שאלה היפותטית

יוליק12

New member
"כמה דקות" פחחח

היה לי פעם בוס צעיר ממני שהיה מאוד פתוח איתי, היינו מדברים שיחות מאוד גלויות וידעתי עליו, על המשפחה שלו ועל חיי הנישואים שלו הרבה יותר ממה שאישתו היתה רוצה שאדע.
פעם הוא הזכיר את הנושא של בגידה ואמר שזה ממש לא הגיוני בעיניו שבשביל שלוש שעות הוא יהרוס את כל מה שיש לו, ואני זוכרת שחשבתי לעצמי "המממ..שלוש שעות..מעניין"

ובגידות בעיני זה עניין של אופי. כשהיינו צעירות חברה שלי יצאה עם מישהו לא מאוד נאמן (אני עדינה) ולקח לה זמן להיפטר ממנו. פעם היא פשוט אמרה לו שהיות שהם לא מסתדרים אבל הסקס ביניהם אחלה אז למה שלא ילכו איש איש לדרכו, יתחתנו עם אחרים וימשיכו לחגוג במיטה ביחד. הבחור מיד הסכים והיא אמרה לו שהוא חמור גדול כי הוא עוד אפילו לא התחתן וכבר הוא בוגד באשתו המסכנה.

זה סוג הדברים שלא צריכים לספר

כי ממילא בן / בת הזוג יבחינו בכך בעצמם.

לא רואה מצב שבן זוג, בהנחה שמדובר בזוג שנמצא בקשר קרוב עם מערכת יחסים כנה ופתוחה, יכול לפספס דבר כזה.

אני לא הייתי מספרת והאמת שלא

הייתי רוצה שבן הזוג יספר לי...אם היה מספר הייתי שואלת למה סיפר לי?..

כולנו אנושיים ולכולנו יש מחשבות ופנטזיות...השאלה מה אנחנו עושים איתם...
אם אני לא מכננת לעשות כלום, לא רואה סיבה לספר משהו שסתם יפגע בצד השני...

אני חושבת

שבהנחה שאין כוונה לממש, ורוצים להישאר עם הבעל/אשה, צריך לשים גבולות על הקשר עם אותו אדם, להגביל אותו לקשר ידידותי מצומצם ותו לאו, ואז גם אין מה לספר לבו הזוג.
אם לא מצליחים בכך- צריך לבחור, או להתנתק לחלוטין מאותו אדם, או להתנתק מבן הזוג שלך...

קצת קשה לי לתאר לי את הסיטואציה

אם נדלקים על מישהו אחר, כנראה לא אוהבים את בן הזוג...

אממ, אולי כן יכולה לתאר לי (בעיקר מצדו) אבל מבאס אותי לחשוב על זה אז לא אענה על השאלות

פרמלה

New member
תשוקה וריגוש אינם שווים לאהבה

שאת רוחשת לבן הזוג הקבוע שאיתו את מקיימת שגרה בלי ניצוצות. לכן, לדעתי אין קשר. דווקא השגרה יכולה לגרום לך להידלק על מישהו אחר. מה את עושה עם ההידלקות הזו, זה כבר נושא נפרד.

מסכימה עם כל מילה

מכירה סביבי מקרים של "קראש" שהתפתחו לרומן ואז גם מהר מאד לפירוק המערכת הזוגית
מכירה מקרים של בגידה ששנים לא התגלתה (מעט.אבל מכירה)
ומכירה מקרים של הידלקות תמימה שלא הובילה לכלום ולא פגמה בשום אספקט של מערכת היחסים הזוגית (לפחות ככל הנראה מהצד וממה שהבנתי- ומדובר במערכת יחסים פתוחה ושיתופית.מסייגת שאני לא גרה איתם בבית אז אין 100% של ידיעה).

לא לצטט!!!

פישים

New member
מה יתן לך לספר או לדעת? שוויץ? פגיעה, לבדוק

את טמפרטורת המים?

מה יתן לה לדעת?

לו אני בסיטואציה כזאת, ואני רואה שזה לא עובר או שאין מה לעשות בנידון, הייתי מחפשת עבודה חדשה או העברה לתפקיד אחר.
ממנו אני מצפה לאותו הדבר בדיוק.

ויותר מזה, יש את הענין של "מים גנובים ימתקו". ברגע שזה קצת פחות גנוב (=בן/בת הזוג מודעים) זה טיפה פחות מרגש ומסעיר.

בדיוק!

מאד הפריעה לי ההנחה שבשאלה - "הקשר הוא יומיומי ולא ניתן להפסיקו" - מדוע לא ניתן?
חובה להפסיקו! בהנחה שאת/ה בן/ת זוג נאמן, כפי שהוצג בשאלה המקורית.

פרמלה

New member
כנראה שכן, כי למשהו רציני יכולות להיות השלכות

על כל הבית. תיאורטית, נכון להיום, אני חושבת שעל קשר מיני חד פעמי אוכל לסלוח.

אז אנחנו שונות

אבל בעיני, קשר כזה כשהוא יומיומי בהרבה מקרים יוביל ל"התפתחות רצינית". ומשכך, עדיף לגדוע את זה בהתחלה.

osnat3333

New member
לא לשתי השאלות

ולא הייתי מממשת את זה בשום צורה, ולא הייתי עורת תפקיד בגלל זה, הייתי מצננת את זה, וזהו.

יוליק12

New member
משהו לא מסתדר לי

המשפט ״אין לך כוונה לממש את זה באיזושהיא דרך״ מתייחס מן הסתם למימוש גופני, אבל מבחינתי ׳סתם׳ לצאת עם מישהו לקפה אינטימי אפילו מבלי לגעת שווה ערך לבגידה.

המערכת הזוגית שלי לא מורכבת רק מסקס אלא גם מאהבה, חברות ושיתוף. אם אני מקיימת אחת מהפונקציות הללו עם גבר אחר מבחינתי זו כבר בגידה בבן הזוג שלי.

למעלה