שאלה חשובהההההההה

גיושש

New member
מותק כנסי

בלי להיתעצבן או משהו אבל לא שאני יבין ?!?! אם את לא אוהבת אותם למה את פה ..??.. סתם כי משעמם לך ?.. מה את מנסה בכוח לפגוע בהם ..?!?! ובואי נראה אותך שרה כמוהם טוב ? ושאני יבין למי את קוראת פקצות ???. את קוראת לי פקצה או לכול הבנות האחרות שבפורום ... ידבעיית פקצות תיקראי לחברות שלך הבנת ?.. מקווה ..!! טוב יאללה יאללה תחפפי מפה ...

ככה:

1) יש לך שאלות ממש מפגרות... 2)רק פקאצות אוהבות את הגיים בויז???????. מותק תרדי מהנן הגבוה שאת נמצאת עליו ותיזהרי שלא להיחבט באדמה!!!1 רגע מי או יותר נכון מה את חושבת שאת??????? 3)תראי אנחנו אוהבות את המוזיקה שלהם כי זה יפה!!! ואת מה??????. מה את חושבת לעצמך שאת באה לפה ועושה עלינו את הפוזה הזאת שלך?!?!? יאללה קחי את הרגליים שלך ותחפפי מפה!!!

OoנויoO

New member
ניצן את צודקת!!!

בכך שאת כל כך סתומה שאין לך מה להגיד?!!? מאיפה השאלות האלה?!?! 1.אנחנו צעריצות אותם כי הם שרים יפה רוקדים והם מהממיםםם יש בעיה?! וחוצמזה הם חמודים ואוהבים אותנו [את המעריצות...] 2.אם את חושבת שאני פקצה...כדי שתסתכלי במראה או שלא כי את תבהלי מאוד!!אז עזבי תוותרי על הרעיון 3.זאת מוזיקה ועוד איך ואת לא אמורה לדרוך לנו על החיים ולהגיד לנו איזה מוזיקה לשמוע יאללה שלוםםםם יציאה מותרת כניסה מ=י=ו=ת=ר=ת

ניצןן או מה שלא יהיה כנסיי דחוףף...

שמעיי בובה ....א' כול פאקצות את יודעת למי תיקראי.... ב ' כול אנחנו מעריצות אותם ביגללל שאנחנו אוהבות איך שהם שרים ורוקדיםם וביגלל שמיתחשק לנו הבבנת?! ג' כול ואנחנו אוהבות תמוסיקה שלהםם...את מכירה אולי תפיתגם הזה על תעם וריח אין מה ליהתווכח!..... ד' כול אם את לא אוהבת את הגיים בויז אז למה לעזאזל את ניכנסת לפה רק כדי להגיד לנו את מה שאת חושבת.....כאילו מה... ואני לא מקללת אותך או שמו אבל זה מעצבן...את לא אוהבת אותם אז סבבוש בישבילך..אבל את לא צריכה להיכנס לפה ולהגיד לנו דברים כאלה!

0rin

New member
תגידי אין לך חיים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אנחנו אוהבות אותם כי ככה בא לנו
לא חייבות לך הסברים בכלל
קישטטהההה לכיי מפהההה עופיייי מי את חושבת שאת
את פאקצצההה
את מכירה אותנו בכלל שאת קוראת לנו ככה
ל-א-א-א-א
אזז יאללהה טוסייי מפהה מהררר ולא ממליצה לך לחזורר לפה יותרר

Brwonie22

New member
חחח כן הא?.. קישט קישט ברה ברההה

חח אני חושבת שהיא הלכה... אם את פוו רק תעיזייי להגיבב!!! אני לביאה מיוחמתתת!! רארר חחח

