שאלה חשובה:)

• פותח הנושא yy16
  • פורסם בתאריך

tamarhp

New member
כי מה שאמרת מופיע שם.. עמ' 37

נדמה לי, או משהו קרוב. (30 ומשהו). ושלא תעז לדבר ככה על הספר הזה!!!

ככה?? ../images/Emo46.gif

רק "אדיר"??????????? זה הספר הכי טוב שבעולם הכי איכותי הכי שווה הכי מדהים הכי מקסים הכי אדיר (נו, טוב... אבל בין היתר!) ובעל כל המחמאות שבעולם!!!!!!
(ולכל מי שחושב שיש ספר יותר טוב - שימשיך לחשוב...)

tamarhp

New member
נכון, אבל אין כמו בלתי הפיך.

וד"א - יש לו עכשיו סיפור חדש, שכרגע מתפרסם בהמשכים בעיתון "משפחה" (ובע"ה יצא כספר אח""כ, כמו שאר הספרים שלו) ואני אהיה הראשונה שקוראת אותו מהפורום הזה!!! נה נה נה נה נהההה נה!

lali37

New member
דבר ראשון

רחלי כבר נסתה להתלהב מזה- אפשר לחשוב
דבר שני-קשר גורדי הרבה יותר טוב!!!! זה, כמו שמוצרט אמר- ג-א-ו-נ-ו-ת-

tamarhp

New member
נווו...

טוב, ענין של טעם. לדעתי הדירוג הוא: 1. בלתי הפיך 2. קשר גורדי, שם נרדף 3. סיכון מחושב 4. עין בעין ואת "נאמנות כפולה" אני עדין לא יודעת איפה לדרג כי הסיפור עוד לא נגמר.. ואני הראשונה שקוראת אותו!!!

מוצארט

New member
גמאני רוצה דירוג!!!

1. קשר גורדי 2. בילתי הפיך 3. עין בעין ו-סיכון מחושב לא ראוי להיות מדורג, עקב היותו הספר הכי זוועתי שקראתי בימי חיי...

tamarhp

New member
לאאא

קשר גורדי מהמם, אבל לא כמו בלתי הפיך. מצטערת. הוא אכן יותר גאוני, אבל בלתי הפיך יותר עלילתי. סיכון מחושב לא כזה זוועתי, וחוצמזה - גם אני חשבתי ככה בפעם הראשונה שקראתי, אבל ככל שאני קוראת בו שוב - אני מתלהבת יותר. ועין בעין, עם כל הכבוד, פחות מסיכון מחושב. או באותה דרגה. לא יותר. ומה עם שם נרדף? זה באמת ספר טוב! בכל מקרה, הספר החדש שלו (שכרגע הוא סיפור בהמשכים) - נראה לי שהוא הולך להיות ממש טוב. כל שבוע מחדש אני כמעט קורעת את העיתון מרוב מתח..

את לא תהיי הראשונה

בפרק האחרון - אני אחטוף את העיתון... הלוואי וזה יגיע כשתהיי בעבודה! הלוואי, אמן כן יהי רצון.

איילת כ

New member
יו,איזה תזמון

אני קראתי אותו בדיוק שבוע שעבר. אבל הסוף מעצבן, רציתי שיתארו את החתונה שלהם. זה ספר יפה אבל לא הכי יפה...

מוצארט

New member
לא נראה לי שיש הוכחה להמצאות

אלוהים בעולם, כי אם כן היה אפשרות להוכיח, זה לא היה אלוהים, אלא סתם עוד תופעת טבע נדירה. ובכלל, זה הכל עניין של אמונה.

lali37

New member
אני עם מוצרט

למה זה נקרא אמונה?! כי זה לא מוכח ומאמינים בזה! לא יודעים את זה! ולכן ההוכחות שיש אלוקים הן כאלה הוכחות שמי שמאמין זה מתחבר לו בפזאל אבל מי שלא, אז לא מאמין גם בהוכחות!

לדעתי לא.

יש אנשים שמשתמשים יותר בשכל ובהיגיון שלהם- שרוטים כמוני שפחות מקשיבים לרגש, בין השאר גם לרגש האמונה- וצריכים את ההוכחות, את השטיקים הקטנים האלה. בשביל כמונו קיימות ההוכחות האלה, שאולי לא מוכיחות הכל הכל עד הסוף, אבל לפחות עוזרת במידת מה להבין בצורה ריאלית את הדרך האלוקית

למעלה