שאלה חשובה

אז אני לא מבין בעצם מה אתה אומר

מצד אחד אתה אומר שכל מה שכתוב בתורה הוא אלהי ומחייב. מצד שני אתה אומר שכל דברי חז"ל הם הבל ועכשיו אתה אומר שגם מה שכתוב בתורה לא מחייב אותך כי אתה תחת הברית החדשה שהאלהים שלך כרת עם עם ישראל אחרי חטא העגל. אתה יכול להסביר את עצמך גם בלי סתירות? אתה מחוייב למשל במצוות פרו ורבו מהתורה? אני פשוט לא מבין, נתסביר לי בבקשה.

אני יאמר לך את הבדל

ביני לבינך כרגע וזה אולי יענה לך הברית בסיני עדיין חלה עלייך משמע הקללות עדיין חלות עליך כי הפרת את הברית הברית בסיני והקללות כבר לא חלות עליי מכוון שקיבלתי את ישוע שנשא עבורי את החטאים והקללות ונתן לי דרך אחרת להגיע לישועה וזה דרך המשיח וקיום מצוותיו, וזה בגלל שבדרך התורה כבר נכשלתי כמו כולם. עכישו אני בדרך אמונה ועשייה מתוך אהבה ישועה כבר קיבלתי, ולא עשייה למען ישועה קפיש? :)

והחיים בישוע

החיים בישוע הם פשוט שונים בתכלית, אם בעבר התאמצתי לא לעשות חטאים מסויימים היום הכל הולך בקלות, זה כאילו אדם חדש בי, נולדתי מחדש ברוח הוא עקר את הלב הקודם שהיה כפוי טובה שונא ורע והחליף אותו בלב של "ואהבת לרעך כמוך" שלא מתאמץ בלאהוב אלא באמת אוהב ומקיים את עשרת הדברות ואהבת אלוהים ורעך מתוך אהבה אמיתית ולא בשביל לקבל משהו... הוא שם בך אהבות חדשות ועבודת ה' ושם בך שנאה ואיבה לחטא ולרע אתה חושב אוכל יושן מדבר מרגיש שונה, אדם אחר.. והכי חשוב יש לך קשר עם אלוהים, אתה מדבר איתו והיחסים איתו זה הדבר הכי טוב שקורה בחיים... כי נעלמה המחיצה שעמדה בינך לבינו, החטא כבר לא עומד בינכם א הֵן לֹא-קָצְרָה יַד-יְהוָה, מֵהוֹשִׁיעַ; וְלֹא-כָבְדָה אָזְנוֹ, מִשְּׁמוֹעַ. ב כִּי אִם-עֲו‍ֹנֹתֵיכֶם, הָיוּ מַבְדִּלִים, בֵּינֵכֶם, לְבֵין אֱלֹהֵיכֶם; וְחַטֹּאותֵיכֶם, הִסְתִּירוּ פָנִים מִכֶּם--מִשְּׁמוֹעַ. בעוד הדתות בעולם והאמונות בעולם מנסות לתקן את אדם בכוחות עצמו אנחנו תיקנו את היחסים בין אלוהים לבנינו, ואלוהים תיקן אותנו, נולדנו מחדש

למה אתה לא יכול לענות בצורה ענינית?

מה נראה לך שאם תחזור שוב ושוב על האמונה ההזויה שלך במשיח המזוייף שלך גם אני בסוף אשתכנע? זה ודאי לא יקרה, כי כבר הייתי משיחי הזוןי ואני היום מודע לכל השטויות הסילופים וגיבובי המילים הנבובות שלכם. תענה לי בפשטות האם החלק שקרוי תורה בתנ"כ מחייב אותך או לא? למען הסר ספק בראשית שמות ויקרא במדבר דבריםהם חמשה ספרים הקרויים תורה האם הם מחייבים אותך? האם דבר אלהים הוא זה? אני לא מבין למה אתה לא עונה בפשטות, כן או לא מחייב או לא מחייב? זה הכל. את האמונה ביושקה ובית"ר ירושלים תשאיר לויכוח אחר. עכשוי רק תענה האם התורה מחייבת אותך כאדם כן או לא?

אני לא תחת התורה

הישועה שלי לא תלויה בקיום תרייג מצוות אני לא מחוייב לברית סיני זה לא אומר שזו לא מצווה לקיים פרו ורבו זה אומר שהחלקים בברית סיני שהיו למען פולחן ולמען ישועה כבר לא חלים עליי! כי כבר נוושעתי אני מדבר איתך בשפה מכובדת אנא תדבר גם אתה ובלי ציניות קוראים לו ישוע לא יושקה ישוע אמר לא לתת פנינים לחזירים וצדק

וחשוב שתבין

שלאחר שהאדם נוושע ונולד מחדש הוא בריאה חדשה, הוא לא אדם שצריך להיוושע וצריך לקיים פולחנים למינהם ומצוות מסויימות בשביל להיטהר או בשביל להיוושע, הוא כבר ניוושע ומקיים את המצוות המוסריות החלות עליו מתוך אהבה ולא מתוך להיוושע או להיטהר אך אדם שהוא לא ניוושע מחוייב לכל תרי"ג מצוות והוא תחת התורה ומחויב לקיים את כולה למען יוושע, אנחנו כבר לא! אגב איזו קהילה הייתה?