שמעיי יא חתיכת ניטחנת בתחת

תקשיבייייייי ותתקשבייייייייי טובב.! הם הגיעו לאן שהםם הגיעוו בגלל מי שהםם לא בגלל מה שהםם י'מכוערתת אחתת ואימאמאמאמ שלךך פקאצהה קיצוררררר אתת עכשיו היית מתתהה להיותת עםם כלל אחדד מהםם עכשיו אזז יאלהה שתקיי מה אתת משחקתת אותה תראיי ליי מישוו אחדד שישים עלייך יאא מכוערתת למה מה את בכלל זמרת? שחקנית? לאא כלוםם אזז יאלהההה השששש מההררר לפניי שניתעצבןן עלייךך הבנתת.!!?!? ואםם נירצהה נכתובב:''שרון חיים שליי אני אוהבת אותך '' או אושרי חיים שליי אוו ערןן או אדם או אביחי או לא משנהה מייי לא ניראה לךך אתת מוזמנתת לידחוף אצבע עמוק עמוקק לתחתת!? הבנתת?!? זהו זה מהה שיישש ליי להגידד לךך עכשיוו זדייני מיפהה מזה מהר..

ניצנוש16

New member
שמתם לב לזה?????????????????...

אני באתי אליכם בשאלה אמיתית ...משהו שבאמת לא הבנתי... לא כדי להציק לכם..ולא כי אני שונאת את הגיים בויז (לא ממש מטרידים אותי) אבל רובכן עניתם לי בצורה גסה ביותררר ואז בסוף עוד אומרות"אני נראת לך פאקצה??" חח אז זהו שכן נראתן לי כמו פאקצותת אבל לא כולן היו בנות שידעו לענות כמו שצריך ולא כמו פאקצות מסריחות... אז תודה לאלה שכן הגיבו נורמלי ולא כמו בהמותתתתתת

Brwonie22

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

בה' כוליי רותחתתת תקשיבי ותקשיבייי טובבבבב!!!!!!! זאת לא שאלה אמיתית ושקוףף שבאת לפה בשביל להרתיחחח!!!!!!!!!!!!! אין שמץ של מושג בכלל מזה אומר בשבילנוו ואני בטוחה שאני מדברת בשם כל הבנותת שלא כל שמוליקקק אוו ניצןן אנערףףףף יכולים להכנס לפה ולהתחיל לפזר קללות עליהם או כמוך לבוא בשאלה הרטורית והמטומטמת להפליא של "מה אנחנו אוהבות בהם בכלל?!" סעייי חפששש ת'חבריםם שלךךךך!!!!!!!!!! את לא מוצאת בהם ערך?.. סלאמעמתקק יש X למעלה רואה?... הוא קרץ לך אפילו אני ראיתיי!!! תלחצי עליו ותחפפי מהר...! נ.ב: אין הזמנה חזרהה אם לא ציינתי... צ'אוווווו!!

קיצור שמעי

פעםם אחרונהה להגידד לךךך.! סעי מהפורום הזה.. ואם את לא מ=ב=י=נ=ה עברית אז את נימצאתת בבעיהה מאודד חמורהה.. ואם יש לך בעיה עם הגיימבויז(כפרעליים)אז תפני אליהם אישית ואל תבואי אלינו בטעות כי אנחנו כולה מעריצות? יש מבין?!מקוהה שכןן באוצ''

טוב מאמי שמעיי...

סבבהה אז אמרת את שלך..את רואה שכולם נגדךך אז מה את עושה פה עדייןן.....את לא אוהבת אותםם אז מה את בפורום....?!

אוי לא נמאס כבר..עוד אחת!!

1)למה אתם כ"כ מעריצים אותם ? מה כבר הם עשו? אממ הם שרים סוףף הם ניראים הכי טוף שאפשר והם רקדנים מדהימיםםםם!!!!2)למה רק פאקצות אוהבות את הגיים בויז?טחחח למה מי את שתגידי את זה?!עאלק רק פאקצות..!!3)מה אתם אוהבים במוזיקה (אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה...)שלהם?אפשר ועוד איך לקרוא לזה מוזיקהההה!!!!!!!!!!ו...אנחנו אוהבות הכל בשירים שלהם!!!!את המילים..הלחן...הזמרים!! גיים בויזז
ש-ל-מ-ות שלא נגמרתת!!!!

למעלה