שאלה היפותטית

BluePrint

New member
put our heads together

נראה לי רעיון גאוני! או יצורים דו-ראשיים, או רעיון הפיצול אישיות כשכל שני (שלושה? ארבעה?) שחקנים מתחרים ביניהם על השליטה בגוף והשתתפות במשחק. (להחליט מי שולט בדמות היה קצת מסובך, אבל אני בטוח שכל צוות ימצא דרך טובה) ריבוי שה"מים יכול לעבוד מאד בקלות אם יש מטרה, ואולי גם אם אין. כל מה שצריך זה שהשה"מים יתאמו ביניהם את הזמנים של הקבוצות הנפרדות לאחר כל התרחשות\יות, ובהעדר גילגולים ובדיקות שיכולות להאט את המשחק, אין סיבה טובה שזה לא יפעל. בכל מקרה, עם קבוצה כל כך גדולה, וגיוון דמויות, התרחיש הסביר ביותר הוא חיכוכים בין הדמויות ללא מטרה ברורה.

סליחה

אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר! א. בלי הקוביות והחוקים הרבה יותר קשה לתאם בין שני GMים. ב. לא זה לא רק עניין של זמן, זה עניין של תאום על העולם, ובניגוד לאלו שבונים עולם עבה כעובי ההרפתקאה שהם בונים, זה לא עובד מבחינתי!!! ג. אם משחק תפקידים אמיתי (כלומר לשחק את הדמות שלה ולא רק להשתמש בה כבובה קרבית) הוא חיכוחים לא מעניינים הין דמויות - יש לנו בעיה. אני לא מוצאת עניין במשחק שאין בו את זה. ד. לי יש נסיון במשחק מרובה משתתפים. הוא ממש לא הפך לחיכוחים בין דמויות ותו לא. ה. מסתומרת "מטרה" אני לעולם לא אדאם משחק שבו לכולם ברור מה המסימה מהרגע הראשון וכל מה שנותר הוא להגשים אותה. מבחינתי זה משעמם, גם כשחקנית וגם כGMית. סליחה על הנימה העצבנית. זה רק בגלל שאני עצבנית...

BluePrint

New member
אני בן אדם תאורטי

ואיך שאני חושב על זה, אין שום בעייה. שה"מ דו ראשי צריך רק לדעת באילו ארועים החבורות מושפעות אחת מהשניה, ולחלוק עם עצמו את הפרטים של שתי החבורות. קוביות וחוקים רק מפריעים כשחבורה אחת עוצרת להלחם, וחבורה שניה מוצאת פתרון יצירתי שחוסך לה רבע שעה קרב.

שיחקת פעם פרי פורם? דאמת פעם?

אם לא - זה מסביר הכל. אם כן - אני פשוט לא מבינה אותך

BluePrint

New member
כן, כן.

שיחקתי פעם Free Form, והייתי מנהל המשחק. אבל נסיון המשחק שלי מפסיק לפני מספר שנים, והיום... אני בן אדם תאורטי. (כל תאוריה תקפה עד שמובאות עובדות שסותרות אותה)

רמץ

New member
אם מפגש הפורום הזה יהיה דומה

באופן כלשהו למפגש האחרון - נוכל להחשיב עצמינו ברי מזל אם נוכל להרכיב חבורה אחת... בכל אופן - איכשהו קשה לי לראות את הפורום הזה משחק. אולי סתם נפגש כדי לצפות יחדיו ב-"מעוף הדרקונים" תוך בליסת מסות מסחריות של פיצה והחלפת הגיגים דרקוניים אחרים בנוגע למשחק תפקידים, פנטזיה ומזג האויר הקארמטי...

BluePrint

New member
רק "מעוף הדרקונים"?

אל תשכח את Willow (ההרפתקה הקלאסית), The Princess Bride (לגיוון דמויות), Cast a Deadly Spell (עולמות "אחרים"), ועוד שאני לא מצליח לזכור כרגע אבל בטח מישהו יזכיר. {[(הקיבה של BluePrint לא אוהבת פיצה)]}

רמץ

New member
האחרון לצנוח לתרדמה חסרת פשרות

יהיה זה שיספיק לראות את ´מעוף הדרקונים´ עד הסוף וירדם בערך בקטע שבו מד-מרדיגן וווילו מחליקים על השלג על מגן ב´ווילו´. אם אתה רוצה לראות 4 סרטים או יותר, תצטרך 4 מפגשי פורום או יותר. לבעלי הקיבות הרגישות אני מנדב את הפופקורן של ביצה

BluePrint

New member
אבל רק עם בלי מלח

לי מספיק "מעוף הדרקונים" כי את כל האחרים ראיתי כבר עשרות פעמים, אבל היה חשוב לי להזכיר שמשחקי תפקידים הם יותר מדרקונים.

אני מחפשת עותק של מעוף הדרקונים

כבר די הרבה זמן. אם למישהו מכם יש תביאו!!! אני רוצה להעביר אותו לפורמט דיגיטלי. כולם מרוויחים מזה...

רמצון

אין שום הכרח לעשות מפגש פורום שהוא משחק. מצד שני - יש לי מטרות נסתרות כאן - שקשורות לבנית מערכת העולמות שאנהי מדאמת. ושוב - כל זה הוא בגדר בדיקת האפשרות לעניין

DDN

New member
ברגע שהמשלוח מאמאזון יגיע כבר

והוא מאחר בעצבנות. יהיה.

אולי בגלל חוסר הבנתי,

כשאמרתי "שתי קבוצות שונות" התכוונתי לשני משחקים שונים עם שני שה"מים שונים שבין שתי הקבוצות אין בכלל מגע כלשהו... אולי בגלל חוסר הבנתי במשחק, והעובדה שאי אפשר לעשות כזה דבר (למה לא?) אף אחד לא חשב שלזה התכוונתי, אולי לא הייתי בהירה מספיק בניסוחי, בכל מקרה... אם כבר מחליטים לעשות מפלצות דו ראשיות אני אאלץ לבקש מלוסט לפנות את מקום ראשו השני של פוראבר pumi4ever, אם לא איכפת לך.. (אני חדשה! תן/י לי!!!!) :) ליאור

l o s t

New member
לא ציפיתי מאישה (אינטלגנטית)

שתתחבר אם כזה יצור נחות דוגמא: פומי , פומי , פומי . יש הרבה אנשים אנטלגנטיים בפורום הזה .... (אני חושב , אני לא מבטיח כלום) .

למעלה