שאלה היפופוטמית

מולית

New member
../images/Emo41.gifכן נכון..אולי זה מספר 3!../images/Emo41.gif

סתם סתם שיר מפגר מהאוטובוס של הטיולים השנתיים ביסודי ("מיגנבת´עוגיות שבקופסה..." טוב לא חשוב
). ANYWAY, סליחה שאני נדחפת אבל שמו של הבחור הוא יונתן כהן (
אני מוכרחה להפסיק לקרוא רכילות תל אביבית ביצתית...) ואני במו (
) עיניי ראיתי אותם בעוזי באך (פאב תל אביבי)במוצאי פסח. אולי זה היה מיותר לספר לך זאת..אך U HAVE 2 LET GO
מולית

מולית

New member
../images/Emo93.gif עכשיו הלכה כל הפואנטה../images/Emo10.gif

זה היה אמור להיות תגובה ל"מה פתאום"! אוף.

אלדד26

New member
אהבתי את המטאפורה.

אבל בוא ותעמיד את עצמך לרגע במצב ההפוך. נניח שאתה משתתף בפרסומת עם סנדי בר, ואתה כל היום מסתובב איתה, מגעים אקראיים וכו´ - ונניח ששיא העסק הוא נשיקות. ועכשיו נניח, רק נניח, שהבחורה שאיתה אתה יוצא מזה שנה היא נערת חלומותיך. באמת. אולי היא לא נראית כמו סנדי (או בשבילך, יעלי), אבל היא באמת ובתמים כל מה שחיפשת בבחורה. ואז סנדי באה אליך ומציעה לך לצאת; מזמינה אותך לחפוז; השלם את החסר. מה תעשה? אני יודע מה אני עשיתי. אומנם נשיקה לא הייתה שם, אבל אני עמדתי בזה בכבוד
(ולא, אל תפרשו לא נכון את המשפט האחרון!)

יעל בשבילך !!!

יעלי בשבילי
יש שוני מהותי בין הזמנה לצאת/משהו חד פעמי לבין נשיקה שהיא כביכול כורח המציאות. שוב, אני מראש לא הייתי נכנס לזה ולא עושה את זה כי הייתי מבין שזה עלול לפגוע בבת הזוג. זה מצב מסובך ...

אופקקקק

New member
סליחה שאני נדחפת...

אמון או לא אמון אני טיפוס קנאי מטבעו...פאק באישיות (את ה רואה טמבל) מה לעשות?! אניימות מעצבים אם אני אראה את החבר שאני אוהבת יתנשק עם מישהי אחרת... לכן לעולם לא אצא עם שחקן וכל זה..(למרות שהחלום שלי הוא להיות שחקנית..) נתי נ.ב.- אלדד וטמבל...מה זה הקו עם המשפט הקבוע שיש לכם בכל הודעה?!!?

אלדד26

New member
זו החתימה החדשה בתפוז!

תיכנסי לפרטים האישיים שלך בכרטיס האישי, ובסוף יש שם גם חתימה.

אלדד26

New member
פה, אגב, אני לא מסכים.

זה שאני *יודע* ממשהו, זה לא קשור. השאלה המהותית פה היא - מה מהות הנשיקה. טמבלנו היקר אמר, ואמר נכון, שאין קדוש מהנשיקה. צודק. הדבר הכי אינטימי שיש. נכון. עכשיו השאלה היא, האם זוגתי מנשקת מישהו מתוך חיבה (ידיד, נניח) - ואז זה בסדר גמור, או מתוך מקצועיות (כמו שהשאלה הייתה במקור) - ואז זה גם בסדר גמור - או מתוך רצון אמיתי להגיע לאינטימיות עם המנושק. ופה מגיע ההבדל. אני לא חושב שיהיה לי נוח אם זוגתי תגיע לאינטימיות עם מישהו זר - בין אם מדובר במשהו שאני מכיר/יודע/נוכח בו, ובין אם מדובר במשהו שמתרחש מאחורי גבי. נשיקה יכולה להיות מאוד אינטימית, אם זו המטרה שלה. אחרת, היא פשוט לא תהיה אינטימית. ועם כל הכבוד לשחקני תיאטרון, אף אחד מהם לא יכול לחקות את הניצוצות שעפים כשזוג אוהבים מתנשק באמת מתוך אהבה אמיתית (אלא אם מדובר בטום קרוז וניקול קידמן, Eyes wide shut, אבל זו לא חוכמה).

voguemaster

New member
למה לא לשאול...