בוא ונעשה סדר בדברים

קודם כל השפה הקלוקלת התחילה דווקא בתגובות שלך, והרי לפניך כמה תזכורות קלות "למה להיות אידיוט בכח?" "אתה בובה על חוט" הרבנים שלך עיוורים כמוך" "מה יש לך אתה מסובב?" "אתה לא יותר מבובה על חוט" אינך יודע דבר וחצי דבר ממה שאתה אומר" "אתה כמו תוכי" ועוד ועוד... כל אלו הן ציטטות נבחרות מעשה ידי אומן שלך על המקלדת. אז על איזו שפה מכובדת אתה מדבר? הקהילה בה הייתי חבר היא קהילה בעיר מיזאקי ביפן ששמה לא ייתן לך הרבה, את ה"ספרות המקצועית" קיבלתי לשם בעברית מניו זילנד מקהילת בית משיח באוקלנד וזה היה כבר לפני הרבה שנים ברוך השם ראש הקהילה שם אם זכרוני אינו מטעני זו האשה המבוגרת ההיא פטרישיה או פטריסיה, משהו כזה.שהם במקור מיעקב דמקני האגודה המשיחית בישראל. חוץ מזה שתשמע, אני מכיר את כל רזי הויכוח שלך שגם אני הייתי אמון עליהם פעם כך שאם אתה הולך לנסות להמשיך ולהוכיח לי עד כמה אתה צודק זה ממש לא הולך לעבוד. אלא מה? אתה את היהדות האמיתית לא מכיר. אתה טוען שאתה לא כפוף יותר למעמד הר סיני ולמצוות שניתנו שם, שם ניתנה מצוות שמירת השבת, שם ניתנה מצוות לא יהיה לך אלהים אחרים על פני, ושם גם ניתנו מצוות לא תרצח לא תנאף לא תגנוב ולא תישא ברעך עד שקר. האמונה המסולפת שלך מתירה לך לעבור על חלק ניכר מהדברים שנאמרו בסיני, אז איפה עובר החוט הדק של המותר והאסור? לחלל שבת כן ולרצוח לא? לא יהיה לך אלהים אחרים על פני כן ולגנוב לא? איפה הגבול? ואם יש לך סימוכין מה"ברית החדשה" למה כן ולמה לא, אני אשמח לשמוע, כי אני לא מצאתי את זה שם. ואני עוד לא מדבר איתך על השקרים, האנטישמיות, הסילופים, והסתירות בין כתבי הברית החדשה שאמורה להיות "דבר אלהים" ואל תנסה למכור לי את "תרגום השבעים" כתשובה לסתירות ששם. כי יש שם הרבה יותר סתירות ממה שאתה מנסה לדמיין לעצמך. ואתה יודע מה? בקשר לזלזול המשווע שלך לתלמוד הבבלי והירושלמי, יש שם דברים שאם אתה מספיק חזק ואיתן בדעותיך לא אמור להיות לך פחד להתעמת איתי לגביהם, ושאני אומר לך שהם דברי אלהים חיים ושגם אתה ולא יעקב דמקני ולא סורקורם האידיוט וגם לא אדון סמדג'ה שלך יוכלו לסתור ולאמר שהם אינם דברי אלהים חיים. ידיעות על כדור הארץ ועל המתקיים והחי בתוכו ועל הקוסמוס שסביבו, שבימי כתיבת התלמוד לא היו אמורים להיות ידועים לבני אנוש, אלא אם כן מי שברא את הכדור היה יכול לאמר אותם. וראה זה פלא, היחידים שידעו את הדברים האלו היו חז"ל . בוא ותאתגר אותי, את דברי האלהים החיים באמת. רק תבחר מאיפה להתחיל מהשקרים של הברית החדשה או מדברי חז"ל שנאמרו למשה בסיני ועברו בין חכמי ישראל לאורך הדורות בעל פה, כן בעל פה עד דורו של רבי יהודה הנשיא הקדוש, ואז נכתבו. תבחר, אני כאן

אם הייתה באמת משיחי

הייתה יודע את התשובות שאתה שואל עכשיו, ולא גורם לי להתפרץ עלייך, כשאתה מגיע לכאן "לביתי" ושולף כתוכי סיסמאות סתמיות שגויות וזולות שאכלת מהרב זמיר או אמנון יצחק. מה לעשות אני אוהב את אלוהים, לפעמים זה גורם לי להיות מעט אגרסיבי מילולית.. אני יחזור ויאמר שוב אנחנו לא מחויבים לתורה אנחנו לא עוד תחת עול הקללות של התורה, ניצלנו את הברכות בין כה וכה לא נוכל לקבל כי כבר חטאנו בה. אנחנו עושים את מה שישוע מבקש מאיתנו, אנחנו תחת חסד אלוהים, ישוע ונשווענו אני לא מחויב לתורה ולא יכול להצטדק איתה הברית בסיני נכרתה בשביל שהאדם היהודי יוכל להצטדק מלפני אלוהים היה עליו למלא את כולה ולא ליפול באחת מהן, ובכן כולם חטאו וכולם נכשלו אלוהים נתן לנו דרך אחרת להצטדק לפניו וזה דרך האמונה בישוע המשיח שניתן בחסד ורחמים של האלוהים הגדול אלוהים ריחם עלינו וכל כך אוהב אותנו שהוא החליט לתת לנו להיות עימו בקשר דרך אמונה ולא דרך מעשים (מעשים חשובים אך לאחר האמונה, ולא מעשים בשביל ישועה) אם אני יחזור לקיים מצוות מסויימות ומעשים מסויימים שנועדו בשביל להצטדק זה אומר שאני מבטל ולא מאמין בהצדק שמתוך האמונה במשיח, בחסד ורחמים ואהבה של הבורא התוכנית של אלוהים היה מראשית הבריאה, ברית סיני ניתנה לנו והוא ידע שנפר אותה, אך הוא נתן לנו קודם בשביל שנדע ונלמד שאנחנו לא יכולים להצטדק מלפני אלוהים ולהיות איתו בקשר ולרצות אותו על סמך מעשים שנעשה בשבילו (כמו בוס ועובד) אלא שהוא מעוניין בקשר שהוא על בסיס אמונה ואהבה וחסד, והמצוות המוסריות שתעשה יהיו מתוך אהבה והקשר שלך איתו יהיה מתוך אהבה סיבה שניה לברית היא להראות לנו את החסד של אלוהים ומידת הרחמים ואהבה שלו, שלמרות שחטאנו כולנו הוא מוכן לתת לנו הזדמנות אחרת וטובה ואוהבת ליחסים איתו, דרך המשיח בן אלוהים/אלוהים שנשא עבורנו את החטאים יש כאלה החושבים שביום הדין אלוהים יושב עם מאזניים ומודד חטאים מול מצוות ומחליט לפי זה..שגוי! חטא אחד שווה מוות ומבטל את כל המצוות שלך, אין כפרה רק דרך משיח! קיבלת את המשיח, נכנסת למלכות האלוהים, אין דבר העומד בינך לבין אלוהים, אתה מחויב לאלוהים וביחסים עימו, מדבר ומקבל מענה ממנו אוהב אותו וכל דבר בחיים עושה למענו ולא למענך בין אם זה מצווה מוסרית ובין אם זה לאכול, חייך שייכים לו. הוא שיחרר אותנו מעבדות מהחטא מהאהבת לחטא ומהתאווה לחטא ושם אותנו לבניו! הללויה.

