אם את מפחשת כדי להקשיב אז זה ברור שזה ייכנס לך אבל אם את באה ישר כדי לסתור אז שומדבר בעולם לא יועיל. כבר ראיתי אנשים שההוכחות הספיקו להם כדי להאמין ולשנות לפחות קצת מהמנהגים שלהם.
אבל עדים זה הוכחות לא חותכות, כל בןאדם שקבל אותם הם מילאו איזה חלק בפאזל מסוים. כי אני עוד לא שמעתי שום הוכחה חותכת שיש אלוהים. נקודה. ואין על מה להתווכח.
אם זה באמת המפץ הגדול אז איך נוצרו חיים על גבי כדור הארץ? הרי לא היו יכולים להיות חיים לפני המפץ הגדול... הם היו נהרגים במכה.. אז ככה שהיה חייב בדרך "קסם" או דרך על טבעית... ואני מאמין שאלוהים ברא את כל החיים על כדור הארץ... ואם יש לך התנגדות אשמח לשמוע...
תראה זה נקרא אבולוציה גם אם אני אכתוב פה שעה אני לא אצליח להסביר לך על זה אבל אתה יכול לקחת ספר אם זה מעניין אותך בתמציתיות מדובר על התפתחות בשלבים חד תאיים עד לאדם שבאופן עקרוני רק ממשיך להתפתח הדבר אגב מוכח על ידי מאובנים ועל ידי שירידים כמו עצם הזנב אצל האדם שמקורה בצורה הקודמת ההומו סאפיינס...
בס"ד הי לייי ככה תגיד חסר ניסים בעולם? שנפלו התאומים אני זוכר שחיכו למאות אלפי הרוגים אבל מה רק !! 1000 חסר מקרים שבחיי היום יום אדם ניצל לדוגמא תאונה דרכים !1 ואני ניצלתי !! תגיד איזה מעשה הקדוש ברוך ה' ברא !! נתן בך מוח ! משהו שאין אצל חייה ! סתם דברים למחשבה שמרו על עצמכם בארץ מתגעגע שרוך
אבל מצד שני - ציפו להרבה יותר! ותחשבי - 1000 יחסית לכמות האדירה שהייתה שם? זה נס!!! תסתכלי על חצי הכוס המלאה. ואני יודעת שזה לא יפה שאני מדברת כך על דבר כזה, אבל בכל זאת - יש משהו במה שהוא אמר.
רק 1000 רק?! תחשוב ש-1000 משפחות היתמוטטו 1000 משפחות שחסר להם בן משפחה או קרוב זה ממש שטויות שאתה אומר רק ולא יותר בכל דבר אני יכול להגיד נו בסדר יש יותר גרוע מזה אבל מיזה?! אין!