נכון מה שאמרת אבל לא ממש מדוייק .
אני מסכימה איתך באלף אחוז שלעשות משהו רע למישהו בשביל לקבל מזה סיפוק זה רע ומגעיל, אבל עשית כאן הכללה מאמי , לעיתים אנשים טובים נוטים לראות רק טוב כי פשוט קשה להם לראות רע באנשים , ואני מה זה מבינה אותך גם לי תמיד מחפשת את הטוב באחרים ורוצה להאמין שכולם טובים ושהעולם ורוד, מי לא רוצה להאמין באידיאל היפה הזה? הלוואי ובאמת וכל האנשים שהיו מתעסקים בכישוף לא היו מתעסקים בזה למטרות רעות בשביל להטיל את כישופיהם על קורבנות תמימים שלא עשו כלום, אבל לצערי בכל ארגז של תפוחים בשלים אפשר מצוא גם תפוח אחד טיפה רקוב שההורס לכולם, ויש אנשים שמסוגלים להרע לאנשים בשביל הסיפוק האישי שלהם עד כמה שזה נשמע מרושע וחולני לעשות דברים כאלה יש דברים כאלה בעולם , ולא בגלל שזה מרשע טהור או משהו כזה , ברוב המקרים אנשים רוצים להתנקם בשביל לפגוע במישהו שפגע בהם, כי בניגוד לזה שהם מכשפים יש להם רגשות כמו כל בנאדם אחר , כי בשורה התחתונה זה שאתה מכשף לא אומר שאתה חסין מפני הרגשות השליליים שלך , והרצון לנקום לפעמים חזק כל כך עד שהוא מעוור את ההגיון ומקשה את הלב ואנשים חכמים ,בוגרים וטובים שהיית מצפה מהם ליותר , עלולים גם הם לטעות ולעשות דברים מטופשים שעליהם הם יתחרטו בעתיד, בלהט הכעס אפילו בלי להתחשב בהשלכות של מעשיהם , ובחוק ההחזרה (אם הם בכלל מאמינים בו) או במשהו אחר בכלל כמו מוסר הם פשוט לא חושבים בהגיון אז אי אפשר לצפות מהם לעשות משהו הגיוני את מבינה, למרות שזה כלל לא מצדיק את מעשיהם, אני מייעצת לברבי שאם יש לה אוייבים או מישהו שרוצה לנקום בכל מחיר והוא מתעסק ברמה כל כך מתקדמת של מאגיה , עד שהוא יכול להטיל עליה כישוף , אז שתחקור בכיוון הזה, אבל שלא תיכנס לפאניקה ודבר ראשון שתירגע כי לא משיגים כלום בלחץ, ועד שלא תהיה לה הוכחה חותכת אז שתירגע כי באמת אם עוד לא קרה לה כלום אז אולי זה סתם חששות שווא, ובאמת שתהנה מהירח המלא כמו שאמרת כי הוא מקסים ומרגיע ביופיו... שלך: בר