שאלה חשובה....?

אניהו

New member
שאלה חשובה....?

מישהו פה פעם ראה כוס כשהיא נשברת? תחשבו על זה. אם לא תעלו אני אתן את הפתרון. אבל נא להתאמץ!! עידן. ובטח שנגיע - אמר לנו החתול - העיקר שנתמיד בהליכה...

sunset*

New member
בחתונה....? ../images/Emo8.gif

זאת חידה?
ראיתי והרגשתי כוס נשברת. למזלי היא לא התנפצה. הייתי "ילדה טובה" ושטפתי כלים.....
הכוס כנראה היתה סדוקה ונשברה לי ביד.... פחות משבוע עבר... ועדיין החתכים באצבעות לא הגלידו
מה המסקנה...? לא לשטוף כלים.... או לעבוד לכוסות חד פעמיות/פלסטיק.
טופ... בטח לא לזה התכוונת... אבל....

כן... ראיתי...

מלבד כל הרסיסים שעפים לכל עבר ולוקח כמה ימים כדי לאתר את כולם...
זה תמיד נראה לי כמו עשרות יהלומים קטנים מתנוצצים... שבוע טוב אניהו

זה ניסיון להיות פילוסופי?

סטייל "צליל של כף יד אחת" או "עץ ביער"? כי אם כן אז מן הסתם התשובה היא לא. ראינו אותה שניה לפני שהיא נשברה ושניה אחרי... אי אפשר לראות משהו נשבר ממש.

ה מוזה

New member
חחחח לא אוהבת להרוס מסיבות

תתקרבי .. תביאי ת'אוזן שלך
"יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע" ויש דברים שפשוט לא נסתרים רק צריך לחפש אותם במקום הנכון
חמיצר אה? שבוע טוב ונהדר

טוב, אני משאירה את האוזן אצלך...

במקרה שתשני את דעתך...
אני יוצאת לקנות לי כמה ספרים. כשאחזור, אני רוצה את האוזן בחזרה!

שיריה

New member
ווי...

גם אני המלצתי על באודולינה השבוע!!! צירוף מיקרים... שבוע טוב לכולם! כוס שנשברת... אני מקווה שזו לא אחת מהכוסות קריסטל של אמא שלי כי היא נורא תכעס... וברצינות... תן לי זמן לחשוב על זה...!

ה מוזה

New member
וכמובן שעל זה מוזה תגיד ..

אין צירוף מקרים
שבוע טוב ילדונת
ותחשבי ..על הכוס

טוב מוזי... קניתי!

שמעתי על הספר הזה הרבה זמן, וחשבתי שאשאיל אותו בסיפריה, אבל היות וההנחות באמת משמעותיות ב"שבוע הספר", קניתי אותו. הציורים על הכריכה מאוד מזכירים לי את הציורים של "הנסיך הקטן"...
עכשיו, תחזירי לי את האוזן!

היי גם אני כאן...

שבוע טוב..
אממממ... כוס נשברת... כן ! למה?! כנראה פיספסתי את המסיבה... כולם בטח הלכו...

שיריה

New member
כוס שנשברת...

בשבילי היא אשליה שהתנפצה, אמון שכמעט ואבד, הלב שלי כשהוא קורס תחת העומס, והאגו שלי כשלפעמים בגללו אני מתפוצצת מעצבים, זה מה שמזכיר לי כוס בדיוק ברגע שהיא מתנפצת. ולחתול... בטח שאני אגיע, ואני יודעת שזה יהיה מחר!!! ותודה לך על העצה החכמה...

אניהו

New member
ולתשובה!! כוס. כשהיא נשברת...

טוב ידידיי, אני מצטער על כך שלא עניתי מהר פשוט נבצר ממני לחמם את הכיסא שעל יד המחשב מאי אילו סיבות שלא מעניינות חרגול. הכל אופן מסתבר שכבר כתבתי את זה פה מזמן ולא כל כך זכרתי. מזל שיש לנו כזו מנהלת
שזכרה שכבר נגעתי בנושא אבל...אני אסביר שוב. כתבתם על כוסות שנשברות בחתונות או בבית. על רסיסים יפים אך מכאיבים למי שיחף. מטר זכוכיות קטנות ונוצצות אבל את העיקר אנחנו,כרגיל,מפספסים. כשכוס נופלת אנחנו רואים בדמיון את הרגע הבא. את אותם רסיסים של זכוכית פזורים על פני הרצפה. 2 מצבים נגלים לנו. הינה כוס - הינה זכוכית. אבל ישנו רגע אחד בלתי ניראה לעין של כוס במצב לא מוגדר. של אין כוס. אותה מאית שנייה כשהכוס ממש נוגעת ברצפה ומתנפצת. מאית שניה לפני שהיא רסיסים ומאית שניה אחרי שהיא כוס... היא אותה אין כוס. לא ידעתם את זה מפני שאף אחד לא ענה על התשובה הזו. לא ידעתם את זה,לא מפני שאין לכם עין חדה לראות את רגע הניתוץ - אלא מפני שלא ידעתם שהוא קיים. ועל זה נאמר "דבר שאינו בראש ובראשונה פרי הדמיון,אינו ראוי שיחיו אותו. כי אם לא כך הדבר אז מהו הים? רק אוסף של מים מלוחים ותו לא" וזה ציטוט שקיבלתי במתנה ממש פה. שוב אני קורא לכם לשים לב לרגעים של עלה בשלכת. למאיות שנייה של כוסות שמתנפצות. לתשוקה שיש בחיים היפים האלה. הערב אני אנסה לכתוב את השלב הבא שלי בדרך לשינוי. מקווה שתקבלו אותו. ממני. בברכת שבוע טוב ומתנה קטנה למוזה-בוהן של צב. כי זה נדיר!!! אניהו. או עידן או מה שבא לכם. (כן כן...לצב אין בהן)

למעלה