שאלה דחופה

שאלה דחופה

אם במקרה ישנתי בבסיס....וגשקמתי ראיתי מתחת למזרון שני מחטים תקועים..בו...מזה אומר האם מישהו ניסה לעשות לי שחור או כישוף????????? בבקשה תעזרו לי

Bartal j

New member
סתכלי מאמי אז ככה ..

אני לא יודעת באמת מה לומר לך אני לא יכולה להגיד לך שום דבר החלטי כי אני גם לא יודעת בידיוק את כל הפרטים , כאילו באיזה צבע היו המחטים ,(אם הם בכלל היו צבועים) ,באיזה מקום בידיוק הם היו נעוצים וכו' שמעתי פעם על איזה כישוף שחור בוודו שמשתמשים בו בשלוש מחטים שחורות או משהו כזה אותם מכניסים באיזה בובה ,אבל אני סולדת מכישופים כאלה אז בגלל זה אני מצטערת על הבורות שלי בעניין. אולי הם הגיעו לשם במקרה ,כאילו יש בכלל מצב כזה שזה הגיע לשם במקרה? אחותי פעם רקמה משהו על המיטה שלי והמחט נפלה למזרון שלי במקרה (זה היה כואב לישון על זה חח) אבל אצלך זה היה נעוץ לא? ודרך אגב תחשבי רגע יש מישהו ששונא אותך עד כדי כך בשביל לרצות לפגוע בך? יש מאמר מצויין במאמרי הפורום "הצילו הטילו עלי כישוף" שאני חושבת שיכול לעזור לך ... והנה הקישור אליו: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=122&art_id=35 מקווה שעזרתי לך ולא במעט אפילו , (אני מאמינה שיש פה חבר'ה עם יותר ידע שיוכלו לעזור לך יותר באופן מדוייק יותר..) אז תתעודדי, תחייכי ואל תהיי עצובה (חח תהיי ברבי שמחה) כי קחי טיפ ממני: לא משנה מה הסיבה תזכרי שהאיפור הכי יפה וזוהר לפנים זה החיוך , סבבה? שלך: בר

בואי תחשבי על זה ככה

יש סיבה שיטילו עלייך כישוף, יש בנות שלא כלכך סובלות אותך? כי יכול להיות שאחת מהם באמת זוממת משהו, את נראית יותר מדי טוב? זאת אומרת שבנים היו רוצים להשיג אותך גם בדרך כזאת, או איזה סיבה שונה, עכשיו תלוי איזה מחטים? סיכת ביטחון יכולה להיו תקועה במזרונים שם מכיוון שהמזרונים מגיעים מהבסיס ציוד לבסיס שלך יכולים להישאר שם סיכות, מחטים יש סיכוי שבו יותר גבוהה דווקא מוודו וזה לתקוע בהיקפך סיכות ולגרום למטרת הכישוף להיות מכוונת אלייך. בדקי סיבות תשאלי את עצמך למה שיעשו לי ומי יעשה לי ושתגיעי לתשובה שבה יש סיכוי שעשו לך, תצטרכי להיות מהירה.

Eskera

New member
או שלמישהו זה נפל...

אני חושב שפשוט לא שמת לב למזרן לפני זה...

Swicca

New member
את צריכה להבין משהו ..

.. שאנשים שעוסקים בכישוף לא עושים את זה בשביל לחפש קורבנות תמימים ולהטיל עליהם את הכשפים שלהם , חוץ מזה עם היית יודעת משהו בכישוף היית יודעת שכל מה שאת זורקת לעולם הוא מחזיר לך את זה בעוצמה רבה יותר , ככה שאני לא רואה למה יש למישהו רצון לפגוע בעצמו בזה שהוא יפגע במישהו אחר. וחוץ מזה מה כבר משיגים בזה ?! אני לא רואה איך אפשר לקבל הנאה מכאב וסבל של אחרים(אבל זה רק אני>_>). אז תזרקי את הדאגות מהחלון , ותחשבי על הירח המלא המקסים שיהיה היום בערב (ושהיה ביומיים האחרונים) כמה אירוני שהוא מלא בדיוק בשלוש הימים האחרונים של החופש. *-*

Bartal j

New member
נכון מה שאמרת אבל לא ממש מדוייק .

