שאלה חשובה

the red dragon

New member
בטח שאת הפועל

אני אוהד גם של טוטנאהם.. ביגלל זה אבל אני מעדיף שהפועל ינצחו

the red dragon

New member
אוווומייגדדדדדדד

רובינסון רובי קין מייקל דאוסן וגאס חתמו לייייייי ויש לי צעיף של טוטנאהם!! האנגלים הם האנשים הכי נחמדים שיש מייקל דאוסן הכי נחמד וסיכום שלי כמה דברים שאולי לא ידעתם: ההנהלה הבת אלף זונות האלה מילאו את היציעים בילדים ערבים בני 12 וגם באוהדי ביתר ילד אחד אפילו צעק לוזון אל תתפטר תהרוס את הפועל ויאלה ביתר אין מילים.. במקום שיביאו למישהו אחר(לכם) כרטיס מביאים להם ובסוף המשחק אחרי שהאנגלים והאוטובוס של הפועל יצאו כמה זמן אחר כך לוזון יצא כולו מסטול שבור בקושי הולך והוא בכה

just adiki

New member
העיקר שמישהו יצא מרוצה../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif

זה באמת מרגיז. אם הם מחלקים כרטיסים לילדים שיחלקו את זה לקבוצות הילדים של הפועל ולידים מוגבלים וכאלה, לא לסתם ילדים. מה אנחנו הפועל כפ"ס שמחלקת ביסודי כרטיסים למשחקים שלה? לוזון בכה? אז שיתפטר! אני לא מבינה אותו. אני באמת חושבת שהוא רוצה לסיים את הסיוט הזה ולעזוב כבר או שיפטרו אותו אבל הוא לא עושה את זה בגלל המשפחה המטומטמת הזאת שלו.

thankful

New member
האם יש שידור של המשחק גם בנענע 10 ?

כלומר באתר נענע 10 באינטרנט ? ליאור .

kfir2222

New member
חברה אתם יודעים על מקום בת"א שאפשר

לראות בו את המשחק?

ירדן717

New member
צריך לקנוס את ראובן עובד

-ולא בגלל פרשת הקזינו... על זה שהוא שם ת'גול שלו מול סולנה והביא עלינו את הסיוט הזה אחד המשחקים המבאסיםםםםם. כמה אני מצטער שהלכתי.. נגמר הכח - אני מגיע למצב שאני כבר לא מתרגש מהפסדים , לא מופתע עם חוטפים גולים. לא יודע מה לעשות עם הקבוצה הזאת השנה..

למעלה