חביבי, אני כבר 12 שנים בתשובה

הרבה לפני שהרב זמיר כהן חשב להתחיל במשנתו, ובטח ובטח שאיני נמנה על חסידי הרב אמנון יצחק, תסביר לי רק את הפלא המוזר שאתה אף פעם לא עונה לי על השאלות שלי בצורה ענינית, אלא חוזר הלוך ורצוא אחרי האוטוסוגסטיה החולנית שלך על המשיח ואהבתו והשתחררותך מעול התורה בשם דת החסד והרחמים שלך. אני מציע לך שוב: אתה מוכן לענות לי על הסתירות שישנן ב"ברית החדשה"? אתה מוכן להתעמת מול הידיעות החד משמעיות שהיו לחז"ל על הבריאה? אל תהיה נמושה ותתחבא אחרי תשובות נבובות וחסרות כל תוכן ממשי. אני עונה לך ענינית על כל מה שאתה שואל, אז תנהג בי באותה מידה.

אין לי שום שאלה אלייך

בשביל שתענה לי עיניינית. ----- מה אתה רוצה תשובות ממני על חז"ל? לא אכפת לי מ"הידעיות החד משמעיות" שלהם, כמו שלא אכפת לי משאר חכמים, מדענים מנחשים, מכשפים מגדי עתידות, פילוסופים וכן הלאה טועים לא טועים אני לא שם לא מתעסק איתם ולא רואה בדבריהם דבר אלוהים חיים. אני לא רואה איזו אימרה חכמה באדם שמתגלה כנכונה ומעיד עליו שזה דבר אלוהים בגלל אותה תבונה אני לא עובד חוכמת אדם, אלא אלוהים. אתה יודע כמה גילויים מגויים היו בעת העתיקה שהתגלו כנכונים היום? מזה אומר שהם דבר אלוהים חיים? זה המדד? חוכמת אדם שמתגלה כנכונה בעתיד? לא. עכשיו אתה דורש מענה ל"סתירות" לכאורה שבברית החדשה? רוצה שיחה תאולוגית? אתן לך להתאמץ קצת, ויוסיף לך עבודה תתאמץ עוד קצת ותמלא את הסתירות שבתנ"ך ובתלמוד על רגל אחת ב-5 דקות אני יכול להפוך אותך לאתאיסט, באמצעות התלמוד והתנ"ך אבל אתן לך לעבוד קצת, לא רואה בזה תפקיד נחשק את מה שאלוהים אומר לנו דרך התנ"ך והברית החדשה ודרך החיים אינך רואה אתה רואה "סתירות" ושולל, ובכן תשלול גם את התנ"ך אם כן ואת התלמוד רחמנא ליצלן! אנחנו רואים אלוהים חיים, שאולי לא מבינים כל אימרה שלו, אבל מאמינים בו רואים אותו בחיים חיים אותו מדברים איתו בוטחים בו והולכים אחריו באש ובמים. ממש כמו איוב :)

