שאלה חשובה! (בערך)

זה לא קשור../images/Emo223.gif

המספר כרטיס הוא לפי מתי לקחתם אותו משם ולא לפי מתי הזמנתם אותו ואני מאמינה שלא כולם לקחו כבר את הכרטיסים ככה שבטח נמכרו יותר מ1000 כרטיסים.. שלי מספר 600 ומשהו נראה לי והזמנתי ביום שהתחילו למכור ולקחתי אותו לפני איזה חודש

A t a s h i

New member
גם לא הגיוני,

אני 52, וקיבלתי אותו לפני איזה שבועיים. ככה שזה גם לא מסתדר. :/ בטח זה סתם מספרים אקראיים או משהו. XD

שובאכה

New member
זה בדוק לא לפי הסדר

אני קניתי חודש לפני חברה שלי וכשבאנו לקחת אותו ביחד היה לה מספר הרבה יותר נמוך משלי. לי 548 ולה 300ומשהו

SallySkelly

New member
577

אבל הזמנתי ביום הראשון של המכירה, אז כנראה שזה לא קשור להזמנה, אלא ליום שלקחתי אותו משם.

עוד שבועיים! חיחי ויש לי בקשה../images/Emo223.gif

יש למישהו תמונה של הכרטיס.. שרואים מה כתוב עליו חברה שלי ביקשה ממני ואין לי כוח לצלם ואני זוכרת שהעלו לפה פעם

Because Of May

New member
95 ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

אבל איך זה יכול להיות...? קניתי שבועיים וחצי אחרי שהתחילה המכירה...
|תוהה||הזוי|

w e e d s

New member
1202

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע קניתי עכשיו אומיידאש$@#$%#@$#@%$^ אומייגאש! D: xD אעכ רעחגכע אחעככה

sapir lee

New member
זה לא לפי הסדר של הקנייה

למשל אני קניתי יום אחרי שהתחילו למכור והמספר הוא 241, וחברה שלי קנתה שבוע אחרי והמספר שלה 8 גם בכרטיס שלי הצד ימני הוא כתום ואצלה ירוק, אז יש כמה צבעים של כרטיסים? חח אז אין לי מושג מה המספרים האלה אומרים באמת...

rotemg10

New member
אמ.. אמ... קניתי כרטיס אבלל...

אמרו לי לקחת אותו ביום של ההופעה קניתי בקסטל ביום ראשון אבל בא לי עליו עכשיו חחח אפשר להגיד להם שיביאו לי בדואר? או שלא לסמוך על הדואר שיגיע בזמן ופשוט לאסוף את הכרטיס ביום של ההופעה מדוכן של כרטיסים...?

למעלה