שאלה היפוטטית...

SaberTooth

New member
שאלה היפוטטית...

נניח לצורך השאלה שיש לי ניסיון רק במאגיה שמתפרש על פני כמה גילגולים, במהלך הגילגולים הללו רכשתי ידע ותבונה רבה, האם עם כל הידע הזה אני יכול "לזמן" אדם שעדיין לא מת? כאילו כמו שמזמנים רוחות ושדים? בברכת אור וחוכמה (
ולתפארת מדינת ישראל
) SABERTOOTH

Ranger One

New member
...

*sigh* אולי במקום לנסות לחית בתוך פרק של "מכושפות" תחזור לעולם האמיתי? אני לא אכבד את השאלה שלך אפילו בתשובה.

Ranger One

New member
לא.

אני מסרב לענות לך על דברים שינפחו לך את החלומות מעבר לכל מידה. עוד פעם, שב ,תלמד ואני בטוח שתמצא את התשובה לכל שאלותייך לבד.

מיי נהר

New member
ממממ......

אני לא ממש מצליחה לזכור מה עשיתי בגלגולים הקודמים שלי, שלא נדבר על היום לפני חודש... אבל למרות שלזמן אדם חי באופן שאתה מתכוון אליו אני לא חושבת שאפשר, אני יודעת שאם אתה מחזיק משהו ששייך למישהו שאתה אוהב, משהו שניתן לך על ידיו או משהו שהיה על הגוף, כמו תכשיט, ציפורן, קבוצת שיער, ומתמקד במחשבה על אותו בן אדם, אתה יכול ליצור קשר טלאפאתי, שיכול להוביל לזה שאותו אדם יבוא לבקר, או יתקשר. זה אולי לא ממש כמו ´לזמן´ אבל זה פועל גם בלי יותר מידי נסיון...רק ריכוז ורצון.

The Wraith

New member
...........

לא נראה לי שאתה יכול לזמן מישהו בלי להרים אליו טלפון או לקרוא לו
לזמן שד או רוח זה משהו אחר, כאן אתה ממש שואב אותם מתוך מישור אחר, אדם שלא מת? אין שום סיבה שתזמן אותו למישור שלך - הוא כבר שם, אז למה שזה יקרה? בקללת חושך ושנאה, THE WRAITH

Ranger One

New member
0

ולמה בדיוק שאני ארצה לזמן מישהו? ולמה שהוא יבוא? אני שמח בלי להפריע לnoble ones במנוחתם כי את התגלמותם ניתן למצוא בכל סלע, בכל נחל, בכל משב רוח ובכל עץ שיש בעולם.

Ranger One

New member
מטורף...

אין לי מושג מה אתה רוצה ממני... אני 100% רציני, אין לי מושג קלוש מה אתה רוה ממני... *ג´סטין מחטט בכיסים שלו, מוציא קורקינט ,בלון-פורח, אלפית ושקל* ילד קטן, רוצה שקל?

The Wraith

New member
יש לך? ../images/Emo6.gif

וואי תודה! עכשיו אני יכול לקנות ארטיק בטעם לימון!

vergan

New member
אה ועוד משהו רציני הפעם...

כשאתה שואל את השאלה הזאת אתה מתכוון להחזיר מישהו נגיד אותך בגלגגול קודם? אתה יודע שזה לא אפשרי כי אותה נשמה לא יכולה להתקיים פעמיים באותו זמן אפילו אם זה מישורים שונים... חוץ מזה לדעתי אין כזה דוור מוות הגוף שלנו הוא רק אמצעי תחבורה דרך הגילגל המסויים הזה גלגול שעבר התחבורה שלי היה נגיד עץ ולפני זה הייתי כופר שנשרף במוקד או משהו ככה שאני לא חושב שאתה יכול "להחזיר" מישהו כי הוא אף פעם לא הלך! אולי לתקשר אם מישהו נגיד סבא מת ואתה רוצה לדעת איפה הוא אולי הוא עכשיו הפרח שאמא שתלה (העץ כבר תפוס ע"י מישהו אחר) או אולי הוא במישור אחר בכלל אבל זה לתקשר אם מישהו אתה לא יכול ל"החזיר" אותו אולי אתה מתכוון לנקרומנסיה אבל הגופות שמקימים לתחייה הם ללא נשמה...(ואפילו זה כישוף חזק מדי בשביל סתם מישהן שלא ידע את כל זה להטיל)

Flame

New member
אממ...

מה?? אני יכולה להגיע גלגול הבא בתור עץ??! לא נראה לי ממש... מישהו יודע משהו על כך?

Dia Leoghann

New member
לא נראה לי שמישהו יודע.....

יש כאלה שמאמינים שלא ניתן להתגלגל לגוף חדש שהוא פחות ברמה האבולוציונית שלו מהגוף אותו עזבת. כלומר מגוף אדם את יכולה להתגלגל רק לגוף אדם(או דולפין או עכבר - למי שקרא את מדריך הטרמפיסט...
) אך מחיה או עץ או ציפור את יכולה להתגלגל לגוף יותר מתקדם אבולוציונית. אני אישית לא מאמין בזה, מכיון שעל פי האמונה הדרואידית מטרת הגלגולים היא ללמוד את האמיתות של העולם מכל נקודות הראיה האפשריות. זה הדבר שבעצם "מחזיק ומאכיל" לנו את הנשמה. האפשרות ללמוד עוד, בגוף שונה בכול פעם. לכן לדעתי אפשר ואפילו רצוי להתגלגל בתור נמלה, עץ, חתול, או פיסטוק חלבי. חבל שעולמנו הולך ומצטמצם ומינים רבים נכחדים וכך מגבילים את היכולת שלנו ללמוד דברים מנקודות ראיה חדשות. בברכת אור, Dia Leoghann

vergan

New member
פיסטוק חלבי?!?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחח אב למה את אומרת שעץ הוא פחות מאדם? הוא חיי יותר והוא צובר יותר מידע הוא יותר חזק (עור אדם לעומת לוח עץ...) והוא מתרבה בקלות רבה יותר... אבל שאלה עלתה במוחי... יש מספר נשמות קבוע בעולם נכון? הוא לא יכול לגדול או לקטון (לפחות לא לקטון) אז מה קורה כשמתים יותר מדי? שתי נשמות חולקות גוף אחד? או מה? אולי זאת השיבה לחלק מהסיכוזפרניות???

למעלה