שאלה חשובה!!

אז אולי עדיף

שתמחקי אותו כבר מעכשיו! כי אני לא מתכוונת לעמוד בשקט ולראות אותו משפיל אותי ככה בפורום הזה בפרט! ברגע שהוא יבוא לפה.....התגובה ממני תחכה לו

ואם את רוצה לראות איפה הוא אמר לי

את זה...תעלי למעלה כמה הודעות...בהודעה שהשם שלה "אז חבל"

netaK

New member
אוקיי צודקת

מה שהוא אמר זה לא בסדר. אבל גם מה שאת אמרת. כל מי שהגיב לשרשור כעס עליו ומה האיש בסה"כ אמר, "זה מגעיל אותי אבל אני רוצה לראות"...זה איש עם ראש פתוח שלא מפחד מהדברים האלה...אז למה לרדת עליו, לאמר עליו שהוא טיפש והומופוב? מה שהוא אמר זה לא פסדר, אבל גם מה שאתם אמרתם.

ayaliar

Well-known member
תסלחי לי

אבל להגיד לבן אדם שמה שהוא אומר זו טיפשות זה לא יותר טוב. תרדו ממנו...הוא שואל, הוא מתעניין..אמרו לו שזו סדרה דפוקה והוא בכל זאת מתעניין ולא הוא לא נשמע לי כמו הו-מו-פוב מצטערת

רעותתת

New member
מה זאת ההתייפיפות הזאת פתאום?

לא כולנו נולדנו פאג האג! גם אני, לפני הסדרה, מתוך בורות לחלוטין לא הפנמתי לגמרי את נושא היחסים ההומוסקסואלים! זה אומר שהייתי הומופובית? תעשי לי טובה.. כמו כל דבר לקח ל"תופעה" זמן לתפוס ולאנשים להתרגל. שאף אחד לא יתחיל להתייפייף פה ולצלוב אנשים על דעות, שאולי נובעות מבורות, אבל לדעתי לגיטימיות לחלוטין.

רעותתתתתתת

אני מציעה שתקראי טוב טוב למה את מגיבה.... זה לא קשור בכלל למה שכתבת......זה ביני לבינו וזה כבר לא קשור לסדרה בכלל!

רעותתתתתתת

אני מציעה שתקראי טוב טוב למה את מגיבה.... זה לא קשור בכלל למה שכתבת......זה ביני לבינו וזה כבר לא קשור לסדרה בכלל!

ayaliar

Well-known member
אני חושבת שזה מספיק

הוא גם ככה לא ממש חוזר לקרוא את כל השרשור האינסופי הזה. ולא צריך להתרגש מכל מילה שמישהו מוציא מהפה או מהמקלדת. תקפתן אותו הוא תקף חזרה. אולי הוא תקף קצת יותר בגסות אבל הוא החזיר ולא יזם ויש קצת הבדל. רעות הגיבה לכל השרשור ולאו דווקא להודעה שלך יסמין והיא צודקת במאה אחוז.

ofrikit

New member
תראה..(תהיו מוכנים ,זה ארוך)

בתחלס אתה באמת באת הנה בראש פתוח וזה ממש סבבה כי באמת לא הרבה בנים באים הנה ורוצים לראות את הסידרה ואין להם בעיה להסתכל על התמונות שעכשיו ראית אז סבבה,ועצה ממני כדאי לך לראות את הסידרה הזאת כי זה לא הכול סתם הומואים שמז***** (אם אסור לדבר פה ככה) זה סדרה מדהימה,וזה בדיוק כמו לראות סידרה רגילה חוצמזה שמה ששונה פה זה בנים בנים או בנות בנות במקום בנים בנות.... לי בהתחללללההה היתה בעיה אם לראות את הסדרה ותמיד היתי מעבירה כי זה ת'אמת קצת הגעיל אותי ואז החלטתי שפרק אחד אני יראה,ואז ראיתי גם את השני וראיתי שלסדרה יש אופי שונה ממה שחשבתי שהיא בהתחלה,ומממשששש התאהבתי בה כי זאת הסדרה באמת הכייייי אהובה עליי ואני מאוד מאוד אוהבת אותה,אז תנסה לראות תוהב תוהב (סבבה) לא תוהב לא תוהב (לא נורא) רק תנסה:) ונחמד לדעת שיש בנים שלא נגעלים מזה כי זה כמו שהומואים יגעלו מאיתנו ואתה בטח חושב מה לא בסדר בין בנים לבנות,זה נורמלי לגמריי אז ככה זה גם בנים בנים... אז סבבה שאתה בא ושואל אבל למה לדבר ככה,היא סך הכול אמרה את הדעה שלה ואם אתם חושבים שהיא לא בסדר זה לא נורא,כי זה מה היא חושבת כמו שכול אחד מכם אמר פה את דעתו שלו...קיצר זאת סידרה מצויייייינת שלא שווה להפסיד, ויש בישבילך בונוס קטן שם כי יש גם בנות עם בנות שרואים פה ושם קצצת דברים אז אולי זה יוסיף לך :) (סליחה על המגילה,זה לא ייקרה שוב)

טוב הגיע הזמן לסיים את כל זה

איה צודקת בסופו של דבר.... הוא גם ככה לא ממש חוזר לקרוא את כל זה... אז אל תתאמצו סתם....זה לא שווה את זה.

ofrikit

New member
../images/Emo4.gif

אולי הוא כן אולי הוא לא ואם כן,אז שייקרא את מה שכתבתי.. וזה לא אישית רררקקקק בישבילו זה לכול החדשים ולמי שמה שאני חושבת מעניין אותו

eyalbibi

New member
אני ממש מצטער...

אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו...אבל יש פה כמה אנשים לא סימפטים..ולא מוכנים לעזור...ולענות על שאלות.....

למעלה