אין לי שום בעיה שלא איכפת לך

אתה הרי נשמע אדם מאד לוגי ומאד חושב. אני מדבר על דברים שאתה לא יכול להתעלם מזה שלא היו יכולים להיות ידועים לבני קדם, כמו הבטחות של חז"ל בקשר לכשרות הדגים שהרי לנו היהודים התורה מצווה לאכול רק דג שיש לו סנפיר וקשקשת, ואם נקלעת לחנות שיש בה דג עם קשקשת בלי סנפיר סימן שחתכו לו את הסנפיר ושאין אפשרות שיהיה כזה דג בעולם. ושאם אי פעם תראה דג שיש לו קשקש ואין לו סנפיר אז כל התורה מבוטלת ושקרית. עד היום לא נמצא שום דג כזה בעולם למרות שבשנים האחרונות נתגלו למעלה משבעת אלפים דגים חדשים. אז מה דעתך? חז"ל היו דייגים שהכירו את כל סוגי הדגים בעולם? כולל את אלו שהתגלו רק לאחרונה? וגם אם הרב זמיר כהן אומר זאת בהרצאותיו או אני לא יודע מי, אז מה זה עושה את זה? לשקר? הרי גם אתם כולכם מצוטטים את אותם פסוקים ומעוותים אותם באותה נקודה בדיוק, רק שההבדל ביננו הוא קטן, את התורה שלנו נתן הקב"ה, ואת שלכם אבות הכנסיה שהיו שונאי יהודים לכתחילה. ואגב כל המחלוקות בגמרא מיושבות בפשטות נפלאה. אתה מוזמן לקרוא את כללי הלימוד בקצרה בסוף מסכת ברכות מן התלמוד הבבלי, שם ודאי תמצא תשובות לשאלות שלך על הגמרא. רק דבר אחד קטן משם אצטט לך: כל המחלוקות בתלמוד נולדו בכדי לאמר לך שאם יבוא אדם אי פעם ויאמר לך כך וכך קיבלתי מרבותי, אמור לא נכון, אכן נאמרו הדברים אך הם אינם הלכה מקוימת. בעברית פשוטה חז"ל הביאו את כל הטעויות שאדם יוכל לטעות בהן כשירצה לטעון מצורת חשיבתו הוא, וההלכה היא רצון השם. ואלו ואלו דברי אלהים חיים, הכוונה היא גם את זה אמר הקב"ה למשה בסיני, וגם את הטעויות שיטעו בהן האנשים אמר לו. כמו שאמר הרמב"ם, כשהם שאין פרצופיהם שווים כך אין דעותיהם שוות, במילים אחרות כל אחד יכול להבין את התורה כפי שכלו הוא, ולכן באו חז"ל ואמרו את מה שקיבל משה מסיני, כולל את כל הסתירות שיתכנו במוחות האנשים. וכיצג יכלו לדעת את כל הסתירות שיכולות להיוולד במוחות האנשים? פשוט מאד: מי שיצר את המוח האנושי אמר למשה בסיני אילו טעויות יכולות להוולד בו. זה הכל. ועל זה שהמשיח יוולד מהקב"ה בעצמו למשל, לא כתוב בשום מקום. וזה שהוא עוד יחליף את הקב"ה בניהול העולם בטח ובטח שלא כתוב. ושזה שהוא עוד יבוא ויחלוק על הקב"ה ויאמר "הן נאמר כבר וכו'... אבל אני אומר לכם וכו'... אני בפשטות מבין שאמנם האלהים אמר לכם ש... אבל אני שאני גדול ממנו אומר לכם אחרת. בקיצור אדם שיותר גדול מלהים בפשטות. ורק אל תענה עם הקלישאה המטופשת שהוא רק אמר את מה שהאלהים אמר לו להגיד, כי אז היה צריך לאמר כי הציווי החדש של האלהים הוא כך וכך. אין שום נביא שבא ואמר דברים בסגנון של אמנם נאמר כך אבל אני אומר אחרת. אגב מה עם יעקב דמקני השודד מניו יורק? גם על השודים שלו נסלח לו ועל הלסת ששבר לאחותו במכת אגרוף? מי סלח לו? המושיע שלכם? אחותו גם סלחה לו? ואחיו שמת לפני שביקש ממנו סליחה כדבריו גם סלח לו? או שעל פשעים שאתה מבצע כנגד בני אדם רק ה"משיח" הדמיוני שלכם צריך לסלוח ומי שפשעת כנגדו לא צריך לסלוח? תבדוק את עצמך חביבי, תבדוק. אין שום מקור בתורה או בנביאים או בכתובים שיאמר לך את זה. אלא מה? כמו שאמרתי לא פעם ואומר שוב ושוב, אתם חבורת פושעים וחוטאים שמתחבאים אחרי אמרות נבובות שנושעתם כבר ושכל העבירות הכתובות בתורה מותרות לכם, כולל רצח, גניבה, שנאת יהודים, שקרים ושאר מרעין בישין. הללויה.

זה פשוט אבסורד

אתה בכלל לא מכיר את התלמוד, באמת! יש שם סתירות בינהם בפנים סתירות נגד דברי התנ"ך ומחלוקות מטופשות שדינם נקבע על פי הרוב. ויש סתירות שהם כנראה לא חשבו עליהם וכנראה גם אתה לא חושב ורואה, מלבד זו יש שם הסתה לשנאה גזענות ומעשי רוע ושחיטות שכופרות בכתב האלוהים בתנ"ך וזה כמובן אמור להיות דבר אלוהים חיים אתה גם לא מכיר את התנ"ך! כי כן כתוב בתנך שהמשיח יהיה בן אלוהים שיוולד מאלוהים!!!! למה לשקר אבל?! רוצה דוגמא אחת? תהילים פרק ב א לָמָּה, רָגְשׁוּ גוֹיִם; וּלְאֻמִּים, יֶהְגּוּ-רִיק. ב יִתְיַצְּבוּ, מַלְכֵי-אֶרֶץ-- וְרוֹזְנִים נוֹסְדוּ-יָחַד: עַל-יְהוָה, וְעַל-מְשִׁיחוֹ. ג נְנַתְּקָה, אֶת-מוֹסְרוֹתֵימוֹ; וְנַשְׁלִיכָה מִמֶּנּוּ עֲבֹתֵימוֹ. ד יוֹשֵׁב בַּשָּׁמַיִם יִשְׂחָק: אֲדֹנָי, יִלְעַג-לָמוֹ. ה אָז יְדַבֵּר אֵלֵימוֹ בְאַפּוֹ; וּבַחֲרוֹנוֹ יְבַהֲלֵמוֹ. ו וַאֲנִי, נָסַכְתִּי מַלְכִּי: עַל-צִיּוֹן, הַר-קָדְשִׁי. ז אֲסַפְּרָה, אֶל-חֹק: יְהוָה, אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה--אֲנִי, הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ. ח שְׁאַל מִמֶּנִּי--וְאֶתְּנָה גוֹיִם, נַחֲלָתֶךָ; וַאֲחֻזָּתְךָ, אַפְסֵי-אָרֶץ. ט תְּרֹעֵם, בְּשֵׁבֶט בַּרְזֶל: כִּכְלִי יוֹצֵר תְּנַפְּצֵם. י וְעַתָּה, מְלָכִים הַשְׂכִּילוּ; הִוָּסְרוּ, שֹׁפְטֵי אָרֶץ. יא עִבְדוּ אֶת-יְהוָה בְּיִרְאָה; וְגִילוּ, בִּרְעָדָה. יב נַשְּׁקוּ-בַר, פֶּן-יֶאֱנַף וְתֹאבְדוּ דֶרֶךְ-- כִּי-יִבְעַר כִּמְעַט אַפּוֹ: אַשְׁרֵי, כָּל-חוֹסֵי בוֹ. אבל הרבנים מתחבטים בעצמם http://www.daat.ac.il/daat/tanach/emet/thlim2.htm וזו רק דוגמא אחת! --- החומש ניתן מה' נכתב על ידי משה ברוח הקודש שאר הספרים נביאים כתובים והבשורות נכתבו גם כן על ידי מחברים שוניםבאמצעות רוח הקודש בהשגחה עליונה ---- בקשר ל"חוכמת חז''ל"? אתה רוצה לפתוח שיחה על דברים חכמים ויותר קריטיים מקשקשת דג שהיו לחכמי העת העתיקה לומר והיום הם נכונים לגמריי ואי אפשר להתעלם מהם??? רוצה גם לדבר על ניביאים גויים שצדקו בדבר דברים קריטיים? לא על סמך חוכמת אנושית, ניחוש או ניבואי קובעים דבר אלוהים וקובעים שהוא אלוהים ---- ישוע לא היה רק נביא ואדם רגיל אלא אלוהים בכבודו ובעצמו וגם זה מנובא בתנך! זה רק מראה שמעולם לא הייתה משיחי!!! דוגמא אחת מיני רבים: הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהוָה, וַהֲקִמֹתִי לְדָוִד צֶמַח צַדִּיק; וּמָלַךְ מֶלֶךְ וְהִשְׂכִּיל, וְעָשָׂה מִשְׁפָּט וּצְדָקָה בָּאָרֶץ. ו בְּיָמָיו תִּוָּשַׁע יְהוּדָה, וְיִשְׂרָאֵל יִשְׁכֹּן לָבֶטַח; וְזֶה-שְּׁמוֹ אֲשֶׁר-יִקְרְאוֹ, יְהוָה צִדְקֵנוּ. {פ} ואם במאת הייתה משיחי הייתה מכיר את המצוות שאנחנו מצווים לקיים במקום להסית נגדו שמותר לנו לרצוח שקרן, מצטער אין מילה אחרת לתאר אותך שקרן שגם לא כל כך בקיא בתנ"ך בתלמוד או בברית החדשה

