שאלה היפופוטמית

שאלה היפופוטמית ../images/Emo6.gif

הייתם מסוגלים לפתח מערכת יחסים עם שחקן/ית תאטרון או טלוויזיה ? זאת כשברור לכם שמתוקף המקצוע הם יתנשקו או אפילו יגיעו למצבים אינטימיים עם מישהו אחר ? הייתם מסוגלים לעמוד מהצד ולתת לזה לקרות ? אני לא מדבר על מישהו מפורסם אלא שחקן/ית בתחילת הדרך שזה הכיוון שלו/ה וברור שאם היא/הוא ישיג את מטרתו זה יהיה המצב ...

אלדד26

New member
או יותר טוב,

פרוקטולוגית?
וכן, הייתי מסוגל לצאת עם שחקנית תיאטרון/טלוויזיה/קולנוע/WHATEVER, או כל מי שבמסגרת תפקידה הייתה מתנשקת עם אחרים. בכלל... מעבר למגע הפיזי יש את העניין הנפשי. וכל עוד היא זוכרת את מי היא אוהבת, שתלך לנשק כבשים באירלנד, מצידי.

דווקא ממך

ציפיתי לתגובה אחרת ... באמת שמת את עצמך בסיטואציה הנ"ל ? או שזה אולי רק אני שהוגבלתי בקנאות לבת הזוג ? רק אני חושב שזה בעייתי ?

אלדד26

New member
בוא נגיד

שהייתי קרוב לזה, וזה לא הפריע לי. אני מניח שהציפיה שלך לתגובה אחרת ממני היא בגלל גישתי לבגידות. ובכן, הסכת ושמע
למען הסר כל ספק - יש הבדל מאוד גדול בין קנאות בלתי מתפשרת לגבי נאמנות, לבין קנאה - באשר היא קנאה. קנאה היא דבר שלילי בעיניי. לחלוטין. מעט (מעט מאוד מאוד מאוד) קנאה היא "במקום" כי היא מראה על איכפתיות מצד בן הזוג. אבל הקו הדק הוא דק מאוד, וכמעט הכל נחשב בעיניי לקנאה מוגזמת. מצד שני, זה לא אומר שאני צריך להתפשר על נאמנות - ואני באמת לא מתפשר על נאמנות. לשום כיוון, בשום מצב, ואין שום סיבה שמצדיקה בגידה לטעמי. אבל זה שחברה שלך היא שחקנית תיאטרון ומתנשקת, בקטע מקצועי לחלוטין, עם מישהו זר? ואם אתה נניח מדריך צניחה חופשית, ובמסגרת תפקידך אתה מתגפף עם כמה וכמה נשים ביום, כשגופך צמוד לגופן, במהלך נפילה של כך וכך אלפי רגל? זה בסדר? כן! ברור שזה בסדר! זה המקצוע שלך. לא הלכת לעשות את זה כדי להתחכך בהן מאחורה, נכון? והיא בטוח לא הולכת לפתח קריירת תיאטרון כדי שיום אחד תזכה לנשק את יוסי בנאי. אני בטוח. בקיצור - תפריד בין פיזי לבין נפשי. יש תהום עמוקה בין השניים. ומבחינתי, שתנשק את מי שהיא רוצה, אם זו דרישת המקצוע. כל עוד היא עושה את זה שלא מתוך רצון אמיתי לנשק אותו, אלא בתור הצגה, אין בזה כל פסול.

אתה יכול להציג את זה

טכני עד כמה שתרצה. בעיניי זה נשאר אותו דבר - מעשה אינטימי שאין שני לו (גם לא סקס והתגפפויות כאלה ואחרות). יכול להיות שזו קנאות לשמה. אני מודה, יש בי חלק כזה למרות שאף פעם לא שמעתי תלונות כאלה מצד החברות כי החלק ההגיוני שבי תמיד מתגבר. אבל עם הקטע הזה, גם אני כותב על ניסיון קרוב, קשה לי להשלים. יש דברים שקשה לראות, לא משנה עד כמה זה לא הגיוני, יש רגשות וחששות שלדעתי הם טבעיים. אם אתה בוחר להתעלם מהם - בסדר. אבל לומר לי שהם לא שם - אתה יכול אולי רק בגלל שלא היית ממש בסיטואציה.

אלדד26

New member
ושוב, כמו שאמרתי,

העניין הזו הוא אינדיבידואליסטי. לטעמי, נשיקה היא בדיוק מה שעושים ממנה ולא יותר. היא יכולה להיות טכנית, והכי פשוט לראות את זה כמו שאמרתי - לא תוכל לראות נשיקה "אמיתית" בסרט, כמו שאתה רואה זוג מאוהב באמת מתנשק ברחוב. לדעתי

אני חושב שזה ממש שונה

יש כאן אלמנטים שונים לחלוטין. במקצועות שציינת אין איטימיות מהסוג הכי קדוש שיש - הנשיקה. ובכלל זה נראה לי הרבה יותר טכני ... את לא חושבת ככה ?

