שאלה חוזרת

אז איך ניתן לאבחן בפרוד עם הסיבות

הנכונות? אולי נכון לעכשו הוא נאלץ לגור בבית?

naama78

New member
השאלה...

למה גר בבית...מה הן הסיבות הנכונות... אם גר בבית, בחדרים נפרדים, ואין שום קשר אינטימי או רגשי עם אשתו, ולך יש אמון מלא בו- לא רואה בעייה. ומה יכולות להיות הסיבות לכך שפרוד הוא פרוד? אי הסכמה מבן הזוג על מתן גט, סיבות כלכליות, הסכמה בין בני הזוג... שוב, השאלה, מה אומר הלב....

עד כה סיכום אישי שלי ושלכם

מפחיד מחשיד ראוי אבל המשקל תמיד נופל על : תחושות בטן. הלב. ואמון!!! כי מילים הן רק מילים שמועות הן רק שמועות ואת הדברים צריך לראות בעיניים כדי להאמין

רחלי228

New member
פרוד זה מסובך מאוד

וצריך אורך רוח וסבלנות צריך לדעת לעמוד בהמון סיטואציות וחוסן נפשי הוא אחד הכלים לכך. עם זאת, כל אדם לגופו ונשאלת השאלה....איפה כאן האהבה?

ואני חשבתי שהכל מתחיל בהאהבה/רגיש

משם אפשר להחליט אם מתאים לסבול למענה כרגע זו רק שאלה אין רגש אין עתיד יש רק שאלה לא קלה הייתי אומרת

d a n i e l s 5

New member
עונה לך כפרודה.

אני פרודה ומן הסתם גם האקס שלי....מה זה אומר עלינו , וואלה שאנחנו לא צריכים את החותמת בתעודת הזהות. כללים וכו'...כבר 5 שנים וכרגע זה לכל החיים אלא אם כן מישהו מאיתנו יתחרפן פתאום וירצה להתחתן שוב ברבנות. קשר מיותר....כן לכל אלה שזוממים עלינו חתונה ברבנות (עונה גם בשמו של ה-X)אבל מי שרוצה רק לאהוב ולחיות לידנו מתקבל באהבה. (כל אחד לחוד כמובן) הגיוני.. ראי תשובתי ל"מיותר". פרוד שגר בבית/מחוץ - ברור שיש הבדל מי שגר מחוץ לבית הוא פרוד מי שגר בבית הוא דפנטלי לא פרוד (אולי רק בראש). מספיק רצינית הייתי?

GOG 1

New member
אין חוקים, אין כללים

רק סטטיסטיקות שאומרות שבד"כ בהתחלה קשה יותר לשמור על משהו קבוע, והנה אני שנתיים אחרי מפריחה את כל התאוריות אז מה? אין חוקים, אין כללים. כל מקרה לגופו

אין חוקים ללב/לאהבה

אבל להכניס ראש בריא למיטה חולה? או שבעצם בסוף אפשר דוקא למצוא שם מחלה בריאה

מי אמר לך שהמיטה הזאת חולה?

אולי המיטה הספציפית הזאת יודעת לעשות את ההפרדה בין הרציו הקר והמחושב שמחייב כרגע להישאר בבית כדי לא לאבד הכל,כי את יודעת,יש מה לאבד.לבין הרגש שבכלל לא שם אלא במקום אחר לגמריי. נכון,זה מבאס שאי אפשר לבוא אליו הבייתה אלא רק בתאום מראש,נכון זה להחזיק לו את היד בהמשך הדרך ולהתמודד עם הבלבול שמתלווה לתהליך.אבל עושה רושם שהמיטה הזאת יודעת איפה היא נמצאת ולאן היא הולכת.ואני אומרת,מקסימום...מה הכי גרוע שיכול לקרות? עוד הרפתקאה לרוזמה? טוב לך? נעים לך? תהני מותק. מחר זה מחר ואלוהים גדול.

מסכימה איתך שאין לדעת

חושבת כמו רוב רובם של המגיבים "כל מקרה לגופו" ואולי נחמד זה גופו
רזומה יש לי בתוך הרזומה יש לי הרפתקאות לא ממש אבל החיים זה לחיות

תמי דקל

New member
קשר עם פרוד...

את הכללים לזמן הפירוד - קובעים בני הזוג. כל אחד ומערכת היחסים שלו. אני מכירה זוג שנפרד למשך 7 שנים, התגרשו, והתחתנו שוב. בנו מערכת יחסים חדשה להפליא, ומעט זמן לאחר מכן הוא נפטר ממחלה. קשר עם הפרוד לא מיותר כל עוד הוא לא מעיק, והוא בגבולות הכבוד ההדדי. כשאני הרגשתי שהקשר איתו לא מועיל לי, סיננתי את הטלפונים. לדעתי, זוג פרוד שממשיך לגור ביחד לא נקרא פרוד. תמי

האם זה אומר שמי שעדין גר יחד

גר יחד בגלל שעדין הרגש לצד השני גר בליבו?

t o t a l

New member
גרוש סוג ב'

כשכתבתי את "גרוש סוג ב'" [לפני נצח נצחים], התבאסתי מהתחת על אחת או שתיים, שרצו אבל נמנעו בשל הסטטוס. היום אני יודע שהן צדקו.

גם לזה רציתי להגיע! פרוד/גרוש טרי

אתה מתכוון בדיוק למקום הריגשי הנקי .. גם גרוש טרי או פרוד בדרך הטובה לגט עובר דברים . תמיד יש מישהי שנופלת ברשת האהבה והופכת להיות המלאך (כמובן שזה גם קורה הפוך). אחרי זמן מה הקשר נגמר (לרוב) הפרוד שהפך לגרוש לא מסתפק בזוגיות ואהבה ורוצה לחוות את החיים (אין לי מושג מה יש בחיים חוץ מאהבה אבל שיהיה).

למעלה