כהודעה אחרונה,התייאשתי, אתה לא באמת איש שיחה

הוכחת זאת בשקרייך ובבורותך כי אתה לא באמת חושב או מאמין, ואין לך מה באמת מה להגיד חוץ מ"מצאתי סתירות בברית החדשה" יופי עכשיו לך תמצא עוד סתירות ובעיות בתנ"ך ותפסול את אלוהים לחלוטין.. "חז"ל היו חכמים" יופי גם לאו דזה או סידהרתה גאוטמה או חכמי פרס או אינשטיין היו חכמים שידעו דברים שמוכחים כיום ויכולים להצדיק את תורתם שלהם תתערבב עם עצמך ותענה לעצמך ושוב תתערבב, אנחנו יודעים את האמת את הסודות ואת הדרך עם אלוהים העונה לנו והמדבר איתנו, רוח האמת שוכנת בנו, אלוהים שוכן בנו! סומכים עליו עד הסוף הולכים אחריו ופועלים דרכו באהבת לרעך כמוך, ואהבת את אדוני אלוהייך! אנחנו רואים אלוהים חיים, שאולי לא מבינים כל אימרה שלו כילד שלא מבין לפעמים את אביו, אבל סומכים עליו מאמינים בו רואים אותו בחיים חיים אותו מדברים איתו בוטחים בו והולכים אחריו באש ובמים. ממש כמו איוב הצדיק שלא ידע מהיכן נפלה עליו כל הצרה הרי היה צדיק, אנשים מסביבו ניסו לגרום לו לא להאמין על סמך "סתירה" שהרי צדיק איך מקבל צרות? והוא שאל את אלוהים "למה נפלה עליי הצרה?" אלוהים ענה אמר לו פחות או יותר "אני בורא העולם אני רואה מה שאתה לא רואה, תסמוך עליי ותבטח בי כפי שעשית עד כה" אגב אלוהים דיבר (הפלא ופלא) עם איוב. אתה לא באמת איש שיחה שאפשר לדבר איתו על אמונה כי אינך פתוח ולבך לא פתוח לנו ואתה גם לא מאמין שאלוהים מדבר לבני-אדם אתה לא כל כך מתמצא באמונה שלנו או שלך או במיתולוגיה או בתאולוגיה, ורוצה עוד להתפלמס איתי על חצי ראייה תוצר לוואי של אמנון יצחק או כל רב אחר השולף סיסמאות מתחכמות בלילה/זולות/מטופשות כאחד אתה לא מודע בכלל למצב שבו אתה נמצא בכלל, מבחינת חטאים וקיום התורה אתה חושב שהכוונה שלך או עוד דיבורי סרק מועילים במשהו, נאמר לך לקיים את כולה ונכשלת כבר כרגע אתה תחת דין קללות ומוות כבר, שלא מכופרים על ידי עוד מצוות או הנחת תפילין לדוגמא.. אבל שוב עיוורים מלמדים עיוורים אתה לא יודע מהן מהות החיים המצוות, הקורבנות, כשרות וכו' אתה ככל הנראה חושב שאלוהים חפץ בעולם מושלם שבו כולם משתדלים לשרוף לו בהמות כי הוא רעב (ממש אל פאגני) ובוררים מזון לאכילה בשביל הבריאות והטוהר נזהרים לא להדליק חשמל, ומקדשים עצמים כמזוזה או חמסה, כן זה מה שאלוהים הכל יכול "זקוק" לו מהכל בלי ידע במהות ובלי ידע במהות החיים ובמטרה ובמצווה, סתם מדבר באוויר ועושה דברים גם באוויר לכל מילה ודבר וציווי בתורה הקדושה הייתה מטרה ולא בשביל שאתה תעשה חצי ממנה ותגיד שאתה מאמין בה ומקיים אותה ובכך בעצם מוריד את רף הצדקה האלוהית שלה החומרה האלוהית שלה והמהות האלוהית שלה , בושה וחרפה. גם את רף החסד והרחמים של אלוהים הורדת לאשפתות בכך שלא קיבלת את חסד המשיח לא קיבלת את אהבת אלוהים. אנחנו היינו מחויבים לתורה הפרנו אותה בחטאנו ועכשיו מחויבים למשיח ומוצדקים על ידי האמונה בו, אנחנו קלטנו שאנחנו חוטאים והתוודנו שהפרנו את הברית ואלוהים כרת איתנו ברית חדשה :) אתה לצערי לא קלטת שאתה חוטא ללא תשועה . "אל תבטחו בנדיבים-בבן אדם שאין לו תשועה" תהילים קמו אלוהים הביס עבורנו את החטא ועול החטא "הבה לנו עזרת מִצר ושוא תשועת אדם באלקים נעשה חיל והוא יבוס צרינו" (תהילים ס יג-יד). היינו במצב כזה: א הֵן לֹא-קָצְרָה יַד-יְהוָה, מֵהוֹשִׁיעַ; וְלֹא-כָבְדָה אָזְנוֹ, מִשְּׁמוֹעַ. ב כִּי אִם-עֲו?ֹנֹתֵיכֶם, הָיוּ מַבְדִּלִים, בֵּינֵכֶם, לְבֵין אֱלֹהֵיכֶם; וְחַטֹּאותֵיכֶם, הִסְתִּירוּ פָנִים מִכֶּם--מִשְּׁמוֹעַ. ישעיהו פרק נט ועכשיו לא. ואתה רוצה עוד שחן תלמד ממך, שלה סודות האלוהים והפנינים של אלוהים, ויחסים עם אלוהים מה שלך אין ישוע אמר לא לתת פנינים לחזירים שלא ירמסו אותם.. עיוור שמנסה לסחוף אחריו, זה לא יותר מעצוב כשתרצה באמת לדעת או ללמד אותנו משהו, קודם תלמד אתה קצת.. ואז תבוא להטיף לנו במקום לחשוב שאם אתה יהודי האמת והדרך חייבת להיות אצלך, ספרי ירמיהו ישיעהו זכריה ושאר התנ"ך מלא בהטפות של אלוהים נגד ישראל "עיוורים" "תופשי התורה לא ידעוני" הוא קרא להם, אלוהים אנטישמי? זה אותו אלוהים בברית החדשה ואותו אלוהים שלבש בשר כמשיח, כי רק אלוהים יכול לשאת את החטאים של האנושות נגדו ולכפר כשה תמים. ולגאול אותם מהקללות לעבר הישועה תחתיו. אבל יותר קל לראות אותנו בתור יהודים אנטישמים שמוצצים את הדם של אחינו, אנחנו סוחבים השמצות תמיד זה בסדר נילחם באהבה למרות שהטקסט שלי מעט אגרסיבי תוקפני ונוקב אלייך, תפתח את העיניים ואת הלב אחי.. ואלוהים יכנס לשם.. כי רק אלוהים עונה ואומר את האמת האמיתית והיחידה לאדם ורק על אמת זו עליו להסתמך תבורך, שבת שלום ואחלה שבוע :)

