שאלה דחופה

שאלה דחופה

זה הגיוני ששני אנשים יראו על אותו חפץ (הר נגיד) אנרגיות שנראות שונה? והאם האנרגיות האלה הן אותן אנרגיות? ואם זה הגיוני אז איך זה ככה? קיצור תחפרו לי...תודה :)

Tal_Ya_Tal

New member
בעברית../images/Emo41.gifפסיכית../images/Emo41.gifזו לא מחמאה../images/Emo20.gifאך

באנגלית PSYCHIC זה בדיוק למה שאת שואפת. ראיה אנרגטית,תפישה על חושית
L&L TALYA

משו פה לא בסדר אני באמת צריכה עזרה

טוב...שלום אני בת 15 ומאז שאני זוכרת את עצמי אני רואה אנרגיות בין אם הן רצוניות או לא. את הרוחניות אמא שלי ניסתה להחדיר לתוכי מגיל קטן אבל אפפעם לא ממש ממש הייתי בתוך הקטע הזה וככל שהתבגרתי ככה הבנתי שאני לא מאמינה בזה בכלל, את האנרגיות אני באמת רואה והן פשוט שם,אפפעם לא התעמקתי בלמה אני רואה אותם וכל זה...תמיד חשבתי שכשיגיע הרגע הנכון (וכנראה שהוא הגיע עכשיו) אני יחשוב וימצא תשובה הגיונית כמו תמיד. אני בן אדם אתאיסטי לגמרי, אמונות ואני לא הולכים טוב ביחד. עכשיו, אתמול התברר לי (כפי שיכולתם להבין) שכל בן אדם רואה אנרגיה בצורה שונה, על אותו חפץ אני יכולה לראות אנרגיה אפורה ומישו אחר יראה אנרגיה אדומה, עכשיו, מזה אומר? מזה אומר על החפץ? איך זה יכול להיות שעל אותו חפץ באותו זמן רואים אנרגיות שונות? הרי אלו האנרגיות של החפץ שלא אמורות להיות קשורות לאדם שרואה אותן. ומזתומרת "אין שום הגיון בראיה אנרגטית"? אז מה בעצם אנחנו רואים? בעצם ה"אנרגיות" האלה הם חסרות ערך אם הן לא אומרות כלום ואם זה קשור לעולם הרוחניות אז זה חייב להיות קשור למשו גדול לא? אז איך זה שהן סתמיות ולא קובעות או אומרות שומדבר? באותו משקל האנרגיות האלה יכולות להיות סתם הזיה...חסרות ערך...לא קשורות לשומדבר...ואולי הן באמת לא...אולי כמו שאתה נולד עם כישרון לציור וממש קל לך לצייר ככה יש אנשים שנולדים עם היכולת לראות אנרגיות יותר בקלות מאחרים אבל בעצם כולם יכולים לראות אנרגיות אם הם יתאמצו מספיק...זה לא יכול להיות ככה? הרי בפסיקיה זה מוכח שלכל דבר יש אנרגיה...זה לא משו רוחני בלבד...אבל איך זה שכל אחד רואה אנרגיה אחרת על אותו הדבר? אני באמת בתיסבוכים מיזה ואני לא רוצה להאמין בדברים כדי למצוא תשובה... ואני לא מכירה פה אפפחד אבל אני יודעת שהמנהלת טל (?) היא בנאדם מאוד רוחני...אז אני מצטערת אם אמרתי דברים שפגעו או משו...אני פשוט מאוד מתוסכלת מהעובדה הזאת שכל אחד רואה אנרגיה אחרת...באותה מידה זו עשויה להיות גם מחלת נפש או משו ואני באמת מרגישה חולת נפש במיוחד בימים האחרונים שיש לי כל מני הזיות...אבל לזה יש הסבר מסויים חח...אני עושה ניסוי בשביל להוכיח תהסבר הזה...לא חשוב עכשיו אני באמת מתחילה לחפור... מה שניסיתי להגיד זה.. איך יכול להיות שכל אחד רואה אנרגיה אחרת? אני חולת נפש? וזהו. תודה למגיבים. בה.

nehud

New member
אנרגיה אינה עומדת בפני עצמה ...

