שאלה חשובה ביותר

Big Joni1

New member
שאלה חשובה ביותר

לאנשים שפה מהנהגת דן רמת גן... אני מדריך חוץ בשבט עלית (במקור מרמת חן). מישהו פה יודע ב100% אם מעבירים את עלית למחזור השני? שאלה מאוד חשובה. איזה עוד שבטים מעבירים? תודה ג'וני

mayagur2

New member
הייתי מציעה לך לשאול את המרכזים הבוגרים...

או של עלית או של צר"ח... תאמין לי שהם יודעים הכי טוב!

tali289

New member
אני יענה לך...

אני מעוגן..השבט שעובר למחזור הראשון. ונכון לעכשיו עלית ואורנית עוברים למחזור השני.

Big Joni1

New member
ת'אמת שלא כל כך...

רוב השישיסטים למשל בצר"ג בשכבה שלי בבצפר... זה לא היה גורם "כאלה בעיות" כמו שעושים מזה...

ג'וני תאמין לי

שיהיה בלאגן, אתם חברים בבצפר וחברים כבני אדם אבל כשבט אתם אוייבים וראיתי מה קרה בחנוכה להתעוווווור להתעורררררר אני לא אמשיך! ואני בטוחה שסתיו יודעת על מה אני מדברת..

steila

New member
קצת מורל להעיר אנשים ב3 בבוקר..

קצת רצו להיכנס לשבט שלנו לעשות בלאגן .. זה היה בלילה האחרון והשכבה שלי היתה ערה אז ראינו הכל.. יש יריבות בינינו לא משנה מה ,גם אם הם יהיו החברים הכי טובים שלך בתור שבטים אנחנו לא מסתדרים

אבל מה שלא יהיה

אין לכם מה לדבר אלינו. עוגן אימפריה וכל דר"ג יודעים את זה, אין מה לעשות. לא סתם הכי גדולים בהנהגה... ועכשיו עוברים למחזור הראשון בשביל שילמדו מה זה שכונה... עוגן עושים שמח. (לעוגן.. וזהו.) ועכשיו באמת. אז את מי אני רואה מפה במחנה? :]

ואי ואי מתי תבינו

שאנחנו הנהגה אחת! לא צריך להיות קרב בין השבטים סבבה וואלה אתם עושים שכונה הייתי במתפעל ראיתי אתכם סבבה נפרגן :] אבל אני אומרת ברצינות כל השבטים טובים ותורמים לאווירה וסתיו כן אני שמעתי על כך הסיפורים,אבל לא דאוג יום יבוא ותסדרו!
שבת שלום

אז מה?

אפשר לחשוב מה קרה. גם קצת תחרותיות ומרל תורמים לאווירה ובכל זאת, בתוך ההנהגה אנחנו כל שבט בפני עצמו! ברורררר שאני לא מעריכה פחות או מכבדת אנשים משבטים אחרים, אבל אני עושה את זה בשביל הכיף ובשביל השבט! ובשביל עצמי גם כמובן, בחיים לא עשיתם מורל נגד שבט אחר? אני לא מתכוונת באמת למילים, אבל זה עדיין לא מוציא את הכיף מהעניין! התחרותיות הזאת זה מלהיב וזה מאתגר, וזה לאו דווקא הורס. הייתה לי חברה טובה מאילת והמדריכה שלי מאתגר (שנה שעברה) היא מצר"ח (שמיניסטית).. חוץ מזה יש לי גם חברים מכנען, ראשונים, צר"ג... אז ברור שיש קטעים שזה עובר גבול אבל היי, אפשר לחשוב מה אמרתי.. וחוץ מזה חבל שלקחתן את זה אישי, כי באמת שלא התכוונתי לפגוע. ובכל זאת שבט עוגן אימפריה :)

steila

New member
מי היתה מדריכה שלך באתגר ?

ואין בעיה למורל . וזה טוב שכל אחד אוהב את המקום שבו הוא נמצא :) שבט צרח אימפריה [:

שירה משהו

נזם באף, שיער כהה... וחלק אמרו שהיא דומה לי חחחח היו קוראים לי שם "שירה הקטנה". ואת מכירה את מיקי מצר"ג? היא בוגרת.. סיימה שנה שעברה. הן היו בקשר טוב.

steila

New member
אם היא עכשיו שמיניסטים אז אני יודעת מי זה.

היא חמודה. שירה קליינהאוז. לא מכירה אנשים מרמת גן חוץ מחמשושים

למעלה