שאלה חוזרת

שאלה חוזרת

שאלתי בעבר ודיברתי ופסלתי ושוב שואלת: פרוד מה זה אומר לכם? האם יש כללים לזמן הפירוד? האם קשר עם פרוד מיותר? או הגיוני? האם יש הבדל בין פרוד/ה שגרים בבית או מחוץ לו? בבקשה תשובות רציניות יתקבלו בברכה

חי ../images/Emo24.gif פעם שללתי, פעם

שללתי הרבה מאוד דברים.. פרודים
מחוץ לתחום. רווקים
מחוץ לתחום. נשואים
בכלל לא
היום.. אחרי שלמדתי קצת יותר את הקהילה שלנו ג"ג אז הסתבר לי שלא לכולם הכל הולך מהר, שלא לכולם הגט מגיע מייד ושזהו למעשה תהליך שונה אצל כל אחד ואחד. היום למדתי להתחבר לאנשים עפ"י האינטואיציה שלי ולא עפ"י מצבם האישי (לא נכללים פה כמובן נשואים
) אין פה חוק חי... אין פה כלל... מיותר? הגיוני? מי בעצם יכול לתת לך את התשובה על זה? רק את! תאמיני באינטואיציה שלך...

פרוד = נשוי, זה נכון

גם פה יש כמה רבדים.. יש פרודים נשואים שעדיין גרים באותה דירה עם זוגתם.. זה קצת מעורר חשדות. ישנם פרודים שמנהלים משק בית נפרד... זה כבר נשמע אחרת. בכלל צריך לשפוט כל פרוד לגופו של עניין

גופו של ענין או גופם של הזוג

איך את יודעת היכן הוא שם את הראש בלילה?

אמרתי

אם הפרוד הזה חי עדיין עם זוגתו באותה דירה זה יכול להוות בעיה. האמון לא תמיד עובד פה.

רות 2

New member
שכחת את ההמששך זל הסיסמה.....

"אין פה חוק ,אין פב כלל............. אבל יש וצריך גבולות.... טכל אחד והגבול שלו.

מהו הגבול רות? גבול משיכת החבל?

תנאים? אם תהיה כאן איתי אז אשרינו אם אתה צריך לרוץ להביא לה את הפיג'מה מהחנות אתה נשוי על תקן פרוד מה זה פרוד מנוחות ומה זה פרוד בדרך לגט איך ניתן להבחין??

רות 2

New member
למה את מחפשת אבחנות???.

או מקבלת את הסטטוס או לא מקבלת את הסטטוס.. או מיחסת חשיבות לזמן הפירוד או מיחסת חשיבות לסוג הקשר בינו לבינה .נקודה. בתחלס........... לא חושבת שצריך לשלול יחסים עם פרוד .. ובתחלס האישה שבוחרת בסוג יחסים עם פרוד צריכה להבין ולקבל את.......... מיקומה על המפה .(ולא בהכרך המיקום רע..)

נו סוף סוף הוצאת כמה מילים../images/Emo8.gif

במקום הראשון הילדים במקום השני
ובמקום השלישי הזוכה היא חי? אממממממ יש לי באמת בעיה עם המחשבה הזאת רגילה להיות במקום הראשון מקסימום שלי

אני לא מאמינה לך

לא מאמינה לך שהיית רוצה להיות במקום ראשון לפני ילדיו... זה מתאים לאנשים שעדיין אין להם ילדים לומר. תסתפקי במקום שני... ואולי תיזכי שם לאהבה לה את מייחלת.

תעזבי אותך כפארה מסימני שאלה

את מלאה היום בכאלו...
הלב.. מה אומר הלב? זה מה שצריך לקבוע.

למעלה