שאלה חשובה

resputin

New member
כן, אחלה שיטה.

To get a Reality check להתחיל עם סטרייט? אתה חי בסרט?

adamsplit

New member
רביב, לא יפה...

תן לילד את הפנטזיות שלו אם מליוני גברים חוזרים על "להחזיר בתשובה" כל לסבית על ידי זיון מאסיבי שידביק אותה לריצפה גם לו מותר לפנטז על להמיר סטרייטים אבל ילד לא מומלץ בדרך כלל הם לא כאלה נחמדים בתחום

אלת בייסבול לא עובד, וזה גם פאסה

לעומת זאת לשב"כ יש הרבה מכונות שימושיות ביותר של לחץ פיזי מתון, ניתן למצוא במרתף השב"כ הקרוב לביתך. מומלץ בחום לשבירת כל איבר.

Ricki Lake

New member
כן

תפתה אותו...אני מכיר כמה סטרייטים שילכו לבן רק כדי להגיע לאורגזמה...ככה זה חלק מהסטרייטים

לירונדה

New member
למה לך לעשות את זה??

זה יכול מאוד לפגוע בך וגם להוציא לך תדמית לא משהו... וגם יש כמה סטרייטים שלא כל כך אוהבים שעושים להם את זה ויכולים לפעול בדרכים מסוכנות...כן כן, ההומופוביה עדיין קיימת... יש לך מספיק הומואים אני חושבת שישמחו לסקס

אוף לא מעניין אותי הסקס אלא

אני רק רוצה לדעת איך אפשר לשבור אותם מה תאמת זה לא מעניין אותך?

resputin

New member
לא, אני חושב שזה אפילו טיפשי.

למה לי לשבור אותם? שיעשו מה שבראש שלהם. שיהיו סטרייטים, שיהיו הומואים, שיהיו לסביות... מה 'כפת לך? אני לא חושב שאני יכול לתאר את מה שאתה עושה במילה אחרת חוץ מטיפשות. אולי שעמום יתר, בעצם.

לירונדה

New member
אני בת....וסטרייטית

ומנסיון, גם לסביות מנסות לעשות לי את זה זה לא הולך, וסתם יכול לעצבן לפעמים זה נותן תחושה של איזו שהיא התנשאות, שאלה שמנסים לעשות את זה חושבים שהם יכולים לגרום לכל אחד להימשך אליהם או לרצות אותם

לירונדה

New member
כבר הבנתי שאתה לא מחפש סקס...

ואתה יכול לקרוא את שאר התגובות שלי למטה..... ולא, זה לא מעניין אותי, הרבה עושים לי את זה וזה סתם מטריד

מה זה "לשבור"?

מה אתה רוצה שאני אבוא עכשיו ואתחיל לכפות עליך את עצמי כי אני רוצה "לשבור" אותך? אתה לא אוהב בנות, אז זהו. הוא לא אוהב בנים, רד ממנו.

לא מעניין אותכם לדעת עד כמה מישהו

סטרייט? אני אומר שכולם דו מיניים וכולם נמשכים למינם! (רק יש כאלה שמכחישים ויש כאלה שזה בא להם מאוחר יותר)

As I Am

New member
ארמ.. צר לי לאכזב, ../images/Emo103.gif

שלמרות כל הגישות הפסיכולוגיות, ביולוגיות, מה-שהן-לא-יהיו, הנפלאות והמבוססות שלך, לפחות 75% מהעולם נוגדים אותן, אז עד שיווכח אחרת, בבקשה, אל תנסה לשבור אף אחד.

לירונדה

New member
סביר להניח שאם...

אם הוא אומר שהוא סטרייט סביר להניח שהוא מעוניין שבנות יתחילו איתו, ולא בנים וחוץ מזה, מה זה עניינך "עד כמה הוא סטרייט"? אם מישהו היה רוצה שתתחיל איתו הוא לא היה אומר שהוא סטרייט...

לסבו

New member
זה כמו..

שמישהו ינסה לבדוק עד כמה אני לסבית- זה לא יעזור בגרוש! הוא סתם יטריד אותי, כי אני לא נמשכת לבנים וככה זה. וכך גם ההפך.

למעלה