שאלה חשובהההההההה

מטומטמת מי שעשה אותך..

ינעל אחותך .. שלא תתחילי לקלל אותי הבנת פוסטמה מצויה בשוק ! את בטח מהשלוכים האלה! במילים אחרות פ=א=ק=צ=ה סוג א'!

מי שעשה אותי לא 'מטומטת' אם כבר,

תסיימי כיתה ד' ואז תדברי איתי. "את בטח מהשלוכים האלה! במילים אחרות פ=א=ק=צ=ה סוג א'!" למה להפיל צרות שלך על החיים? באמאשלי, זה לא יפה

פחחח את טיפשה ברמות!

אויי את כזו טיפשה וכתבתי "מטומטמת" את גם לא רואה טוב אני רואה.. מצבך חמור ביותר! בת נאוות המרדות..

Brwonie22

New member
תרגעייי ומהרררררר חת'כת טיפשההה

פאקצה אחותךךךך י'כונפה מצוייההה י'בבון סיאמייי הם מ=ו=ש=ל=מ=י=ם!!! רוקדים יפה, שרים יפה, מאוד מאוד מאודדד נחמדיםם, מוכשרים, מהפנטים,מתוקים ואני יכולה להמשיךךך עדד מחררררר אם לא יעצרו אותיי!!!! ~הקנאה אוכלת אז..... בתאבון!!!!~

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדבר ראשון זה שתמרחי את המילים

שלך לא יהפכו את מה שאת אומרת לחכם יותר; דבר שני במה יש לי לקנאות ?, בחבורת בנות חסרות כל i.k שיימכרו את החיים שלהן רק בשביל שיחה אחת עם "נולייייייייייי" ?

רואים שאת סתומה כנסי תביני !

כותבים IQ ועוד לנו "אין" פחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו ..את כזו דיסלקטית! ולא מוכרים את החיים לשיחה עם "נולי" כי נולי מדבר איתנו.. בניגוד אלייך .. אההה... ושיהיה לך בתאבון! כי הקנאה א=כ=ל=ה אותך..

טובנו חפיף את גם ככה לא מבינה

מזה אומר "נולי מדבר איתנו," חהחהחה
אלוהים ירד אל העם, הוא מדבר איתכן

אוי כנסי:)

תראי זה שבחור חתיך כמו שרון "נולי" .. בחיים לא יסתכל אלייך ולא ידבר איתך לא אומר שאת צריכה לקנא.. כן אנחנו מדברות עם נולי וזה גורם לנו לשמוח.. יש לך בעיה עם כך קפצי לו==>
אלוהים ברא טימטום כדי שאני יצחק עליו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דחוףף כנסייייי!!!!!!!!!!

ילדהה תקשיביי ותקשיביי טובב עודד מילהה אחתת לא במקוםם על שרוןן נשבעתת לךך החייםם שלך נגמריםםםםםםםםםםםםם עכשיוו..רוצהה מכותתתתתתתת?!?!..קיצור עם שרון?! לא מתעסקיםם!!!..ואתת סתומהה מטומטמתת פאקצהה הגיים בויז אחחח איזה שלמותת ואתת?!..תמותי =\ לא מעניניתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה ודרךך אגבבב ישש לי איקיוו יותרר גבוהההההה משלך יזונהה תזהרי לדבר לא במקום על הגיים בויז או על הבנות פה שמעת?!..למה עוד מילה שאני רואה שאת מקללת פה אתתת לא מבינהה מה אני עישהה לךך!!..יאללהה תקרקפיי מפהה!!!!!! --מורי סנדלר לנצח:)-

litalg06

New member
אני כבר אמרתי את זה לניצן הזאת או

איך שלא קוראים לה! ועכשיו אני יגיד את זה.. אבל לא יפה כמו שאמרתי לה כי העלת לי ת'סעיף עד מעל לראששש!!!\ע=ו=פ=י מ=פ=ה ל=א ר=ו=צ=י=ם א=ו=ת=ך פ=ה י=י=ל=ד=ה ח=ס=ר=ת ח=י=י=ם GET A LIFE ד=ח=ו=ף!!!

היא אומרת לי גט א לייף ../images/Emo6.gif

כתבת בחתימה שערן זה כל החיים שלי ושולחת אותי למצוא חיים
איהההה הבטן

litalg06

New member
בוא'נה ימכוערתת!!! עופי לנו מהפרצוף

תביני ל=א ר=ו=צ=י=ם א=ו=ת=ך פ=ה! ואם את מקללת מישהי מאיתנו אז את מקללת את כולנו כי כולנו משפחה! ולמה את נכנסת לפורום של להקה <מושלמתת ביותררררר> שאת לא אוהבת?! כדי לעצבן אותנו?! אז הצלחת יופי יטמבלית?! אז עופי מפה עכשיו בה ביי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה צחוקים איתך משהו(ולמקרה שלא הבנת זה בציניות)!!! תקשיבי לי "מתורבתת" שכמוך מה את עושה פה??? באת לפה רק כדי לרדת עלינו שאין לנו שכל ושאנחנו פקאצות???.. אז תרשי לי להגיד לך שאת ילדה ממש חסרת חיים!!! ואם אנחנו פקאצות מה את?!?!?!??!?!? יחתיכת גועל אחת תאמיני לי שאנחנו הרבה יותר משכילות ממך! אההה ואני או הבנות מהפורום לא מתכוונות לרדת לרמה הנמוכה הזאת שלך... אז יאללה טוסי טוסי כי אף אחד לא רוצה לראות אותך פה!!! י-מ-ש-ו-ע-מ-מ-ת!!!!!

ניצנוש16

New member
שאני אבין..

אתם חושבים שאני ושלומיתה מעולם אותה האחת?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה

pretty woman 1

New member
פאקצות????../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חצופההה! אל תקראי לי פאקצה זה מובן לך? לכי יפאקצה אחת אל תתעסקי איתייייייייייייייי

כנסייי

יחתכיתת קנאיתת את פשוט מקנאה אפחתת לא פאקצה שיהיה לך ברור אולי את פקאצה הם שרים מהממםם וזה לא רק המראה!! הם פשוט מושלמים ואת פשוט מקנאה יחתיכת פוסטמה מפגרת אם את פוגעת בהם את פוגעת בי ואני יחזיר לך בחזרה!!!!

Brwonie22

New member
I.K חחחחחחחחחחחחחחח

בה' זה אחד המצחיקים ששמעתייי!!!!! זה מה שנקרא... סייג לחוכמה שתיקה!!!

למעלה