שאלה חשובה

featherhead

New member
לא כולם פתוחים כמוך..

לא כל הבחורים שנמשכים לנשים יודעים עמוק בלב שהם ביסקסואלים. ככה אני רואה את זה, ואני מקווה בשבילך שלא תאתגר את עצמך ותלך לכל זכר שאתה רואה בנסיון לגאול אותו מייסוריו, והחזיר אותו למצב ה(כביכול) טבעי של בני האדם..

resputin

New member
אני לא חושב שזה עיניין של פתיחות

בהכרח, אלא שלא כולם ביסקסואלים במקור בהכרח. אולי התיאוריה הזו לא נכונה. או שהם נמצאים בסקאלה איפשהו בין ה-1%...0.00000 ל-1% של הביסקסואליות כי יש כמות לא מבוטלת של אנשים שהם וגם אני יכול לומר עליהם, שבבטיחות כמעט מוחלטת (בחישוב לפי הסקאלה; 9%...99.99999) הם לא ימשכו מעולם לגבר. -זה אפילו נשמע קצת הגיוני, אבל שוב, לא חתום בשום מקום שהתיאוריה הזו אכן תקפה.

אני לא מאמינה בתיאוריה הזאת...

אולי הרוב הוא ביסקסואלי איפשהו, אבל לא כולם. אולי כולם יהנו בסופו של דבר מסקס עם בני מינם, כי סקס הוא סקס הוא סקס, אבל זה לא אומר שכולם נמשכים לבני מינם.

יש מספיק הומואים שווים...!

יש הומואים מקסימים אתה לא צריך לנסות להוציא סטרייטים מהתבנית חשיבה שלהם. סך-הכל מי שנשמשך לבנות לא מעוניין לשנות את זה וגם אם כן, זה לא ממש אפשרי. צא מהרעיון המגוחך הזה לכל ההומאים יש פנטזיה להשכיב את דודי בלסר, אבל מה לעשות שהוא חובב כוס!!!

אני לא רואה בו כשווה.

אני חושב שזה דיי מגעיל שכולכם פשוט קופצים עליי עכשיו. אני יודע שאני לא אכנס לפה יותר בגלל יפיי הנפש.

לסבו

New member
מה? אל תעזוב! פשוט אמרנו ש...

אם תתחיל אם סטרייט הוא לא בדיוק יסכים. כי לא כולם הם B. ואמרנו שיש גם הומואים שווים. וזה הכל. אף אחד לא ירד עלייך חס וחלילה. תשאר. מצטערת אם העלבנו אותך- לא התכונו.

FreakOnALeash

New member
הכי כיף

זה להיות עם משהו שבאמת רוצה אותך, לא? הייתי מספיק עם אנשים שלא סגורים על עצמם, אני באוח שיש עוד בפורום שיגידו לך שחבל על האנרגיה ברוב המקרים.

גאסטין

New member
לי יש שיטה קלה...

כל מה שצריך זה ליטר
ו

למעלה