אני מסכימה איתך באלף אחוז שלעשות משהו רע למישהו בשביל לקבל מזה סיפוק זה רע ומגעיל, אבל עשית כאן הכללה מאמי , לעיתים אנשים טובים נוטים לראות רק טוב כי פשוט קשה להם לראות רע באנשים , ואני מה זה מבינה אותך גם לי תמיד מחפשת את הטוב באחרים ורוצה להאמין שכולם טובים ושהעולם ורוד, מי לא רוצה להאמין באידיאל היפה הזה? הלוואי ובאמת וכל האנשים שהיו מתעסקים בכישוף לא היו מתעסקים בזה למטרות רעות בשביל להטיל את כישופיהם על קורבנות תמימים שלא עשו כלום, אבל לצערי בכל ארגז של תפוחים בשלים אפשר מצוא גם תפוח אחד טיפה רקוב שההורס לכולם, ויש אנשים שמסוגלים להרע לאנשים בשביל הסיפוק האישי שלהם עד כמה שזה נשמע מרושע וחולני לעשות דברים כאלה יש דברים כאלה בעולם , ולא בגלל שזה מרשע טהור או משהו כזה , ברוב המקרים אנשים רוצים להתנקם בשביל לפגוע במישהו שפגע בהם, כי בניגוד לזה שהם מכשפים יש להם רגשות כמו כל בנאדם אחר , כי בשורה התחתונה זה שאתה מכשף לא אומר שאתה חסין מפני הרגשות השליליים שלך , והרצון לנקום לפעמים חזק כל כך עד שהוא מעוור את ההגיון ומקשה את הלב ואנשים חכמים ,בוגרים וטובים שהיית מצפה מהם ליותר , עלולים גם הם לטעות ולעשות דברים מטופשים שעליהם הם יתחרטו בעתיד, בלהט הכעס אפילו בלי להתחשב בהשלכות של מעשיהם , ובחוק ההחזרה (אם הם בכלל מאמינים בו) או במשהו אחר בכלל כמו מוסר הם פשוט לא חושבים בהגיון אז אי אפשר לצפות מהם לעשות משהו הגיוני את מבינה, למרות שזה כלל לא מצדיק את מעשיהם, אני מייעצת לברבי שאם יש לה אוייבים או מישהו שרוצה לנקום בכל מחיר והוא מתעסק ברמה כל כך מתקדמת של מאגיה , עד שהוא יכול להטיל עליה כישוף , אז שתחקור בכיוון הזה, אבל שלא תיכנס לפאניקה ודבר ראשון שתירגע כי לא משיגים כלום בלחץ, ועד שלא תהיה לה הוכחה חותכת אז שתירגע כי באמת אם עוד לא קרה לה כלום אז אולי זה סתם חששות שווא, ובאמת שתהנה מהירח המלא כמו שאמרת כי הוא מקסים ומרגיע ביופיו... שלך: בר

Swicca

New member
אממ ..

.. מי שבאמת יודע מה הוא עושה לא יחפש סתם ככה קורבנות. אני חושב שאין לה מה לדאוג וככל שהיא תכניס את עצמה לזה יותר ויותר היא עלולה "לכשף" את עצמה בסופו של דבר , נו סגנון "הנבואה שמגשימה את עצמה" , ככה שאני מניח שאין לה מושג בכישוף אז שתנסה לפחות לא לחשוב על זה , לא קרה לה שום דבר רע היא בסך הכל מצאה שני מחטים (ואולי יש שם יותר) שיכלו להגיע לשם מאלף ואחת סיבות. אז למה סתם להדאיג את הילדה ?! יש אפשרות שבהחלט עשו עליה כישוף אבל עם היא גם ככה לא תדע מה לעשות בשביל להגן על עצמה אז מה תעזור לה הידיעה שהיא תחת כישוף ?!?! שתשכח מכל העניין ותמשיך בחיים שלה.

Bartal j

New member
סתכלי באמת לא צריך להלחיץ אותה סתם

וזאת לא הייתה המטרה שלי חס וחלילה לא רציתי להלחיץ אותה ולהכניס אותה לפאנקיה ,היא שאלה שאלה ורצתה תשובה כנה לחלוטין אז עניתי לה כפי יכולתי , וכנראה שאם משהו לא קרה ,אז כנראה שזה סתם באמת.. ובאמת ישנם אלף ואחת דרכים לאיך הגיעו המחטים למזרון.. אבל בכל זאת תסכימי איתי שלא משנה מה יקרה תמיד צריך להישאר עם יד על הדופק את לא חושבת כמוני? כאילו לא להיסחף בזה ולהיות אובסיסית לגבי זה ואז באמת לגרום לעצמה להיות "תחת כישוף" , אבל עדיין לא להיות תמימים מידי ונאיבים... ודרך אגב ישנם דרכים מסויימות להתיר כישוף , זה לא כאילו שאם מטילים עליך כישוף ,אז זהו הלך עליך אתה גמור.. אפשר עדין לנסות ולפנות לגורמים מסויימים ואמינים שאפשר לסמוך עליהם , ושהם מבינים בעניין ויוכלו לסייע לה.. אבל אני מסכימה איתך שברור שאין לה את הידע המספיק ואת הנסיון שנדרש בשביל להתגונן מפני כישוף כזה (בהנחה שאכן הטילו עליה כישוף)..

Bartal j

New member
אה סורי (חשבתי שאתה בת)../images/Emo12.gif

מצטערת לא יודעת למה חשבתי שאתה בת בטעות , מתנצלת..

SHAMM

New member
כשתפוח רקוב אחד מדביק את כל הארגז

עם זאת שכל דבר רע שאנו עושים חוזר בעוצמה גבוהה יותר, חלק מאיתנו מוכן לעיטים לסבול את הבומרנג כי חשוב לו מאד להרע לאותו בן אדם.

IBP1

New member
שחור ?! אמממממ

לא, מישהו ניסה להראות לך כמה מטומטם הוא מסוגל להיות והוא הוכיח לך זאת.שחור זה משהו אחר לגמרי.

BiRd Of PrEy

New member
טוב לדעתי..

זה פשוט שעשע מישהו לראות אותך קמה בצרחה כשנידקרת ממחט

למעלה