שאלה דחופה דחופה !!!

שאלה דחופה דחופה !!!

אני מנסה להרשם עכשיו בבידינג, ויש קורסים שפשוט לא נמצאים ברשימה, גם לא דרך החיפוש הקורסים שאני לא מצליחה למצוא: דיני מעצר, פמיניזם ישראלי ומבוא לקרימינולוגיה מה אני מפספסת ואיך אני מוצאת אותם? תודה!!!

sacrament

New member
אצלי הם מופיעים דווקא

והם אפילו לא שייכים למסלול שלי (אני מסחרי- הם אזרחי ופלילי) איזה מסלול את? תתקשרי על הבוקר למזכירות ותבקשי שיפתחו לך את הקורסים מבוא לקרימינולוגיה מופיע לי בעמוד הראשון הכי למטה, פמיניזם בעמוד 3 ודיני מעצר בעמוד 6...

sacrament

New member
הקשיבי, בובה...

ראשית כל- בלי פאניקה! שנית כל- תתקשרי מחר בבוקר ל-6406482 . יהיה תפוס כמובן, אבל תתעקשי עד שיענו. שלישית כל- אל תדאגי, יפתחו לך את זה, זה שטויות. יש לך עוד יומיים בכל מקרה, זה די והותר. רביעית כל- מקסימום תקחי איתי איזה קורס, לא יקרה כלום (-:

Limudit

New member
גם לי לא מופיעים

גם אני בתואר שני ונדמה לי שלא מופיעים לי קורסים של המסלולים העיוניים ושל חטיבה שלישית בכלל וזה מוזר כי לפי מה שאני יודעת מותר להירשם אליהם... שלחתי מייל לזוהרה

זה בדיוק מה שקורה אצלי

דרך אגב, בנוגע לסדנה שמעביר קרייטנר, כתוב שם שאין חובה לנק, זה אומר שאני צריכה לנק אותה במינימום 5 נק' או שאני יכולה 0 נק' וזה יתפוס?

Limudit

New member
אני שמתי 0

כשניסיתי לנקד ולשלוח קיבלתי הודעת מערכת שאני סתם מבזבזת נקודות אבל אל תסמכי עלי, זה הבידינג הראשון שלי...

sacrament

New member
אז אולי ניפגש אצל קרייטנר (-:

עוד לא החלטתי סופית אם אני עוברת למחקרי אבל כנראה יאשרו לי לקחת אותו...

sacrament

New member
עוד לא החלטתי.../-:

כל הקטע הזה בסדנה של לדבר בינתיים לא מוצא חן בעיניי.

למעלה