שאלה היפוטטית...

לפי אמונות מסויימות

הנשמה עוצרת בעולם ביניים לפני שהיא מתגלגלת לגוף הבא שלה, ואם עוד לא מוכנים שתשוב לעולם הגשמי היא פשוט... ממשיכה לחכות. אתה יודע, ב-green room.

vergan

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל מה זה הgreen room מה עושים בו? אני לא מאמין במקום שבו הכל שחור ואין כלום... והרי החדר הזה לא תמיד היה קיים זה לא הגיוני שהעולם נוצר ללא מספיק מקום לנשמות לחיות בו....

חחח...

אני חושבת שאתה צריך למות בשביל לגלות בוודאות. אגב- green room זה חדר המתנה, לתכניות טוק-שואו וכאלה... אבל הייתי רצינית. לדעתי בעולם הביניים הזה מעקלים את מה שלמדנו מהגילגול האחרון ומתכוננים לגלגול הבא. ובקשר ל"זה לא הגיוני שהעולם נוצר ללא מספיק מקום לנשמות לחיות בו"- לדעתי זה דווקא מאד הגיוני. הרי נשמות חיות בין העולם הזה לעולם הבא, אז למה שלא ישארו שם עוד קצת?? ליה

vergan

New member
עוד פעם אין לי כותרת

"אני חושבת שאתה צריך למות בשביל לגלות בוודאות" אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? אתה מוכן להתנדבר לניסוי??? חחחחחחחחחחחחחחח מעקלים את מתכוונת מבחינת מעכלים נכון? כי לעקל זה לעקם לא לעכל רק רציתי להיות בטוח

the real cOSHi

New member
רעיון משונה

נאמר שיש מספר קבוע בעולם של נשמות טריליוני נשמות וכל אחת יכולה להתגלגל לכל גוף(לא משנה מאיזו רמה) זה יכול להסביר את הכחדות הזנים מכיון שיותר ויותר בני אנוש נולדים, פחות ופחות יש נשמות בבעלי חיים וצמחים אחרים אני ממש מאמין בזה אבל זה רעיון

Dia Leoghann

New member
אם היית מכיר אותי

ואת האמונה הדרואידית שלי, היית מבין שלעולם לא הייתי מעיז להעביר על דל שפתי משפט כמו "העצים נחותים מבני-אדם". וגם לא אמרתי את זה. אמרתי שהם שונים. יש להם חסרונות ויש להם יתרונות (חלק מהם הזכרת). ואם היית מכיר אותי, גם היית יודע שאני בכלל בן. בקשר למספר הנשמות בעולם..... אני מאמין שבשלב מסוים נשמה לומדת את כל מה שהיה לה ללמוד, והיא עוברת למישור אחר ממנו היא כבר לא מתגלגלת לכאן חזרה (הופכת לאל או אלה אולי?....). ולכן מספר הנשמות קטן. אני מאמין שגם נוצרות נשמות חדשות - לא יודע איך איפה ומתי..... ובקשר לחדר הירוק.... כאשר אתה מת בעולם זה הנשמה שלך עוברת לחיות חיים חדשים, בגוף אחר, בעולם אחר (קרא לו אי התפוחים, ארץ הנעורים, טיר נא נוג, או איך שתרצה), כאשר היא מתה שם, היא מתגלגלת בחזרה לכאן. כך הנשמה לומדת לא רק מהעולם הגשמי שלנו אלא גם מעולמות אחרים. זו גם הסיבה שבארצות הקלטיות שכאשר היה נולד תינוק, היתה המשפחה מתאבלת על הגוף שמת בעולם האחר. זו הדעה שלי שפשוט מתאימה לקוסמולוגיה שלי, אולי אני טועה, אני לא חושב שיש מישהו שיכול להיות בטוח בזה. ברכת אור, Dia Leoghann

../images/Emo39.gif נשמות לא יכולות להיתפצל?

נגיד שהנשמה צריכה להגיעה להארה, אז אם בגלגול מסויים היא לא הגיעה אליו , היא לא יכולה להתפצל לשתי נשמות זהות ולנסות להשיג את ההארה בדרכים דומות רק במקום/זמן אחר? *או שלא...*
פרינסס---,--´-{

Dia Leoghann

New member
תראי...אני לא מומחה גדול בביולוגיה

אבל התפצלות של תאים קיימת בטבע, ולכן לא מן הנמנע גם שבתנאים מסויימים תיתכן התפצלות של הנשמה.... שוב, זו השערה בלבד...

הממ...

אני לא חושבת שאתה יכול לנסות לפרש משהו רוחני באמצעות ביולוגיה, אולי ררק בתור מטאפורה. אבל מצד שני, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. ליה שתמיד לומדת ממך דברים חדשים

vergan

New member
נשמה...

אני חושב שנשמה זה כמו אטום מימן (אחד פרוטון אחד אלקטרון נכון?) או כמו כל יסוד אחר for that matter ברגע שאתה מחלק אותו לשתיים הוא יכול להתקיים כך רק במקומות מיוחדים לכך אבל ברגע שתשחרר אותו לאוויר הוא אימצע את החצי השני שלו

למעלה