שאלה בקשר לHYBRIS

הכל נכון

אבל זו עובדה - לוקח זמן עד שמוצאים את האלבום של אנגלגארד בתוכנות שיתוף. הרבה אנשים לא מצליחים למצוא חומר איזוטרי בתוכנות פופולריות, בגלל שכמות האנשים המחזיקה את החומר היא נמוכה באופן קיצוני בהשוואה לחומרים פופולריים של המיינסטרים. בלי שום קשר, אני יכול לספר לך שחברת אקסרג'י - שאמורה להפיץ את אלבומי הרימסטר של אנגלגארד - פשוט לא עושה את עבודתה. אפילו 'קצת אחרת' רודפת אחריה כבר המון זמן ולא מצליחה לקבל משלוח לישראל. שערורייה!

Rudess

New member
כנראה

שקנית עותק בהוצאה רוסית, כלומר, יש כל מיני חברות רוסיות שיש להן רשיון הפצה של דיסקים בתוך רוסיה בלבד. זה נפוץ מאד עם דיסקים של INSIDE OUT גם, אלא ששם אי אפשר לשים לב להבדל, כי החוברת והדיסק הם בדיוק אותו הדבר, פשוט הם רק למכירה בתוך רוסיה.

הודעה רשמית מהמתופף שלהם

"Anglagard has sold out both titles Hybris and Epilog. But don't you worry we are about to put together a new batch of compacts." כמו כן בישר המתופף לאתר הרשמי (אנגלגארד.נט) שהם חושבים על הוצאת דיוידי משנות התשעים. יהיה מעניין. הלהקה לא מתה.

יניבש16

New member
אני מקווה שהיא לא מתה

אבל בינתיים אני לא רואה תאריכים של הופעות מתוכננות או כוונות להוצאת אלבום חדש. חבל, כי אחרי ששמעתי את ההופעה שלהם מנירפסט 2003, פרץ לו באגרסיביות החשק לעוד אלבום אנגלגרדי ועוד חדשות מההרכב המדהים הזה. וכמובן, אני רוצה להחזיק בתקווה הכמעט חסרת הסיכוי לראות אותם במו עיניי בהופעה חיה.

תחזיק מעמד

בעניינים האלה צריך המון סבלנות, כי הלהקות עובדות לאט, בקצב שלהן, בלי תכתיבים של שיווק מהיר. זה ייקח הרבה זמן. חברות תקליטים גדולות מקפידות שהאמנים שלהן יוציאו אלבום חדש לפחות פעם בשנה, אבל בעולם הנורמלי זה לא עובד ככה.

יניבש16

New member
השאלה היא

לא האם חברת התקליטים שלהם לוחצת עליהם להוציא אלבום משיקולים מסחריים, אלא האם ללהקה יש כוונות אומנותיות להמשיך ולהתקיים, להופיע ולהוציא אלבומים. האם יש למישהו תשובה לכך?

התשובה היא

שככל הנראה, הלהקה עצמה לא תשחזר את ימיה כמקדם. לכל היותר, יהיה עוד אלבום אולפן מתישהו בחמש השנים הקרובות, דיוידי אחד וזהו. אתה מוזמן להיכנס לאתר הרשמי שלהם (Anglagard.net) וללמוד מה קורה.

למעלה