שאלה חשובה....?

ה מוזה

New member
../images/Emo12.gif בוהן של צב? וואוו המון תודה

ועוד יותר תודות על הכתיבה שלך שמעוררת לחשוב על אותן שניות יקרות
נזכרתי בסרט שראיתי של נשיונל ג'יאוגרפיק צילמו שם במצלמה מאוד רגישה הרבה מאוד דברים שהעין שלנו פשוט לא רואה - זה שלא רואים לא אומר שהדברים לא קיימים .. טיפת מים מלאה בחיים גרגר אבק מלא ביצורים והאדם עטוף בשדה צבעוני של הילה כמה שצדק הנסיך הקטן..מה שחשוב סמוי מהעין תודה עידן על הבוהן ועל השניות .

אף אחד לא נתן לי קרדיט...

אז אני אתן לעצמי טפיחה על השכם... תקרא את ההודעה שלי למעלה בשרשור. ואני עניתי לך בלי להתבונן בעלי שלכת... נסו פעם לקרוא את הספרים של סטיבן הוקינג (זה הגאון מאנגליה שכותב על פיזיקה) ולהבין אותם... :) :) :)

ועכשיו ברצינות לרגע!!!

יש המון תפיסות פילוסופויות שמדברות על כך שאנחנו חיים את כל החיים שלנו במצב של "שינה" שרק לרגעים ספורים אנחנו "מתעוררים". הבעיה ברגעים האלו היא שהם נדירים וקשים להשגה, התמורה היא "הבנה", "התעוררות" לאותו פרק זמן והזיכרון שלא מש מאיתנו של הידע המוחלט. איך להגיע לאותם רגעים... פה השיטות כבר מגוונות ולכל פילוסוף הטיעונים שלו. כנראה שדווקא הטיעון שלך, ההתבוננות בעלי שלכת, התשומת לב לדברים הקטנים שבדרך כלל -זה לא כמו שאתה טוען שאנחנו לא יודעים... ממש לא, אנחנו יודעים- פשוט לא אכפת לנו היא הדרך הכי טובה בשבילנו. אני בכל מקרה איתך הקטע הזה... וגם בלנסות לשנות את העולם. צריך מטרה לא?! (הנה, אני גם סותר את עצמי בשרשור של "מה לעולם לא..." ששווה מבט למי שלא נתקל בו) ודרך אגב... אתה בטוח בקשר לבוהן של צב? הרי יש להם חלוקה של האצבעות בטלף, הם פשוט צמודות אחת לשניה, לא?! :) :) :)

אניהו

New member
די להיות קטנוני!!!

בוהן של צב וזהו... יש למישהו מתנות חותר עכשיויות בשביל מוזה...?? עידן

למעלה