אכן כל דבריך אבסורד הם

הפסוק בתהלים מדבר בלשון עבר, הקב"ה מדבר עם דוד המלך ולא עם המשיח ודוד אומר "ה' אמר אלי בני אתה אני היום ילידתיך" אמר אלי, לשון עבר ולא עתיד. כשרצה לאמר בלשון עתיד ראה פסוק ב' באותו מזמור "אז יתיצבו" וגו' הקב"ה מכנה את דוד המלך כבנו, אהובו. כמו שאמר ליעקב "בני בכורי ישראל" וכמו שאמר לדוד על שלמה בנו שמואל ב' ז' 13-14 "הוא יבנה בית לשמי וכננתי את כסא ממלכתו עד עולם" אני אהיה לו לאב והוא יהיה לי לבן אשר בהעותו והכחתיו בשבט אנשים ובנגעי בני אדם". זה אשר ל"הוכחה" שלך. מה דעתך על המשך התהילים פט' 30-35 "ושמתי לעד זרעו וכסאו כימי שמיים" "אם יעזבו בניו תורתי ובמשפטי לא ילכון" אם חוקותי יחללו ומצוותי לא ישמרו" "ופקדתי בשבט פשעם ובנגעים עונם" מוחסדי לא אפיר מעמו ולא אשקר באמונתי" "לא אחלל בריתי ומוצא שפתי לא אשנה". ומוצא שפתי לא אשנה. ומוצא שפתי לא אשנה. ומוצא שפתי לא אשנה. לאן זה נעלם אצלכם? לאן נעלם פסוק פסוק א' בפרק ג' בדברים "את כל הדבר אשר אנכי מצוה אתכם אתו תשמרו לעשות לא תוסף עליו ולא תגרע ממנו" הלאה פסוק ב' "כי יקום בקרבך נביא או חולם חלום ונתן אליך אות או מופת" "ובא האות והמופת אשר דיבר אליך לאמר נלכה נעבדה אלהים אחרים אשר לא ידעתם ונעבדם" "לא תשמע אל דברי הנביא ההוא או אל חולם החלום ההוא כי מנסה ה' אלקיכם אתכם לדעת הישכם אוהבים את ה' אלקיכם בכל לבכם ובכל נפשכם" אחרי ה' אלקיכם תלכו ואותו תיראו ובקולו תשמעו ואותו תעבודו ובו תדבקון" והנביא ההוא או חולם החלום ההוא יומת כי דיבר סרה על ה' אלקיכם המוציא אתכם מארץ מצרים והפדך מבית עבדים להדיחך מן הדרך אשר צוך ה' אלקיך ללכת בה ובערת הרע מקרבך" אז מה עם לא תוסף ולא תגרע ממנו? איך הוספתם את הברית החדשה כשהקב"ה בכבודו ובעצמו אמר לא להוסיף? ואם תאמר שהקב"ה בעצמו הוסיף את הברית החדשה ברוח הקודש אז הוא אלהים שקרן ואין לו מילה כי הוא הבטיח לדוד ש "מוצא שפתי לא אשנה" ראה לעיל. וכל הסיפור של המשיח השקרן שלך מופיע כאן לפניך, הקב"ה ניסה את עם ישראל עם נביא שקר והוא קיבל את המגיע לו על פי דין תורה פשוט, בלי "עיוותים ח"ו של חז"ל. פסוקים מפורשים מה לעשות לאיש שיבוא ויגיד בואו יש תורה חדשה. "כי דיבר סרה וכו' להדיחך מן הדרך אשר ציווה ה' אלקיך ללכת בה" וביערת הרע מקרבך" וכך תודה לאל נעשה. ואתה וחבריך בוחרים להמשיך את הדרך השיקרית הזו. לעניין הייתי או לא הייתי משיחי, אני לא מניף את הדגל הזה כאן בהדר ובגאון, הפוך אני ממש מתביש בזה שנפלתי לשם. כל השאלות שלי אליך נובעות בעצם כי אני רוצה שאתה וחבר מריעך תראו את זה כתוב ותראו את התשובות מנגד. אני הייתי איפה שאתה, אני רק המשכתי לבדוק איפה האמת האבסולוטית, גם כשהתחלתי את צעדי התשובה הראשוניים לא עזבתי עדיין את המפגשים בקומטסובראצ'ו במיאזקי, המשכתי ללכת ובמקביל לבדוק את היהדות האוטנתית, דבר שלך אין אומץ לעשות. יש לך רק את שטיפות המוח של הפסטור האומלל שלך שקונה נפשות בשביל כסף ותו לא,. ואם אתה בכל זאת רוצה להאמין שלא הייתי משיחי, אהלן וסהלן, זה גם בסדר, לא ממש מטריד אותי. ועוד משהו. אני חלילה לא אומר שאתם מצווים לרצוח או מתירים רצח. אני רק שאלתי איפה הגבול של המותר והאסור? הכל המשיח שלך קובע? מי נתן לו את האסמכתא לעשות זאת ואיפה היא כתובה? כוונתי בתנ"כ איפה כתוב שיבוא מישהו ויהיה לו מותר להחליף את חוקי התורה בחוקים משלו? רהי ראית למעלה מה צריך לעשות לאיש כזה, ומפורש שםשאם יבוא איש כזה אז זהו נסיון מהקב"ה. בכבוד, אני ממתין לתשובתך המלומדת. ואגב אני ממש שמח עם הבורות שלי בתנ"כ ובתלמוד.

