שאלה חשובה

alonback

New member
שאלה חשובה

רוב הסיכוים כבר דנו בזה אבל אין לי כוח לבדוק את כל השירשורים אז אני אודה אם מישהו ייקח את הזמן ויענה לי. הסצנה האחרונה, מה? מי? מו? ולמה? נ.ב אני היחיד שממש אהב את הקטע שגיילין כאילו הולך להיות ה"אב" של כל הבריטים?

tsou

New member
../images/Emo58.gif בתוכן ההודעה מעלי

השערות שונות לגבי הסצנה האחרונה- תמצא במאמץ מינימלי בשרשור הדן בפרק האחרון. אם יש לך שאלה ספציפית יותר, אתה מוזמן לשרשר אותה שם וכן עניין גליין היה נחמד מאד מבחינה זו

duron

New member
../images/Emo58.gif

לין
...... וגם - גיילן לא. עידן הקרח האחרון היה לפני 10000 שנים בלבד (לעומת 150000 מאז)

tsou

New member
../images/Emo58.gif

וממילא כולנו צאצאים של הרה בלבד, אבל לא רציתי לקלקל לו את התיאוריה

duron

New member
אין התיחסות

לתקציר הסיום באמוטיקונים ?
וגם- לא כולנו צאצאי הרה. חלקנו צאצאי סיילונים, חלקנו צאצאי בני המושבות ורק הרה חולקת את הגנים של שתי הקבוצות.

rawk16

New member
להלן הסיפור של הרה באימוטיקונים ../images/Emo58.gif

+
+
+
=

tsou

New member
נא לצפות מחדש בפינאלה

הפעם בלי כוס וויסקי ביד
לסיילונים (מה שכבר ידענו) ולבני האדם מהצי (מה שכבר יותר מוזר) אין צאצאים ומכאן כל התיאוריות על מגיפות, מחסור בחיסונים וכו

duron

New member
../images/Emo58.gif האמת המטרידה

של גאיוס : הם התרבו עם המקומיים

tsou

New member
לא למה שהוא אומר, לדברי מי ש י ו ד ע! ../images/Emo13.gif

tsou

New member
למיטב הבנתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אתה ניסית לאמר שגאיוס ניבא נכונה את המשך התפתחות האנושות, ואילו אני ניסיתי לאמר ששש וגאיוס -ראש יידעו אותנו מן העתיד של העבר הרחוק שלנו, שרק הצאצאים הספציפיים של הרה actually made it

duron

New member
../images/Emo58.gif אמממ..

אחרי צפיה חוזרת - נה . אין סתירה. לדעתי , הארכיאולוגים הגיעו למסקנה שגויה. הם לא הביאו בחשבון פלישת שני גזעי חייזרים. ננסה שוב : מה הם מצאו עד עכשיו - DNA מקומי +סיילוני או DNA מקומי+קולוניאלי . במקום להבין שהרה היא הכלאה של שני הגזעים, החליטו המדענים ששני הגזעים התפתחו ממנה. ועוד - מבחינה הגיונית, מה שהגן על האנושות מפני מחלות היה החיסון הטבעי של המקומיים עימם הם "התערו". endl

tsou

New member
סתירה בנתונים (שלך) ../images/Emo58.gif

הם לא יכלו למצוא די אן איי מקומי בשרידים של הרה.. eol2

duron

New member
התכוונתי

לDNA קולוניאלי+סיילוני ביחד. אגב, איך כל זה הופך את הרה לתקוות המין האנושי/סיילוני ?

ק אסף

New member
ועכשיו אני אסבך לכם את החיים עוד יותר.

הDNA שהחוקרים מצאו... הוא סיילוני בלבד. תקשיבו שוב למה ש6 מקריאה מתוך המאמר: "החוקרים מאמינים שהם מצאו את חווה המיטוכונדריאלית" מילת המפתח: מיטוכונדריאלי. DNA מיטכונדריאלי שונה מזה הרגיל באופן אחד חשוב מאוד. וזה שהוא מורש מאמא לצאצא בלבד. כן כן חברים לאב אין מעורבות בעניין. בניגוד לDNA רגיל שחציו מגיע מאם וחציו מגיע מהאב הDNA המיטוכונדיראלי מגיע אך ורק מהאם, ומי הייתה אמא של הרה? כך הDNA המיטוכונדריאלי מורש מאם לבת לנכדה לנינה וכו' וברגע שנכנס בן לשרשרת היא נקטעת. עכשיו איך בדיוק הDNA המיטוכנודריאלי של הרה הגיע למצב שהוא נמצא אצל כולם... זו השאלה. אה וסתם בתור הערת אגב, אל תשכחו שהכוכב שלנו הוא דוגמה למקרה של קו-אבולוציה. כלומר שני מינים שונים לחלוטין (דמויי אנוש למקרה שלנו) שהתפתחו בנפרד. ההומו-ספיינס (אנחנו) והאדם הניאדרטלי שאומנם יש לו אב קדמון איתנו אבל הוא מין נפרד שעומד בפני עצמו. ובאיזו שלב, מאיזה שהיא סיבה הם נעלמו ורק אנחנו נשארנו. תכניסו גם את זה למערכת ותראו שאי אפשר לנצח כאן. עכשיו אם תסלחו לי אני הולך למצוא את הסיכומים שלי מהאוניברסיטה ולשרוף אותם!!!!

tsou

New member
שניה, הנתונים החדשים מועלים לדיסק הקשיח

הומו-ספיאנס + אדם ניאנדרטלי זה הצי+ הילידים ולא בעייתי מהסיבה שציינתי קודם, די אן איי מורש רק מהאמא?! אכן פותח אפשרויות חדשות ומרתקות, יש לינק למאמר קריא בנושא?

tsou

New member
הלינקים האלה נראים מוזרים מעט.

אבל , הם פועלים שזה העיקר

למעלה