שאלה חשובה

just adiki

New member
../images/Emo203.gifרגע לפני טוטנהאם...

הרבה דברים מתהפכים בהפועל יממה לפני המשחק מול טוטנהאם בגביע אופ"א. אנטבי ועובד חזרו להתאמן עם הקבוצה לאחר שהתנצלו, דואני שהתנצל גם כן על פרשת ההימורים עשוי לפתוח נגד הקבוצה האנגלית. עוד תפנית מעניינת היא שלפי האימונים שי אבוטבול שאינו הרבה לשחק לאחרונה צפוי לפתוח בהרכב הקבוצה במשחק הקרוב על חשבונו של סרור, מי שצפוי לחזור להרכב הפותח הוא וואליד באדיר שעלה כמחליף נגד מכבי פ"ת וכבש את השער היחידי של הפועל במשחק, אדיר באותו משחק הוצב כחלוץ וגם הפעם יתופקד ככל הנראה כחלוץ שני לצידו של פאביו ג'וניור שממשיך לקבל קרדיט מהמאמן. את חוליית הקישור אמורים לשריין, אבוטבול, אנסומבו, דגו ונאתכו. הקבוצה אנגלית אמורה לנחות ביום רביעי אחר הצהריים.
המשחק יחל בשעה 18:00 שאת השידור ניתן לראות בערוץ הפתוח, ערוץ 10.

the red dragon

New member
בהצלחה לשתי הקבוצות?

אמן יהיה משחק טוב גם מצד טוטנאהם דרך אגב 2000 אנגלים הולכים לבוא 4000 כרטיסים נקנו ע"י אוהדי הפועל עד עכשיו

just adiki

New member
בריטיות עושות לך את זה?../images/Emo3.gif

בריטים פשוט מהממים
. האנגליות פחות, יש יפות מהן...

SepteMber Lady

New member
הבריטים עם האדיבות שלהם ו.....

והאצליות הזאת ......והמבטא הכבד.......עושים לי את זה בטירוף!!! הבריטים הם הגברים הכי יפים בעולם!!

just adiki

New member
מה קרה?

לא חלבו כסף? מוזר. טוב נשארו להם הרבה כרטיסים בגלל שאף אחד לא קנה
.

adi cb14

New member
יכולת ההבנה שלכם היא פשוט אפסית לפעמים אה?

במקום לברך את היוזמה להביא 2000 ילדים בטח מהבתי ספר לכדורגל אתם תמצאו דרך לרדת על ההנהלה....

just adiki

New member
סליחה אבל לי כאוהדת מותר להתעצבן

על מחירי הכרטיסים. לא אמרתי שהמעשה הזה לא יפה. זה כמו שאני אהבתי את רעיון ההנהלה להשאיר את המשחק בבלומפילד אבל בשניה הכל התחלף אחרי שראיתי את מחירי הכרטיסים. לא סתם יש להם לחלק 2000 כרטיסים ככה, הם רוצים למלא את בלומפילד בגלל שמעט אוהדים קנו כרטיס, כמו שהם באו פתאום עם מבצע לדרבי כי הם הבינו שהם טעו.

adi cb14

New member
הם הורידו את המחירים אם לא עודכנת

ואת יכולה למצוא כרטיסים ב80 ש"ח.

the red dragon

New member
דוגרי..

אם מישהו רוצה אפשר ב80.. אבל אתה לא חושב שההנהלה הביאה תילדים כי האוהדים ניצחו בחרם? כל הכבוד

adi cb14

New member
כל הכבוד לאוהדים שהחרם הצליח והם דיברו

עם ההנהלה וההנהלה הודתה בטעות והורידה מחירים(כוחם של הצרכנים אם רק ידעו להשתמש בו אה?) וכל הכבוד להנהלה שהביאה 2000 ילדים והכי חשוב שהאצטדיון יהיה מלא.

just adiki

New member
כן, הם הורידו אבל את המחיר מאוחר יותר...

מה שהתכוונתי זה שהם מחלקים עכשיו כרטיסים לילדים בגלל שהם עשו טעות. ואני חושבת שזה יפה מאוד להביא כרטיסים לילדים, רק שההודעה למטה של אורן די הרסה.

oasisforever

New member
שאלה חשובה

יש לי כרטיסים ליציע 8 זה נכון שכולו יהיה רק באוהדי טוטנהאם? תודה..

למעלה