למה יוצא כשחבורת מהנדסים אנאליים בוגרי תואר תשיעי בהנדסת טילים מתכננים מכשיר שאמור להוציא מוסיקה. מה שכן...יש להם יופי של יחצי ציבור ובמיין סטרים של הסטריאו הם נחשבים טובים. הם גם טורחים לאמץ ולהמציא כל מיני טכנולוגית גימיק וצעצועים שמבחינה מוסיקלית לא מוסיפים כלום אבל נותנים לאמריקאי הממוצע תחושה שמדובר במילה האחרונה. אל תבין אותי לא נכון....אם אתה עארס אמריקאי שנוהג בקאדילק ג'אנטים רחבים ושומע הרבה בום טסססט בום טססט ברמקולים זו המילה האחרונה בשבילך, אבל לא ניראה שאתה כזה
. כל מה ששמעתי שלהם היה שווה חצי מדברים באותו מחיר שנעשים באנגליה. חברות הסטריאו הטובות לעומתם מעסיקות מוסיקאים שמייעצים בתהליכי הפיתוח ונותנים תוצאה שהיא מוסיקלית קודם כל ורק אח"כ עושה רעשים וצילצולים.
לו רק בגלל האמירה שללד זפלין יש את הסאונד הכי טוב ששמעת. והדבר שאני הכי לא מבין זה סוגיית הצבע המתכתי. אני לא שומע שום מתכת במוסיקה כשאני מאזין לדיסקים. בת'כלס, כל הסיפור הזה נשמע לי כמו טכנופוביה.
לא בעיה להוריד אבל אני לא אוהב. השבוע הורדתי feels good to me של ברופורד שמעתי אותו פעמיים מאוד אהבתי ואז מחקתי כי אני מעדיף לקנות אותו וזה מכל מיני סיבות("גניבה" היא לא אחת מהן). העטיפה והחוברת זה חלק מהדיסק וגם האיכות מורגשת. אני יכול להתווכח על זה שעות אבל זה מיותר כי אני חושב ככה ואתה חושב ככה, חוץ מזה התחילה המחצית השניה.... דרך אגב אני כנראה אקבל את הכסף בחזרה!