שאלה חשובהההההההה

ניצנוש16

New member
שאלה חשובהההההההה

יותר נכון כמה שאלות...ואם בא לכם תמחקו אותה.. 1)למה אתם כ"כ מעריצים אותם ? מה כבר הם עשו? 2)למה רק פאקצות אוהבות את הגיים בויז? 3)מה אתם אוהבים במוזיקה (אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה...)שלהם? אם בא לכם תמחקו את ההודעה...אבל זה רק יראה לי שאין לכם באמת תשובות על השאלות..

litalg06

New member
הנה תשובה!

1.אנחנו מעריצות אותם כי הם שרים סוףף רוקדים מהמם ונראים מעולה! וחוצמזה הם חמודים ואוהבים אותנו [את המעריצות...] 2.אני נראית לך פקאצה? ימכוערת עופי מפה! 3.אפשר ועוד איך לקרוא לזה מוסיקה! ואנחנו אוהבות את המוסיקה המהממת שלהם כי הם שרים סוףף ויש להם שירים מהממים! אז עכשיו אחרי שקראת את התשובות שלי שמסבירות הכל אז יאללה סעי סעי מפה! לכי חפשי ת'חברים שלך!

ניצנוש16

New member
כנסו...זאת דעתי על הגיים בוייז

אתן מעריצות רק את החיצוניות שלהם ...אין להם שום אמירה..\ הם סתם בובות על חוט שעושות כל מה שאומרים להן רק כדי להרויח כסףףףף זאת תעשיה שלמה שמגלגלת כסף רק על יופי ריקודים בגשם וחיוכים מזויפים למצלמות וחבל שיש אנשים שקונים את זה

חמודה תקשיבי !!!!

מי אמר לך שאנחנו מעריצות אותם לפי החיצוניות פשוט שטויות בואי אני אגיד לך איך התחלתי להעריץ אותם? אפלו לא ידעתי איך הוא ניראים וזה היה לפני כ חצי שנה אפילו יותר שששמעתי את השיר שלהם הזדמנות שנייה היהיייתי חייבת לברר עליהם פרטים וביררתי הינה והיופי והריקוד רק הוסיף לזה ....מבינה אותי אז יש בנות כמוני שמעריצות אותם כי הם פשוט מוכשרים ויש נכוןן יש תקבוצה הזאת שרק בגלל שהם שווים אז מעריצים אותם .... ובקשר לפאקצות זה ממש לא נכון נכון שיש אין מה לעשות אבל לא כולן מבינה .... וואי הסברתי לך ברוח טובה מקווה שתביני

litalg06

New member
תקשיבי מותק.. לא התכוונתי להעליב

ולקלל.. אבל אני חושבת שאם את לא אוהבת את הגיים בויז לא היית צריכה להיכנס לכאן ולומר עליהם דברים רעים.. אם את לא אוהבת אותם אז למה נכנסת לפה? כדי לעצבן אותנו? ו... זהו אין לי יותר מה לומר..

המאמושש

New member
תפסיקי לבלף בשכל מה את מבינה

ואני מעריצה שלהם וני לא פקצה..ההפך ממך..

מצחיקולההה חחח

1-עלק רק ת'חיצוניות שלהם פחחחח מצחיקה את מה את בכלל מבינה במוזיקה או בכלל בתחום שירה??? 2- בקשה קטנטונת עופי מפה!! 3- עם אני נראת לך כמו פאקצה אז מה אני יגיד עלייך?? את נראת כמו............שר......... לא רוצה להמשיך את המילהה עלק חיוכים מזויפיםםם יקופה עופי מפה כי אני לא רוצה להתחיל לקלל כי אחרת זה לא יגמר בטוב רעות אני מבקשת למחוק את ההודעה אני חוסכת ריב...

לניצן!!!!!11

ניצן מי את שת'גידי אל הגיים בויז ככה את מקנה או משהו אם את מקנה תוציאי את זה אל את יודעת מה ולא על המושלמים זה ברור ועכשיו אם את לא אוהבת את הגיים בויז לכי תקללי אותם במקום אחר (בעצם תקללי את עצמך!) אז תרגיעי!!!!!!!!!
אדם יוסף:i love you

NavooShiT

New member
אוקי אני אענה לך../images/Emo13.gif

1)למה אתם כ"כ מעריצים אותם ? מה כבר הם עשו
אז ככה,דבר ראשון הם לא עשו כלום,הם מוכשרים,אכפתיי'ם,מדהימים,כל אחד מהם מושלם מהבחינה החיצונית והפנימית כמובן
ואם אני אומרתלך את זה,אז אני יודעת מה אני אומרת,אני לא מדברת שטויות. 2)למה רק פאקצות אוהבות את הגיים בויז
-רק פאקאצות
מצטערת להגיד לך-אני לא פאקאצה לשם שינוי,ואני מכירה הרבה בנות לא פאקאצות,חוצמזה,זה שאת רואה שיש פאקאצות בנות 10 בפורומים שלהם לא אומר שכולם כאלה! 3)מה אתם אוהבים במוזיקה (אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה...)שלהם
-במוזיקה? את המילים,הלחנים,הקולות..ה-כ-ל

ענו לך יפה מאוד נ.באני זאת לירןהאחת

פשוטטט לא הצליח להתחבר לי מהכינוי הרגיל אבל הינה הצלחתי מחדש

"אני לא פקאצה" -

"נאוו'ש סנדלר-אשתו הטריה' של שרונולי 2005 Because Of You Kelly Clarkson Is The Best Singr For רנינט-האהבה הגדולה שלי- GaMeBoYs& DiaMondZ The BeSt גלי & אורטלי אוהפתתכן ה מ ו ן =]" יה, רייט. וד"א " בנות 10 בפורומים שלהם לא אומר שכולם כאלה! " אומרים כאלו

.כנסי

קודם כל אנחנו מעריצות אותם כי הם שרים מדהים והם מהמים ולא כל מי שמעריצה אותם היא פקאצה את פקאצה ובטח שהמוזיקה שלהם היא מוזיקה לכי יקנאית היית מתה להגיע לרבע ממה שהם עושים כל אחד מהם מושלם במיוחד אושרי בעי שרמוטה

ניצנוש16

New member
החברה הכי טובה שלי מכירה את אושרי..

והיא בכלל לא התלהבה ממנו...והיא עוד ממש מכירה אותו... היא הייתה אצלו בבית עוד לפני שהוא התפרסם..(וגם אחריי כמובן..)

ניצנושש?!!?כנסי..

מה קורה בובע?!!?חחחחחחחחחחח נראה לך שאני אקרא לך בובע?חחחחחח ז=י=ן!!! יאלהל תחפפי מפה מה את עושה פה!??! כאילו מי שלא אוהבת אותם למה אתן פה מה יש לכן לחפשש פהה יאללהההההההההה חאלסס כבר לא נמאס לכם משועממיםםםםםם חסרייייי חיים!!!

למעלה