שוב אתה מוכיח את בורותך!

ואת השקר שהיית משיחי! כי אם הייתה משיחי לא הייתה שואל את השאלות שאתה שואל! ישוע הוא בן אלוהים שלא שינה כלום! ממוצא פיו! לא באתי להפר את התורה" אלוהים ובן האלוהים לא מחלל בריתות ולא מפר אותם, בני אדם כן! וכך עשינו כבר ברגע שקיבלנו את ברית סיני אלוהים בחסדו נותן לנו דרך נוספת להצטדק רק בגלל ברית ההבטחה לאברהם, עם ברית חדשה שהבטיח שתבוא ובאה לקח לך קצת זמן לחזור עם פירושי הרב אבל חזרת! מדובר שם על משיח על בן אלוהים על גאולה ניצחית על שופט ניצחי, על נחלה ניצחית על מלכות ניצחית על עבודת ה' ניצחית! על אהבה ניצחית על קיום ואהבת את אדוני אלוהייך ואהבת לרעך כמוך לנצח! מלכים עד קטנילם כולם ידעו! וכל זה יקרה בעזרת ה' בחזרתו הסופית! כשכל הגוים יעלו להילחם, ויכנעו בסופו של דבר, כשיוקם בית מהקדש וינתן להם עוד הזדמנות! תוכנית האלוהים היא ניצחית היא מאז הוא מעולם אין עבר הווה עתיד, התוכנית שלו הייתה תמיד הזמנים שלך הם לא זמני אלוהים, הוא לא מוגבל המשיח הוא וולד אלוהים בן אלוהים צלם (העתק) אלוהים --- אלוהים אמר לאדם לא תוסיף ולא תגרע! התלמוד מוסיף דינים והלכות וגורע בדינים והלכות של אלוהים הברית החדשה לא מוסיפה ולא גורעת, היא לא מהאדם אלא מאלוהים מרוח הקודש ולו יש זכות לבוא ולדבר איתנו ואלוהים אמר היטב בבירת החדשה! הוא בא לקיים את התורה! הוא המשיח בן אלוהים/אלוהים לא בא לבטל את התורה, התורה עדיין קיימת וחובה עלייך לקיים את כולה ולא לחטוא ולגרוע באחת ממנה אם קיבלת את המשיח אתה בריאה חדשה ונטהרת ונצדקת ואינך זקוק להצטדק על ידי דברים אחרים --- לגבי המשיח? האסמכתא שלו היא מאלוהים כי הוא בן אלוהים, אלוהי, אלוהים יש לנו מצוות מוסריות! שעלינו לקיים אותם והם מתוך תרי"ג מצוות מצוות שלא על מנת להיוושע כי נוושענו! ואלוהים אמר לנו לקיים אותם!אל תנאף תרצח וכו' אבל מעל הכל 2 מצוות שכוללות בתוכן את כל המוסריות ! אהבת את ה' ואהבת לרעך! ----------