האם היית יכול לצאת עם חשפנית/חשפן (כאלו שעושים לאפ-דאנסים ולא יותר) ?? כשאתה יודע שכל לילה עשרות ידיים ממששות את בת הזוג שלך, לא נעים הא ?
אלי

אלדד26

New member
לא יודע -

לי היה מפריע הרבה יותר לצאת עם חשפנית, ולא בגלל הרזומה שלה, אלא בגלל מה שעובר עליה באמת כל ערב. Turn the page.... כתבתי את השיר פה לפני שנסעתי, לא? אף אחד לא בדק פה באמת מה זה... נו טוף

ליאן.

New member
זה חלק מהמקצוע, לא...?

אם אני אישית הייתי מוכנה לזה? התשובה היא לא. זה מכאיב לעיניים שלי.. אגב, השאלה שלך הזכירה לי שהיום בתוכנית של גיא פינס הראו את דניאלה (מאיה בסדרה לחיי האהבה) מתנשקת עם עומר ברנע (אבנר) במסיבת סיום של התוכנית.. כנראה שהתפתח בין השחקנים רומן.. וזו איזושהי התפתחות טיבעית המתרחשת בין שחקנים שמשחקים יחד ואפילו מתנשקים. זה קרה אצל ליז טיילור, ג´וליה רוברטס (מספר פעמים!!), ניקול קידמן ועוד ועוד.. אז למה שזה לא יקרה אצל ´מאיה´ או אצל בן זוגי השחקן ההפופוטמי?

השאלה שנישאלת

היא אם כל אחד מהמיקרים שהצגת כאן הוא מקרה של שחקן שהיה במערכת יחסים, ותוך כדי משחק התאהב לו באחר?

ועוד דבר

לא קשור אבל מעניין אותי לדעת, היית יוצא עם מישהי שהייתה נערת ליווי ופרשה? ואם היית מכיר מישהי ומתאהב בה עד כלות נשמתך ואחרי שנה היא היתה מפילה את הפצצה?

אלדד26

New member
וואו... שאלה קשה ../images/Emo13.gif

אם באמת היא הייתה כזו מדהימה בכל המובנים, אז כן, למרות שאני מודה שהייתה לי רתיעה ראשונה מאוד חזקה. ואם היא הייתה מספרת לי אחרי שנה - הייתי עוזב אותה, על שלא גילתה לי קודם. זה נכון לא רק לגבי עבר מקצועי כזה או אחר... זה נכון לגבי כל "סוד אפל". לא מסתירים דברים כאלו. אמרתי זאת בעבר... אני עומד מאחורי דבריי.

מבחן המציאות

אני לא יודעת אם אני הייתי עונה על שאלה מהסוג הזה ועומדת מאחורי התשובה שלי במבחן המציאות. אבל זו רק אני.

אלדד26

New member
השאיפה לשלמות מביאה לשלמות

אני מתחייב לתת לה הזדמנות ראויה. ואם אכשל, זה אמנם יהיה אנושי, אבל אני בהחלט אתאכזב מעצמי.

אלדד26

New member
לא מדויק -

בהצהרות אפשר לעמוד תמיד. ובהצהרות אפשר לנסות - בכל הכוח, ובהתמדה חסרת פשרות - לעמוד. אפשר לטעות, זה אנושי לטעות, ולהיכשל, וללמוד לקח, ולהתחזק. אבל להרים ידיים מראש בשם האנושיות... לא, לא נראה לי. זה תירוץ.

למעלה