היא התוצאה של החיבור בין האנרגיה שלך (הצופה) ושל החפץ האדם בו את צופה. ומכאן שהתוצאה חייבת להיות שונה תמיד. דוגמה פשוטה היא האהבה לחבר כאשר החברה שלך לא מבינה מה את מוצאת בו
. באהבה אהוד

nehud

New member
כאשר אנו "צופים" באוביקט כל שהוא

באופן ברור יש ערוב אנרגיה לדוגמה כאשר את מביטה בחפץ האנרגיה של החפץ בדמות קרני אור מגיע לעינך אך את התרגום של אנרגיה זו את מבצעת . כמו גם בדוגמה הקודמת אהבת אדם היא התרגום שלנו לאנרגיה אותה משדר אותו אדם אהוב. והרי לא בהכרך שהאדם אוהב אותנו ואו שאנשים אחרים מתרגמים את האנרגיה שהוא מפיץ לאהבה. גם בלימודי מדע ביולוגיה, כימיה ובפיזיקה כאשר עורכים ניסוי ידוע כי תצפית משנה את התנהגות האוביקט הנצפה. באהבה אהוד

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifויויאן../images/Emo13.gifכולנו 'רוחניים'

באותה מידה. כי 'רוחניות' זו תכונה שכולם ניחנו בה. אך לא כולם ערים לה. כמו שאת עירה ליכולת הראייה האנרגטית שלך. אצל כולנו היתה קיימת התכונה הזאת בעבר. רק שאצל רובנו, הראיה נחסמה מתוך חשש או אי נוחות לראות את הדברים המסוימים שאפשר לראות בראיה כזאת. עכשיו. החוויה של כל אחד מאתנו היא סובייקטיבית. אף אחד לא חווה אותו דבר כמו האחר. לדוגמה, חוויה של צבע. נניח שאת רואה עצם בצבע אדום ואת קוראת לזה אדום, כי זה השם שלמדו אותך לתת לחווית הצבע הזה. גם חברתך למשל, קוראת לצבע הזה אדום כי זה השם שלמדו אותה לתת לחוויה של הצבע הזה. אך לא בטוח שחווית האדום שלה, היא כחווית האדום שלך. ברור???(אני מדברת בכוונה על מונחים ברובד הפיזי. ויש משפט שמגדיר זאת מצוין:"על טעם וריח-אין להתווכח"
ודרך אגב, העלית חיוך על שפתיי כשכתבת:"אני בן אדם אתאיסטי לגמרי, אמונות ואני לא הולכים טוב ביחד."
הרשי לי לחייך
כי כך החלה הלן כהן שקמן את ההקדמה ל
שתקשרה במשך שבע שנים-הלא הוא 'קורס בניסים' (על הקורס תוכלי למצוא במאמרי הפורום.) L&L TALYA

גריני

New member
הפואנטה בלראות אנרגיות../images/Emo35.gif

לדעתי זה פשוט חוש נוסף, זה כמו שתשאלי מה הפואנטה בלהריח? או בחוש המישוש? עוד אמצעי לקליטה, ובמקרה של אנרגיות - לחוות קצת יותר מקרוב את הממד הרוחני... ואם את רוצה להיות עוד יותר מעשית, אז למשל: יכולת של ריפוי = כי מי שרואה אנרגיות, מן הסתם רואה גם את ההילה, ואני מניחה שחלק גדול מהמחלות ניתן לראות אותם בהילה - אפשר לדעת שבנאדם סובל מכאבי בטן, למשל, כי יש לו חוסר של אנרגיה במקום כזה או אחר בהילה. את זה יכול לעשות רק מי שרואה אנרגיות

Tal_Ya_Tal

New member
חבל../images/Emo7.gifוויויאן../images/Emo10.gifדווקא היה נחמד../images/Emo20.gifתך

The Nobody

New member
לא...

אנרגיה אפורה ראיתי רק פעמים אחדות..לרוב האנרגיה שאני רואה היא בגווני ירוק- ירוק חום, טורקיז, ירוק בהיר ועוד דברים בסיגנון...למה?

אה...

לפני כמה שנים ראיתי על איש די זקן כזה אנרגיה אפורה בצורת עשן שיוצא ממנו... ודרך אגב..the nobody זה אני סליחה על הבילבול... זהו

למעלה