תראה..(תהיו מוכנים ,זה ארוך)
בתחלס אתה באמת באת הנה בראש פתוח וזה ממש סבבה כי באמת לא הרבה בנים באים הנה ורוצים לראות את הסידרה ואין להם בעיה להסתכל על התמונות שעכשיו ראית אז סבבה,ועצה ממני כדאי לך לראות את הסידרה הזאת כי זה לא הכול סתם הומואים שמז***** (אם אסור לדבר פה ככה) זה סדרה מדהימה,וזה בדיוק כמו לראות סידרה רגילה חוצמזה שמה ששונה פה זה בנים בנים או בנות בנות במקום בנים בנות.... לי בהתחללללההה היתה בעיה אם לראות את הסדרה ותמיד היתי מעבירה כי זה ת'אמת קצת הגעיל אותי ואז החלטתי שפרק אחד אני יראה,ואז ראיתי גם את השני וראיתי שלסדרה יש אופי שונה ממה שחשבתי שהיא בהתחלה,ומממשששש התאהבתי בה כי זאת הסדרה באמת הכייייי אהובה עליי ואני מאוד מאוד אוהבת אותה,אז תנסה לראות תוהב תוהב (סבבה) לא תוהב לא תוהב (לא נורא) רק תנסה

ונחמד לדעת שיש בנים שלא נגעלים מזה כי זה כמו שהומואים יגעלו מאיתנו ואתה בטח חושב מה לא בסדר בין בנים לבנות,זה נורמלי לגמריי אז ככה זה גם בנים בנים... אז סבבה שאתה בא ושואל אבל למה לדבר ככה,היא סך הכול אמרה את הדעה שלה ואם אתם חושבים שהיא לא בסדר זה לא נורא,כי זה מה היא חושבת כמו שכול אחד מכם אמר פה את דעתו שלו...קיצר זאת סידרה מצויייייינת שלא שווה להפסיד, ויש בישבילך בונוס קטן שם כי יש גם בנות עם בנות שרואים פה ושם קצצת דברים אז אולי זה יוסיף לך

(סליחה על המגילה,זה לא ייקרה שוב)