משו פה לא בסדר אני באמת צריכה עזרה
טוב...שלום אני בת 15 ומאז שאני זוכרת את עצמי אני רואה אנרגיות בין אם הן רצוניות או לא. את הרוחניות אמא שלי ניסתה להחדיר לתוכי מגיל קטן אבל אפפעם לא ממש ממש הייתי בתוך הקטע הזה וככל שהתבגרתי ככה הבנתי שאני לא מאמינה בזה בכלל, את האנרגיות אני באמת רואה והן פשוט שם,אפפעם לא התעמקתי בלמה אני רואה אותם וכל זה...תמיד חשבתי שכשיגיע הרגע הנכון (וכנראה שהוא הגיע עכשיו) אני יחשוב וימצא תשובה הגיונית כמו תמיד. אני בן אדם אתאיסטי לגמרי, אמונות ואני לא הולכים טוב ביחד. עכשיו, אתמול התברר לי (כפי שיכולתם להבין) שכל בן אדם רואה אנרגיה בצורה שונה, על אותו חפץ אני יכולה לראות אנרגיה אפורה ומישו אחר יראה אנרגיה אדומה, עכשיו, מזה אומר? מזה אומר על החפץ? איך זה יכול להיות שעל אותו חפץ באותו זמן רואים אנרגיות שונות? הרי אלו האנרגיות של החפץ שלא אמורות להיות קשורות לאדם שרואה אותן. ומזתומרת "אין שום הגיון בראיה אנרגטית"? אז מה בעצם אנחנו רואים? בעצם ה"אנרגיות" האלה הם חסרות ערך אם הן לא אומרות כלום ואם זה קשור לעולם הרוחניות אז זה חייב להיות קשור למשו גדול לא? אז איך זה שהן סתמיות ולא קובעות או אומרות שומדבר? באותו משקל האנרגיות האלה יכולות להיות סתם הזיה...חסרות ערך...לא קשורות לשומדבר...ואולי הן באמת לא...אולי כמו שאתה נולד עם כישרון לציור וממש קל לך לצייר ככה יש אנשים שנולדים עם היכולת לראות אנרגיות יותר בקלות מאחרים אבל בעצם כולם יכולים לראות אנרגיות אם הם יתאמצו מספיק...זה לא יכול להיות ככה? הרי בפסיקיה זה מוכח שלכל דבר יש אנרגיה...זה לא משו רוחני בלבד...אבל איך זה שכל אחד רואה אנרגיה אחרת על אותו הדבר? אני באמת בתיסבוכים מיזה ואני לא רוצה להאמין בדברים כדי למצוא תשובה... ואני לא מכירה פה אפפחד אבל אני יודעת שהמנהלת טל (?) היא בנאדם מאוד רוחני...אז אני מצטערת אם אמרתי דברים שפגעו או משו...אני פשוט מאוד מתוסכלת מהעובדה הזאת שכל אחד רואה אנרגיה אחרת...באותה מידה זו עשויה להיות גם מחלת נפש או משו ואני באמת מרגישה חולת נפש במיוחד בימים האחרונים שיש לי כל מני הזיות...אבל לזה יש הסבר מסויים חח...אני עושה ניסוי בשביל להוכיח תהסבר הזה...לא חשוב עכשיו אני באמת מתחילה לחפור... מה שניסיתי להגיד זה.. איך יכול להיות שכל אחד רואה אנרגיה אחרת? אני חולת נפש? וזהו. תודה למגיבים. בה.