שאלה היפותטית

שאלה היפותטית

נניח שאנחנו מכריזים על מפגש פורום לצרכי הרפתקאה חד פעמית בפרי-פורם, ונניח שנודיע על התאריך כחודש מראש - מי מכם יגיע?

DDN

New member
תשובה היפוטתית.

משחק? אתכם הזקנים קשישי הפורום? בפרי פורם? COUNT ME IN Just point me in the right direction

hsotrt

New member
אני אני אני... קשיש פורום שכמותי!

ודרך אגב... חזרתי מאילת עכשיו! שבוע...

pumiforever

New member
כמובן שאני ~!~

השאלה היא: * איפה * מתי (תאריך+שעה)

elvortay

New member
אולי

רב הסיכוים הם שאגיע אלא אם כן לא ירשו לי או שלא אוכל

exit_from_here

New member
אני מוכן לחשוב על זה../images/Emo8.gif

שיהיה בחופש ביום נוח,מקום נוח ואז אולי אולי אולי אני אכבד אותכם בהריסת ההרפתקאה

רוצים רוצים רוצים!!!

הודעה מרמץ עט ביצה בע"מ: כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו גם רוצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אם אפשר שזה יהיה ביום פנוי (מה שאומר מבחינת ביצה: לא בשני וחמישי, ומבחינת רמץ: לעולם לא, לפחות עד שהגהינום יקפא, ואז אולי הוא ימצא שניה לבוא לשחק במקום לתרגם דפי דמות עם ביצה קופצנית ב-2:30 בלילה). אבל אנחנו באמת רוצים!!! ועכשיו ברצינות - let us know. ננסה לבוא. לפחות ביצה. (רמץ לא רואה את זה, אל תגידו לו)

גמני גמני גמני רוצה...

למרות שאני חדשה, מתלמדת, לא מבינה בכלום, לא מגובשת וגרה רחוק מכל מקום מוכר.... - - א נ י ר ו צ ה - - חחח אני נשמעת נלהבת מדי? :) תודיעו חודש מראש ונסמן ביומן. ל-י-א-ו-ר

BluePrint

New member
הצעה היפותטית

למה אנחנו רוצים מפגש? כי אנחנו רוצים לראות עם מי אנחנו "מדברים" בפורום. למה אנחנו רוצים להפגש למשחק Free Form? כי כשכולם נמצאים ביחד ומדברים ביחד, ולא לפי חלון זמן של גישה לרשת, המשחק זורם יותר מהר\טוב\יפה\מעניין\מרגש. (סמנו את כולם, כולם נכונים) למה להפגש יהיה קשה? כי יש בינינו מבוגרים מוגבלים כרונולוגית*, וצעירים מוגבלים מוטורית**. פתרון: משחק Free Form "בשידור חי" דרך האינטרנט. רק צריך לקבוע יום ושעה אפשרית לכולם, וע"י שימוש בתוכנה לשיחת וועידה ברשת כולם יכולים "להיות" ביחד, גם המוגבלים אינטרנטית***. (כבר הצעתי זאת בעבר, אבל אולי הפעם תשימו לב) * שעות וימי עבודה שאינם מאפשרים נסיעה למקום רחוק "ככה סתם". ** רשיון נהיגה. *** פס צר: מודם אנלוגי. (חיבור טלפון רגיל) (כל הנעלבים מוזמנים לשלוח לי הודעות נפץ פרטיות)

DDN

New member
רעיון רע.

כמו שכתבת בעצמך. אנחנו רוצים "לראות" עם מי אנחנו "מדברים" בפורום. ומשחק פנים אל פנים יותר זורם ממשהו אחר. המשפטים כמו: "תוריד את הזבל" "תצא עם הכלב" "תחליף נורה" "ארוחת ערב עכשיו" ועוד מיני רבים, מוכרים לך? כשאתה בבית, גם אם אתה באון ליין, תמיד יהיה לג, ותמיד נחכה למישהו, ותמיד מישהו יתנתק. מישהו ילך לשרותים, ונחכה לפעולות שלו יותר מדי זמן. לא לא לא. הפתרון הכי טוב, זה להיפגש. ונכון שיש אנשים מוגבלים מבחינות כאלה ואחרות, אבל עובדה, שפורום אחר מצליח להפגיש חברים ממקומות שונים בארץ, ובימי השבוע, הם נפגשים בעזריאלי, שהוא פחות או יותר פרשת דרכים, ונוח יחסית לכולם להגיע אליו. והפורום ההוא כולל אנשים מגילאים 12 עד 34. ואני מדבר על שני הפורומים של הWWE. כמו שנאמר: if there is a will there is a way

ועוד שלל סיבות למה להפגש פיסית

אישה חכמה שהיא במקרה גם שחקנית ותיקה מאוד אמרה לי פעם "אני לא יודעת איך זה בשבילך, אבל בשבילי משחק הוא גם ולפעמים קודם כל מפגש חברתי. דבר ראשון שאני בודקת בקבוצה שאני שוקלת להצטרף אליה הוא אם אני רוצה שהאנשים האלה יהיו חברים שלי". אישית - אני מסכימה איתי מכל הלב, וזו אחת הסיבות לכך שהיא בקבוצה הקבועה שאני מדאמת לה. מפגש פורום - משחק הוא קודם כל מפגש, עם כל הכבוד לשאר האטרקציות. ואני - אני תמיד מחפשת אנשים מעניינים... בנוסף - מעבר לזרימה המשמעותית יותר טובה של משחק כשכולם נוכחים - יש דינמיקה אחרת. לא יעזור בית דין, כשאתה משחק דמות ומראה עוויה שלה, או מצייר משהו כדי להסביר טוב יותר למה אתה מתכוון, או כשהGM שלך משרטט לך מפה - כולם נמצאים במשחק הרבה יותר, ולכן משחק התפקידים ומכאן המשחק כולו טובים יותר. מה שעוד מזכיר לי - לאכול פיצה לבד זה דבר נורא עצוב, גם אם יש עוד 10 אנשים שאוכלים פיצה לבד יחד איתך. בקיצור - אל תערבב מין בשאינו מינו.

BluePrint

New member
וזה לא האחרון

הי! יש אנשים שמשחקים רק ע"י כתיבה עם אנשים שהם לא ראו מעולם. אני רק פותח אפשרויות. וחוץ מזה, אם לשרת יש מספיק רוחב פס אז ניתוק היא הדרך היחידה "לאבד זמן".

שאלת FOLLOW UP היפותטית

נניח שאנחנו אכן קובעים יום ושעה - ונניח שזה יום שישי מתוך מטרה להפוך את זה לסופ"ש מסוג זה או אחר, ונניח גם שזה באיזור המרכז - מי מכם יצטרך הלנה ולמי יהיה רכב?

DDN

New member
תשובה היפותטית נוספת

שישי קצת בעייתי (הקבוצה שלי נפגשת בשישי) אבל אפשר להתגמש. ואין לי רכב.

למעלה