זה לא זה שמנגבים איתו את ה...???
V voguemaster New member 25/4/02 #59 הממ לא הפכתי לבחורה עד כמה שידוע לי זה בעקבות הצילומים שלהם ביחד בתאילנד... אלי
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #63 איש רע מאוד !!! זה בכלל היה איתן אורבך ויש לו חברה @#$@%#%$&^%$^%^#&^#$%$&%^#$&^#%*%^%^##$!@#!%#~@#%!%@%*&)(*&()&%##$@ אם הייתי כותב פה מה שבאמת אמרתי ליאן הייתה נאלצת למחוק את כל השרשור הזה ..
איש רע מאוד !!! זה בכלל היה איתן אורבך ויש לו חברה @#$@%#%$&^%$^%^#&^#$%$&%^#$&^#%*%^%^##$!@#!%#~@#%!%@%*&)(*&()&%##$@ אם הייתי כותב פה מה שבאמת אמרתי ליאן הייתה נאלצת למחוק את כל השרשור הזה ..
V voguemaster New member 25/4/02 #69 מה הקשר לאיתן ?? אז מה אם הוא בא עם חברה שלו ? הוא לא היחיד שהגיע איתם! היה עוד דוגמן אחד ועוד כמה ילדות אם זכור לי נכון..
מה הקשר לאיתן ?? אז מה אם הוא בא עם חברה שלו ? הוא לא היחיד שהגיע איתם! היה עוד דוגמן אחד ועוד כמה ילדות אם זכור לי נכון..
V voguemaster New member 25/4/02 #80 לא יודע! תלמד איגרוף תאילנדי ותלך איתה מכות ?? היא יודעת לא רע ד"א
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #86 אני יודע אבל אחד על אחד איתה זה לא הוגן, מי יכול להתרכז כשהיא עומדת מולך ?
א אלדד26 New member 25/4/02 #88 רגע, רגע, ../images/Emo6.gif אם אחד על אחד זה לא מספיק, כמה גברים אתה רוצה עליה?
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #94 תאמין לי לא יעזור ... שים צבא של גברים - היא רק תצא עם פחות נזק, תשאיר להם לריב ביניהם עליה ואז פשוט תנשוף על האחרון שיעמוד ...
תאמין לי לא יעזור ... שים צבא של גברים - היא רק תצא עם פחות נזק, תשאיר להם לריב ביניהם עליה ואז פשוט תנשוף על האחרון שיעמוד ...
V voguemaster New member 25/4/02 #95 ניבים למה ?? ../images/Emo13.gif מה אתה מגלה לכולם! אני לא חושף אותם בד"כ, אלא כדי לנשוך בחורות בצוואר או כדי להפחיד אוייבים פוטנציאליים (קרי: אתה! ) יש לי אחלה GAZE שתדע לך, גלגול הצלה עם -18.5 תאמין
ניבים למה ?? ../images/Emo13.gif מה אתה מגלה לכולם! אני לא חושף אותם בד"כ, אלא כדי לנשוך בחורות בצוואר או כדי להפחיד אוייבים פוטנציאליים (קרי: אתה! ) יש לי אחלה GAZE שתדע לך, גלגול הצלה עם -18.5 תאמין
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #98 חבר´ה תביאו יתדות עץ לקומזיץ, נראה לי שיש לנו משימה לאומית חדשה ...
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #104 היי !!! גם אצלי זה ככה !!! אתה חושב שאני ... מה ? .. לא !!! ... כן ??? ... כן !!! ... אוי ואבוי !
א אופקקקק New member 25/4/02 #119 טמבל מצטערת... אבל אלי צודק... אבל אם אתה רוצה אפשר לעשות הפרד ומשול... יעל לך ויונתן..הדבר המדהים הזה...לי!!! מה אתה אומר?
טמבל מצטערת... אבל אלי צודק... אבל אם אתה רוצה אפשר לעשות הפרד ומשול... יעל לך ויונתן..הדבר המדהים הזה...לי!!! מה אתה אומר?