אני לא בטוחה שאתה זוכר

לפני שבועיים או פחות שאלתי אותכם אם לצרף אדם שלישי למיטה כן או לא. לי אין בעיה לראות את בן הזוג שלי מנשק מישהי אחרת להיפך. כל עוד זה על השולחן ולא מתחתיו, הכל סבבה.

זה קצת שונה

בכלל זאת סוגיה בפני עצמה. כשמחליטים לצרף צד שלישי למיטה עושים את זה בהסכמת שני הצדדים ובוחרים את מה שמתאים לכולם. במקרה של שחקנים, הסיטואציה שונה, בן הזוג לא שם לראות מה באמת קורה ותמיד קיים הפחד שנשיקה תמימה תהפוך למשהו רחוק הרבה יותר ... אין כאן אלמנט שיתופי, צריך לקבל את זה וזהו. לא יודע, אני מרגיש שלא הייתי מסתדר עם זה.

שאלה של אמון

אם אתה מרגיש בטוח במה שיש בינכם, אין לך את הספקות האלה. מה השאלה הבאה? אם היא לבד עם ידיד? אם היא תרצה לבגוד בך, היא תבגוד בך. לא חשוב מה היא עושה לפרנסתה. ואם תאמין בה, ותאהב אותה, וגם תגיד לה את זה, אף שחקן לא יכול עליך...

אלדד26

New member
ב-ד-י-ו-ק

טמבל, זה לא משנה אם היא שחקנית תיאטרון או לא. אתה לא עוקב אחריה (חס וחלילה) 24/7. אם היא רוצה, היא תבגוד. ואני אוסיף על הנקודה, שבנוסף לאמונך ולאהבתך, רצוי שגם היא תאהב אותך. ואם היא לא אוהבת אותך, אז עדיף שאיזה שחקן תיאטרון יגנוב אותה ממך

אלדד26

New member
תשמעי,

היא יכולה לבגוד, אבל אז אני אדע. אבל זו שאלה סתמית, כי ביום שארגיש שאני צריך לעקוב אחריה, אז כנראה שהקשר חולה מאוד וכנראה שאם איבדתי אמון אני לא צריך להיות שם.

שאלה של אמון ?

אני לא חושב שזה עומד במבחן המציאות. נכון שאם אין שמץ של משיכה בין שני השחקנים לא יקרה כלום. אבל נניח שזה מישהו (אני כותב עכשיו מהצד שלי על בת זוג שחקנית) שנראה ממש טוב, אחד שקל יהיה לבת הזוג שלי להתמכר למגע פיזי איתו למרות שזאת לא הייתה כוונתה מעולם ? תבינו, יש כאן משהו שאתם מתעלמים ממנו והוא הפן האנושי. לדעתי זה יותר מידי רחוק ... כאן הנחש לא ממליץ על התפוח, הוא לא מגיש אותו - הוא לועס אותו ואז מזריק לגרון ! אפשר ליפול בקלות גם כשלא רוצים ! למה לאבד מישהי יקרה לי ?

שוב...

לדעתי לא תאבד אותה בשל היותה שחקנית, אלא בגלל שמישהו אחר עשה לה משהו וזה יכול לקרות באין ספור מקומות אחרים, ואין דרך למנוע את כולן אז למה למה לך לוותר מראש על מישהי רק בגלל המקצוע שלה? סנדי בר... נגיד שתתגרש מאקי (לא סביר אבל נגיד), רוצה אותך, אוהבת אותך, ואתה לא מוכן לצאת איתה כי היא שחקנית? הגזמתי כאן?

סנדי בר זו לא דוגמה כל כך טובה

לא בגלל שהיא יפה מדי אלא דווקא בגלל שהיא לא משחקת כל כך וכרגע לא נראה לי שזה תקף לגביה. אז בואי נדבר על אהובתי יעל בר זוהר, טוב ? יופי, אני שמח שהסכמת
הדילמה כאן קשה מאוד, מצד אחד - יעלי האגדית, מצד שני - יעלי האגדית ...
לא יודע, באמת שאני לא יודע ... יהיה לי קשה מאוד לראות אותה עושה משהו עם מישהו אחר. (אבל גם עכשיו קשה לי אז בעצם אולי אין הבדל ?
)

אלדד26

New member
באמת?

עכשיו קשה לך לראות את יעלי מנשקת אחרים?
(היא מנשקת אחרים איפשהו בכלל?)

לא !!!!

וחסר לה שאני אתפוס אותה עושה את זה !!! מספיק היא עשתה לי כאב לב עם ההוא, איך קוראים לו, גליל טואלט ססגוני או משהו כזה ...

למעלה