שאלה בשם קולגה

סוף טוב!

שירי ניצלה, כי היא לא שכחה לקחת את חגורת ההצלה שלה! פותחים בזהירות את כל הקיפולים מלבד הקיפול ההתחלתי לחצי. תהנו!

כובע קסמים מקסים קניתי...

ואם כבר על כובע מדברים אפשר להשתמש גם בכובע קמים של לאה גולדברג, למי שירצה יש לי.

perhay

New member
מה שאהבתי שמתאים לכל השנה

בימים אלה - הגשם יכול להפוך לחמה
וגם בשבילה יש לחבוש כובע רחב

סיפור ממחזר נייר-מ ד ה י ם!!!

היי הגבירה. כשראיתי את השרשרת של הסיפור הממוחזר מנייר לפני הכניסה לתוכו,לא בא לי לקרוא.כל כך ארוך...ובכל זאת נכנסתי ...ו...צחקתי...כיון שאני נוהגת מאז ומתמיד להשוויץ במשחקי הנייר האלה .ילדים אוהבים את זה מאוד מאוד. לפעמים לסירה הוספתי דגל.שהרי קיצצנו קצת מן הצד.ולא פעם עשיתי עם ילדי "מרינה" שלמה וגדולה של סירות בגיגית בגינה או ב...אמבטיה.ברוב הפעמים כל הסירות טבעו והילדים צחקו... ואחר כך נסחטו בידיהם הקטנטנות והם התיזו מים אחד על השני וזרקו עיסות נייר כאילו כדורים...וכשחורף אז...עושים סירות קטנות...ומלבישים אותן על האצבעות...והאצבעות חבושות כובעים שצבענו אותם בכל מיני צבעים...כמו כל מיני ראשים של אנשים...חזרתי כמה שנים אחורה...איזה כיף. תודה. פרי גן העדן

NAVVAN1

New member
איך את עושה את הקיפול מכובע כבאים

לסירה? לא מצליח לי הקטע הזה.

סדר הפעולות מכובע לסירה

אחרי שיש לך את הכובע הראשוני, אתה מקרב את שני הקצוות של הצד הפתוח זה לזה ומהדק את קיפולי הנייר בצדדים. אם תניח את הצורה על השולחן אז יש לך מעויין חצוי לאורכו. את פינת המעויין התחתונה שמולך אתה מקפל אל הפינה העליונה כך שאתה בעצם חוצה את המעיין לרוחבו. אחרי הקיפול הזה, הפוך את הצורה לצידה השני ובצע את אותו קיפול עם המעויין שלפניך. צריך להיות לך עכשיו "כובע אדמירל" שצורתו משולש שווה שוקיים. בחלקו העליון יש כרגע שלוש פינות נייר. את השתיים החובקות את האמצעית אתה אוחז, פינה בכל יד ומושך לצדדים, מרחיק מהקודקוד העליון עד שהסירה תופיע לפניך כשדופנה מקביל לתחתיתה או לשולחן שאתה עובד עליו. מקווה שעזרתי.

perhay

New member
הגבירה, הסיפור שלך קצר הצלחה

רבה בקרב ילדי הגן בקיבוץ שלי. את העלת אותו לפורום בעיתוי מעולה. היום נפרדתי מהם לקראת החופש, והסיפור הזה היה ממש מתנה. שוב

למעלה