שאלה היפותטית

pumiforever

New member
על לוסט ואינטילגנטיות ...

מאיפה אתה יודע מה זה אינטילגנויות בכלל ??

כמובן שזה אפשרי

השאלה היא מה הכיף בלעשות מפגש פורום שבו רוב הזמן אנשים יפגשו רק חצי מהמשתתפים.

infatuation

New member
problam(במכובן לא כתוב נכון)

אני הייתי רוצה לשחק סוף סוף עם אוהבי מו"ד רשמיים(שלא פשוט אוהבים ומכירים, אלא שממש יודעים) אבל אני באמצע שום מקום, ולמקרה שתרצו לדעת איפה זה,זה פרדס חנה-כרכור ואמא שלי מגבילה אותי בלאיפה ועם מי לצאת ומתי ואיתם\בלי וכו´.... אבל ת´אמת לא כל כך כדי להיפגש במובן מסויים, זה יכול להרוס את ה"קטע" בפורום וכאלה... סך הכל אשמח לבוא

Cowboy Bebop

New member
תיקון

המשתמשת INFITUATION=אחות של COWBOY BEBOP אבל COWBOY BEBOP כתב את ההודעה, פשוט שכחתי להחליף משתמש...

ד ג י

New member
אם יהיה אני אוליי אבוא

אני בן 13 וזה דורש ממהורים שלי להסיע אותי ואני עוד גר בחור בצפון (קיבוץ בעמק יזרעאל) ככה שזה עוד יותר קשה שככה רק אם יודיעו לי מוקדם אני אוכל אבל הייתי שמח לבוא אם אני אוכל

ash 1

New member
היי

רק רציתי שתראו את החתימה החדשה שלי ולא רציתי לפתוח שירשור חדש מי שיכול שיעזור לי בבקשה

l o s t

New member
אני רוצה אני רוצה ....

בשביל שתי דברים .... 1) להכניס לפומי מכות ..... 2) לשחק במו"ד ....

הלנה לאלה שגרים רחוק/אין להם רכב

יש כמה מאתנו שיש להם בתים משלהם (בערך) ומסוגלים להלין אחרים לסופ"ש. כמובן שכמות המקומות מוגבלת - ולכן השאלות ההיפותטיות מראש - זה דורש התארגנות בקנה מדה יותר משמעותי מקומזיץ

l o s t

New member
אתם יכולים לישון אצלי ב....

צינוק סליחה אמרתי צינוק התכוונתי למרתף ..... ועם מתחשק לכם אתם יכולים לישוון בעורבה הנטושה !

רמץ

New member
ראשית חוכמה

יש לנקוב בזמן ומקום מדוייקים ורק אז נוכל להסדיר את הלוגיסטיקה בצורה יותר הגיונית...

hsotrt

New member
נו אז מה??? סודר משהו??

אני מחכה!! אני שה"מ במקרה של משחק!!

l o s t

New member
אם אתה חושב שאתה תהיה שה"מ

אם אתה חושב שאתה תהיה שה"מ אז אתה כנראה מסומם ....

l o s t

New member
OFF משמח !!!

אתם יודעים את מי לא ראינו הרבה זמן ? את הבלש ההומלס ! hurey !

למעלה