שאלה חוזרת

חכי עוד לא דיברתי איתו בנדון ../images/Emo6.gif

לא מערבת אותו בכל הסרטים שרצים לי בראש ובטח לא בכל השאלות שלי שיכולות להוריד לו כמה שנים חחחחחחחחחחחח

את מחפשת מישהו שישלם לך במכולת?

או שאת מחפשת קודם כל בן זוג ... ואח"כ מי ישלם במכולת....???

ברור, יש גבולות.. ויש גבולות שנועדו

לפריצות... כמה מאיתנו פה נחשבים פרודים? ועדיין מנהלים קשר זוגי אחר לפני הגירושים שלהם? יש פרודים שממש חיים בנפרד ומנהלים תהליך מאוד ארוך עד לגט המיוחל... אז מה?

פרוד/ה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תזכירי לי מה זה
האמת, כמו בכל דבר... אין תשובות חד משמעיות. אין כללים ואין חוקים. מניחה שכל מקרה לגופו. אז כמו בכל דבר.. תפעלי איך שמרגיש לך... מרגיש לך שזה מתאים לך
לכי על זה
מרגיש לך שהפרוד הזה בדרך לגט... (ולפעמים זה לוקח הרבה זמן...
), אז תפספסי בגלל שהוא פרוד
לכי עם איך שמרגיש לך

בדיוק הנקודה

פרוד אמיתי בדרך לגט יכל להיות פרוד אמיתי שנים! צודקת תמיד צריך ללכת עם התחושות מה שאצלי פועל ההיגיון והחשש לפני תפעול הרגש

רות 2

New member
מרב נסיון להפעיל הגיון..יכולים בדרך

..........לאטום רגשות ומי שחושב שהוא שולט על תפעול הרגש ...... בעצם רגש טרם התעורר אצלו.

נו ביאמת רות

רגשות זמנם במקומם לא אוטמת חלילה גם לא יכולתי אם רציתי טרם זה טוב היגיון זה לא רע בכלל משולב זה משהו משהו

אוהב אותם פרודים

אפוים,ודרך כלל,מוכנים...אם לא משוכנעת דחפי להם מזלג בביצים.תדעי ישר בלי שום ויכוחים...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאין אין עליך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היום כל כך הרבה צחקתי ואתה עכשו קינוח לא רע בכלל

לדעתי

פרוד/ה שגר עם אשתו = אין מה להתקרב אפילו שיגיד שגרים בחדרים נפרדים ואין קשר ובלה בלה בלה, רק משום הספק הקטן. פרוד/ה שגר בנפרד = לא רואה בזה בעיה כל השאר, מה שציפיטפטת כתבה

naama78

New member
אם הוא...

פרוד ב-
, לא רואה בעייה... בוודאי לא פרוד שגר בבית... שאלת קודם- איך יודעים אם גר בבית??? יודעים, לא?? אלא אם כן, לא נאמרת האמת ואז. לא רבתי, בלי שום קשר למצבו! פרוד הוא סטטוס זמני, מכל מיני סיבות...

למעלה