תראה את ההבטחה של אלוהים בפי משה

עם ישראל ניסה לגרום לו לקנאות על ידי חטא העגל ואלוהים מבטיח לגרום לישראל לקנאות לו על ידי כך שהוא יקבל גם את הגויים וזה מה שקרה עם המשיח אנחנו היהודים היינו קנאים ליהוה ולא האמנו שהוא המשיח ושהוא מקבל גם את הגויים העניים הזונות ושאר החוטאים שירת משה דברים לב טו וַיִּשְׁמַן יְשֻׁרוּן וַיִּבְעָט, {ר} שָׁמַנְתָּ עָבִיתָ כָּשִׂיתָ; {ס} וַיִּטֹּשׁ אֱלוֹהַּ עָשָׂהוּ, {ר} וַיְנַבֵּל צוּר יְשֻׁעָתוֹ. {ס} טז יַקְנִאֻהוּ, בְּזָרִים; {ר} בְּתוֹעֵבֹת, יַכְעִיסֻהוּ. {ס} יז יִזְבְּחוּ, לַשֵּׁדִים לֹא אֱלֹהַּ-- {ר} אֱלֹהִים, לֹא יְדָעוּם; {ס} חֲדָשִׁים מִקָּרֹב בָּאוּ, {ר} לֹא שְׂעָרוּם אֲבֹתֵיכֶם. {ס} יח צוּר יְלָדְךָ, תֶּשִׁי; {ר} וַתִּשְׁכַּח, אֵל מְחֹלְלֶךָ. {ס} יט וַיַּרְא יְהוָה, וַיִּנְאָץ, {ר} מִכַּעַס בָּנָיו, וּבְנֹתָיו. {ס} כ וַיֹּאמֶר, אַסְתִּירָה פָנַי מֵהֶם-- {ר} אֶרְאֶה, מָה אַחֲרִיתָם: {ס} כִּי דוֹר תַּהְפֻּכֹת הֵמָּה, {ר} בָּנִים לֹא-אֵמֻן בָּם. {ס} כא הֵם קִנְאוּנִי בְלֹא-אֵל, {ר} כִּעֲסוּנִי בְּהַבְלֵיהֶם; {ס} וַאֲנִי אַקְנִיאֵם בְּלֹא-עָם, {ר} בְּגוֹי נָבָל אַכְעִיסֵם. {ס}

בסך הכל מיצינו את השיחה

ודי מאסתי בזה האמת, אבל אני ממליץ לך על האתרים הבאים שיענו לך על שאלות שצצות לך על האמונה שלנו http://www.gotquestions.org/Hebrew/Hebrew-Deity-Christ.html http://www.dpi.co.il/index.html http://www.yeshua.co.il/ ועל הבלוג הבא של יעקב אחד http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=TALITHAKUMI (צד ימין יש קישורים לאתרים משיחיים) ויוטיוב ישראליים בישוע http://www.youtube.com/user/medabrim יאללה בהצלחה, ושיהיה רק טוב שבת שלום

אמרתי לך שגם אם אתה לא מאמין שהייתי משיחי

זה ממש בסדר, זה לא משנה בכהוא זה את המציאות המעוותת שאתה חי בה. את המצוות המוסריות גם הגויים מקיימים כי הן מתבקשות מהשכל הישר. בכל מקרה תידבק לאלוהים השקרן שלך שלא עומד בדיבורו, מבטיח שלא יוסיף כלום על התורה ובסופו של דבר כן מוסיף (לשיטתך כמובן). אני אתפלל בעדך רק שמחר הוא לא "ישחק לכם קטע" נוסף ויביא תורה חדשה, אולי יותר גרועה מהראשונה אפילו. בקיצור אני ואתה לא מאמינים באותו אלהים. האלקים שלי יציב חזק ועומד בדיבורו, ושלך הפכפך שקרן ולא יציב בנפשו. אין ציור טוב מזה לתיאור המציאות. אתה חוזר על אותם ציטוטים אויליים שאין להם שום סימוכין משום מקום אלא ממוחותיהם ההזויים של אבות הכנסיה דאז ואתה ממשיך דרכם. אגב התרי"ג מצוות שהפנית אותי אליהם עם ה"פירושים" בצידם הם לא יותר מאשר אוסף אנטישמי של שנאת יהדות ויהודים. הרי הם ניתנו בהר סיני מהקב"ה, וגם אם לשיטתך הוא אמר שהם לא תקפים, עשית מהם רעיונות שטניים של נותנם. תמהני עליך. אלא מה? אתה לא יותר מנוצרי מומר שמבזה את יהדותו ומצטרף בכך להסכמה שבלב למסעי הצלב, לאינקויזיציה הספרדית, לגירוש פורטוגל, לשואת הנאצים באירופה ולשאר שחיטות היהודים שהיו באלפיים שנים האחרונות. והכל בשמו של המשיח המעוות שלך. שבת שלום אחי היקר ושהשם ימלא אותך ברוח בינה ודעת לדעת את השם הנכבד והנורא באמת. אה, ושגם יהיה לך הכוח לקבל ולקיים את זה. ואתה עם כל חבר מריעך בדרך לגיהנום לנצח נצחים על שעברתם על "לא יהיה לך אלהים אחרים על פני" אך האל ברחמיו אכן פתח פתח לחוזרים בתשובה. "שובו אלי ואשובה אליכם" ויפה שעה אחת קודם. שבת שלום.

אתה רואה שאתה מתנהג כבור ועם הארץ?

אומרים לך לבן אתה מבין צהוב. ישוע, אלוהים שלבש בשר לא הוסיף לא שינה ולא נגע בתורה, ובברית סיני. מה לא ברור? את ברית סיני כולם הפרו. מה לא ברור? יש ברית חדשה שהובטחה מאלוהינו בתנ"ך וקוימה. מה לא ברור? אנחנו תמיד כאן לבשר את הבשורה ולא להכריח אנשים להאמין בישוע המשיח אתה מאמין בחז"ל? יופי, אל תבוא לפורום משיחי ותנסה לשכנע אותנו להאמין בהם. אתה מקבל הכל לפי חז"ל אנחנו לפי אלוהים ומשיחו. אל תבוא לכאן ותנסה לשנות אותנו "להציל" אותנו ולקרוא לנו נאצים, כי לא תצליח.

למעלה