שאלה חשובה!!

גברים פוחדים מהומואים בגלל ש...

הם לא בטוחים בסטרייטיות שלהם... זאת לפחות אחת הסיבות

RANDYme

New member
נכון

אבל שאלתי למה לסביות מדליקות וםתם, ולא למה הם מפחדים מהומואים...

RANDYme

New member
נכון

אבל שאלתי למה לסביות מדליקות אותם, ולא למה הם מפחדים מהומואים...

eyalbibi

New member
כל אחד ומה שהוא אוהב

אני לא חושב שזה אמור להפריע למישהו...ואני לא פוסל אף דעה!

RANDYme

New member
אויש

לקח לי כמה דקות לקלוט שזה ג'סטין המדהים ולא הנטר.. ואחר כך לקח לי כמה דקות לחשוב למה חשבתי שבריאן נישק את האנטר.. (בתמונה ה1)

RANDYme

New member
אויש../images/Emo68.gif

לקח לי כמה שניות לקלוט שזה ג'סטין המ-ד-הים ולא האנטר.. ואחר כך לקח לי כמה שניות לחשוב למה חשבתי שבריאן נישק את האנטר..

eyalbibi

New member
tulchi ....

תודה לך... זה לא עשה לי כלום...ולא היתה לי בעיה לראות...גם את הסטנות ה"גסות"...

להגיד במשפט אחד

שהסדרה על הפנים ואז גם לשאול מייד אחרי זה אם היא תחזור מתישהו.... זאת טיפשות!!!!

mya 6

New member
או קי...

המטרה שלי בלהשים את התמונה הזו לא הייתה כדי להפחיד אותו, חס וחלילה... אלא להראות לו שבכול זאת... בין הסדרה מעולה והעלילה המרתקת יש גם דברים כאלה... אז שיתכונן לזה.

eyalbibi

New member
אז חבל

אם יש לך בעיה עם מה שאני שואל את יכולה ללכת לדחוף ****!

RANDYme

New member
הו-מו-פוב...

צא... קישטא..לפני שהיום הנחמד שלי יגמר, ואלימות מילולית תתחיל..

netaK

New member
למה לבוא ככה???

האיש בא ושאל אם כדאי לו לראות את הסדרה ואמר שאין לו בעיה עם התמונות ששמנו, אי אפשר לצפות שלכולם יהיה ראש פתוח בנושא לסדרה ודווקא לו יש.

הומופוב או לא...

זה עדיין לא נותן לו שום אבל שום זכות לבוא ולקלל פה אנשים בפורום הזה....אני לא אמרתי לו אישית שום דבר פוגע. רק ציינתי עובדה..ולא שלחתי אותו ל****! נטע...אם זאת הדרך שלך לדרבן אלימות מילולית בפורום הזה....אז חבל מאוד...

netaK

New member
הוא קילל פה אנשים?

אני יודעת שלא שלחת אותו ל****...ואני לא ידועת מאיפה הוא הקריץ את זה אבל אם הבנאדם סתם בא לפה לעצבן למה להחזיר?יש לנו הרבה שבאים ואומרים כאלה דברים והוא דווקא נשמע לי רציני, אם זה יפתח פה לריב אני פשוט אמחוק את השרשור.

למעלה