שאלה חשובה! (בערך)

tomerldt

New member
שאלה חשובה! (בערך)

מטריד אותי מאוד שאני קניתי את הכרטיס הראשון ומעניין אותי מי קנה את הכרטיס הראשון!!! אז חשבתי אולי כל אחד יכתוב (אם מספיק משעמם לו) מה המספר כרטיס שלו.... סתם כי זה מעניין אותי
מקווה שתשתפו פעולה
(מעניין אותי כי אני רוצה לדעת גם כמה כרטיסים נמכרו בערך)

Snow White King

New member
חח תומר אתה קנית תשני לא תראשון XD

קניתי ביום השני למכירה והמספר כרטיס 609 מוזר שביומים נמכרו 609 כרטיסים ומור קנתה היום כרטיס והמספר הכרטיס שלה 963 למישהו יש הסבר?

kittycatbone

New member
המספר כרטיס

זה מה שכתוב בעיגולים האלה?
אם כן, אז אני מספר 289

w e e d s

New member
גאד

מה יהיו שם בסביבות ה1000 איש? זה יהיה די בושה >< זה פחות מכל הבית ספר שלי תיכננו שם לפחות 8000

Freak Mor

New member
אני לא יודעת אם זה קשור. ><

ובכלל.. לפי התמונות של הכרטיסים שלכם לא נראה לי ששלי אותו הדבר. >_>

tomerldt

New member
אי אפשר לדעת...

כאילו, אני קניתי ביום הראשון וקניתי את הכרטיס השני, יום אחריי קנה שי ויש לו איזה כרטיס 600 ולא זוכר כמה, וידידה שלי קנתה כמה שבועות אחריי אבל היא עם הכרטיס ה 74... ככה שיש מצב שזה לא באמת לפי הסדר שקנו אותם... לא יודע, זה מוזר לי. קשה לי להאמין שלהקה כמו אוונסנס תבוא לארץ ויבואו רק 1000... נראה לי זו תהיה ההופעה הכי מצומצמת שהייתה לאוונסנס אי פעם

Freak Mor

New member
זה בגלל שהכרטיס עולה הרבה...

אם הוא היה עולה פחות גם אנשים שלא ממש מכירים את הלהקה היו באים. אבל עם מחיר כזה גם כאלה שהם מעריצים שרופים של הלהקה בקושי יכולים להגיע. אני הייתי ביניהם, ובסוף קניתי כרטיס. היום.. כמו שכולם כבר יודעים. XD

592

קניתי יום-יומיים אחרי שפירסמו ב-YNET. משום מה השנה ההופעות בקושי מתוקשרות, כמו למשל ההופעה אתמול של nightwish שהייתה בהאנגר. לא שמעתי ברדיו/טלוויזיה אפילו מילה אחת על זה. רק איזה כתבה מסכנה ב-YNET. ככה גם אוונסנס, לא היה מספיק פרסום לזה.

outro

New member
לא היא לא..

באנגלית ככה כותבים.. את החודש לפני היום.. תבדוק אפילו בתאריכים האחרים שיש שם "חודשים" שאין באמת..

chakii

New member
יש לי את הכרטיס החמישי :]

וקניתי את זה ממש כמה ימים אחרי שפירסמו שהם באים...

טרודייי

New member
60 ומשהו

אני לא בדיוק זוכרת, כי נתתי לאמא שלמור על הכרטיס אחרת הוא יהיה רטוב מריר\יאבד לי מרוב שאני אזיז אותו\ייקרע מרוב התעסקות בו או משהו בסגנון
אבל קניתי באותו היום שהתחילו למכור

y a m i girl

New member
248...../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

קניתי ביום השני ( רציתי בראשון אבל היו קצת בעיות כי רצינו להזמין כמה חברים ביחד)

למעלה