אין לי שום בעיה שלא איכפת לך
אתה הרי נשמע אדם מאד לוגי ומאד חושב. אני מדבר על דברים שאתה לא יכול להתעלם מזה שלא היו יכולים להיות ידועים לבני קדם, כמו הבטחות של חז"ל בקשר לכשרות הדגים שהרי לנו היהודים התורה מצווה לאכול רק דג שיש לו סנפיר וקשקשת, ואם נקלעת לחנות שיש בה דג עם קשקשת בלי סנפיר סימן שחתכו לו את הסנפיר ושאין אפשרות שיהיה כזה דג בעולם. ושאם אי פעם תראה דג שיש לו קשקש ואין לו סנפיר אז כל התורה מבוטלת ושקרית. עד היום לא נמצא שום דג כזה בעולם למרות שבשנים האחרונות נתגלו למעלה משבעת אלפים דגים חדשים. אז מה דעתך? חז"ל היו דייגים שהכירו את כל סוגי הדגים בעולם? כולל את אלו שהתגלו רק לאחרונה? וגם אם הרב זמיר כהן אומר זאת בהרצאותיו או אני לא יודע מי, אז מה זה עושה את זה? לשקר? הרי גם אתם כולכם מצוטטים את אותם פסוקים ומעוותים אותם באותה נקודה בדיוק, רק שההבדל ביננו הוא קטן, את התורה שלנו נתן הקב"ה, ואת שלכם אבות הכנסיה שהיו שונאי יהודים לכתחילה. ואגב כל המחלוקות בגמרא מיושבות בפשטות נפלאה. אתה מוזמן לקרוא את כללי הלימוד בקצרה בסוף מסכת ברכות מן התלמוד הבבלי, שם ודאי תמצא תשובות לשאלות שלך על הגמרא. רק דבר אחד קטן משם אצטט לך: כל המחלוקות בתלמוד נולדו בכדי לאמר לך שאם יבוא אדם אי פעם ויאמר לך כך וכך קיבלתי מרבותי, אמור לא נכון, אכן נאמרו הדברים אך הם אינם הלכה מקוימת. בעברית פשוטה חז"ל הביאו את כל הטעויות שאדם יוכל לטעות בהן כשירצה לטעון מצורת חשיבתו הוא, וההלכה היא רצון השם. ואלו ואלו דברי אלהים חיים, הכוונה היא גם את זה אמר הקב"ה למשה בסיני, וגם את הטעויות שיטעו בהן האנשים אמר לו. כמו שאמר הרמב"ם, כשהם שאין פרצופיהם שווים כך אין דעותיהם שוות, במילים אחרות כל אחד יכול להבין את התורה כפי שכלו הוא, ולכן באו חז"ל ואמרו את מה שקיבל משה מסיני, כולל את כל הסתירות שיתכנו במוחות האנשים. וכיצג יכלו לדעת את כל הסתירות שיכולות להיוולד במוחות האנשים? פשוט מאד: מי שיצר את המוח האנושי אמר למשה בסיני אילו טעויות יכולות להוולד בו. זה הכל. ועל זה שהמשיח יוולד מהקב"ה בעצמו למשל, לא כתוב בשום מקום. וזה שהוא עוד יחליף את הקב"ה בניהול העולם בטח ובטח שלא כתוב. ושזה שהוא עוד יבוא ויחלוק על הקב"ה ויאמר "הן נאמר כבר וכו'... אבל אני אומר לכם וכו'... אני בפשטות מבין שאמנם האלהים אמר לכם ש... אבל אני שאני גדול ממנו אומר לכם אחרת. בקיצור אדם שיותר גדול מלהים בפשטות. ורק אל תענה עם הקלישאה המטופשת שהוא רק אמר את מה שהאלהים אמר לו להגיד, כי אז היה צריך לאמר כי הציווי החדש של האלהים הוא כך וכך. אין שום נביא שבא ואמר דברים בסגנון של אמנם נאמר כך אבל אני אומר אחרת. אגב מה עם יעקב דמקני השודד מניו יורק? גם על השודים שלו נסלח לו ועל הלסת ששבר לאחותו במכת אגרוף? מי סלח לו? המושיע שלכם? אחותו גם סלחה לו? ואחיו שמת לפני שביקש ממנו סליחה כדבריו גם סלח לו? או שעל פשעים שאתה מבצע כנגד בני אדם רק ה"משיח" הדמיוני שלכם צריך לסלוח ומי שפשעת כנגדו לא צריך לסלוח? תבדוק את עצמך חביבי, תבדוק. אין שום מקור בתורה או בנביאים או בכתובים שיאמר לך את זה. אלא מה? כמו שאמרתי לא פעם ואומר שוב ושוב, אתם חבורת פושעים וחוטאים שמתחבאים אחרי אמרות נבובות שנושעתם כבר ושכל העבירות הכתובות בתורה מותרות לכם, כולל רצח, גניבה, שנאת יהודים, שקרים ושאר מרעין בישין. הללויה.