שאלה חשובה ביותר

תראי..

לא לקחתי את זה אישי ממש לא, פשוט כנסי לפורום של ההנהגה תראי מה הולך שם, זה טוב שיש גאווה שבטית והכל אפילו מצויין, וכן את צודקת התחרותיות של המורל מלהיבה ובכלל מכניסה אש לטיול זה אחד הדברים שאני אוהבת בצופים המורל, בחנוכה הפצצתם במורל כמו לא יודעת מה שצ"ג היו קטנים לידכם ולא לא פגעת בכלל =] מי זאת החברה מאילת?

steila

New member
כל אחד חושב שהשבט שלו הכי תותח

ובגלל זה הוא שם . עוגן באמת אימפריה במורל , אתם חיות וזה מה שאתם מתעסקים בו. השבט שלנו אימפריה בבניה , השנה לקחנו מחנאות מקום ראשון ד' ה' ו' ח' וז' מקום שני, הצארלי היה * * * * * (שלא יקפצו עלי אחרי זה ) יהיה לנו כיף במחנה וזה מה שחשוב !

steila

New member
אתם השבט הכי גדול בהנהגה..

וזה מה שאתם מציבים לעצמכם בתור יעד אז מי יעמוד בפניכם ? כל אחד והיעדים שלו .. שיהיה לכולם בהצלחה במחנה ! :) *אם הייתי יכולה לבחור את דתי , צר"חהיתה אלוהי!

האמת שלא

זה אל היעד שלנו, פשוט בתור השבט הכי גדול בהנהגה כשיש לנו השנה כמעט 1000 חניכים (וצפי לבערך עוד 200?) אז זה מה יש... נגיד במחנה, כשאנחנו עושים מורל ישמעו אותנו יותר, גם אם לא נציב את זה בתור יעד, כי כשיש הבדל בכמות של מי שמבצע מורל ישמעו את איפה שיש יותר. הגיון פשוט. אנחנו גם תותחים בבניה, אבל לא הכי תותחים.. אני מזמינה אותך במחנה אני אעשה לך סיבוב בשבט שלי ואסביר לך על המבנים :) ואם באלך תסבירי לי על שלך ;] "כתום זה הצבע כתום זה בדם אלך אחריך עד סוף העולם."

steila

New member
אין לי בעיה להסביר לך ושתסבירי לי

ובאמת שאני אשמח . שמרי על קשר עד המחנה :) אבל המורל זה מה שאתם מתרכזים בו במחנה, אני שמעתי אנשים מעוגן שאומרים בזמן שכולם בונים אנחנו עושים מסיבות , ושרים . אנחנו בונים 3 ימים קורעים את התחת , ואז חוגגים כמה שרוצים :) ובטקס פרסים גם אנחנו עושים מורל .. אני מאמינה שפחות מכם כי אתם יותר אנשים מאיתנו .. אבל עדיין קורעים את הגרון ועושים כמה שיותר אוירה :) "כשאני עומד במפקד עוברת בי צמרמורת.. הצופים שם ברמת חן זו הכתובת ! לנצח אצלי בלב !! אותך אני אוהב ! שבט רמת חן לעולם ועד !!"

אני הייתי במתפעל

ראיתי את המבנים שלכם האמת שהיה מחסן ומבנה ראשי ושער, כנראה שהבניה פחות חשובה לכם ואתם הולכים על המורל והאווירה זה גם חלק חשוב אפילו מאוד :] אבל מה לעשות שמה שבכל זאת עושה את המחנה זה האווירה ואי אפשר להתווכח עם זה והבניה זה תורם, זה הולך ככה מחזור ראשון-מחזור של בנייה מחזור שני-מחזור של אווירה

tali289

New member
חח עזרא....

תותחים בבניה אנחנו לא.. אין לנו בשביל מה לקרוע את התחת ... אנחנו לא עושים מבנים גדודים..בענינו אין צורך לזה בכלל. החניכים יהנו גם אם לא יהיה מבנים. נכון..אנחנו מתמקדים בעיקר באווירה..כי זה מה שקובע בסוף. הפרסים לא מעניינים לנו תזין..(וסליחה על ביטוי) אנחנו פה בשביל הכייף.. אם ראית בפורום של ההנהגה..כולם אומרים שחוץ מאווירה אין לנו כלום. וזה כ"כ לא נכון. יש לנו את רמת ההדרכה כמעט הכי גבוה בהנהגה. אז יאללה. מחזור ראשון שליטטה! שבט עוגן ה-אימפריה!

גם לנו אין מבנים גדודים

לא שאנחנו לא רוצים, זה בגלל שאין מספיק כוח עבודה, ותכלס את צודקת תאמיני לי אני איתך 100% באמת מחזור ראשון שליטה!! אבל רגע אתם יודעים במליון אחוז שזה בטוח שאתם עוברים למחזור הראשון?

Lior co

New member
כן- וגם שהגדילו לנו תשטח.

והוא יתפרש עד למפקדה- כך שהמפקדה עוברת ליד המרפאה :)

ואי איזה חרא זה

באסה מי שבמתפעל בחמ"ל עכשיו הוא לא רואה כמעט כלום! הבטח של המפקדה בכל השנים היה טוב!

steila

New member
הא אתם תופסים את השטח

של עלית ואורנית ביחד ?ועד השביל ?

כנראה כי במתפעל

הם בשטח שלהם.. אבל דוגרי השטח שלנו הכי חרא =/ ושאני הייתי בכיתה ה' היינו בשטח של צר"ח או של פ"ת אחד משניהם

steila

New member
אם את היית בה' אני הייתי בד'

ואנחנו היינו כל הזמן בשטח שלנו

Lior co

New member
חחחח נשמה שלי..

עלק תותחים בבניה.. השכב"ג הכי עצלן בעולם.. זו טעות להגיד דבר כזה.. חחחח שלא יפתחו פה ציפיות. יש מבנים, אבל בכלל לא מתקרב לרמה של רמת חן/ קריניצי/ כמעט כל אחד אחר.... אבל עם קצת כוח רצון- אנחנו עוד נפתיע...

למעלה