להלן התחמקותך בנושא זה. חחחחחחח
היום אתה מתנהג בדיוק כמו בעבר, אולי פחות - אבל לא כי השתנית לטובה חלילה אלא כי אנשים כבר לא מתייחסים אליך, ואני מדבר על : "לולו המדלולה" . "מלך השכונה כאן" , " נזרקת על הצפה", "הנהלת החדר" שאיתם תמיד חיפשת לריב עד שהפסיקו להגיב לך, ועוד כל מיני "קורבנות" חדשים שאיתם אתה מחפש לריב . (ויסלחו לי כל החברה שאני מזכיר את שמם אך זה רק לצורך תזכורת והוכחות ) נחמד נורא שאתה נמצא גם בחדרי שידור של מוסיקה מזרחית ו- וואאאוווווו אתה גם מקבל ניהול (שניה אני עומד ומוחא כפיים) לא אמרתי שרשמת שם בחדר, בצאט דברים בגנות המוסיקה המזרחית (שוב התחמקות שלך- וראש קטן כאילו לא הבנת למה התכוונתי),אלא כאן בפורום עשית עצמך כותב / מתלונן על הצפות בחדרי שידור מוסיקה מזרחית.(מה גם שאתה לא מספיק גבר בכדי לכתוב דברים בצורה ישירה ואמיתית כמו שטענת השבוע ואמרת שאנשים חוששים מפני אנשים אחרים....ולמעשה זה מה שעשית ועושה תמיד) אבל הוכחתי לך שהיום היית בחדר שההצפות שם לא ממש הפריעו לך ולא יצאת מיוזמתך אלא הועפת מהחדר ולא משנה כבר מאיזו סיבה...שעמום או טעות. פשוט חיפשת איך להתסיס שוב את הפורום ואת הגולשים- כי בסך הכל מה הקשר בין הצפות למוסיקה מזרחית??? זה הרי קורה בכל חדר...זה סתם- מן שעשוע של הגולשים. ואגב זה לא תוקע שום דבר חוץ מאת המוח שלך נראה לי !!!! ואתה תמיד חוזר על זה שאתה לא הומו כמו שלא מחייב שתהיה רוצח אם ראית סרטי אימה או פעולה. (אני זוכר היטב את התשובות שלך משרשורים קודמים). נכון, במקרה זה אתה צודק שזה לא מחייב. אבלללללללללללללללללל אם אני משמיץ הומואים , אז למה לי לצפות בהם בחדרי השידור שלהם??? או אם אני שונא סרטי אימה או פעולה , אז למה לי לצפות בהם??? וככה לגבי כל מה שאנחנו לא אוהבים....אז פשוט אנחנו לא עושים אותם. עכשיו זה שאתה מזכיר את שמו של אדם מסויים, זה אמנם לא מחייב שאתה שונא או אוהב אותו, רק תלוי באיזה הקשר הזכרת אותו. כשאתה כותב לבחורה (נדמה לי שמה היה לימור, מקווה שאיני טועה). שהקשר שלה ושל איציק מעמיד אותך ואותה בסיכון (או את הקשר שלך ושלה בסיכון ...משהו כזה כתבת) אז אתה בפירוש כתבת את שמו כדי שהוא יראה את ההודעה בפורום , יידלק, ואז יחזיר לך מילה ואתה תחזיר לו מילה וכך נוצר ויכוח / ריב בפורום....בדיוק מה שאתה מחפש. וכשאתה כותב את השם לולו המדלולה בכל הודעה שממש ממש לא קשורה אליה, אז שוב- אתה מחפש שהיא תקרא את ההודעה הזו ותחזיר לך מילה או שתיים ואז אתה תמשיך והיא תמשיך ושוב אתם רבים....שוב משהו שאתה מחפש !!! וככה אתה עושה עם "מלך השכונה כאן"- גם איתו חיפשת לריב לא מעט פעמים. אין לך לאן להתחמק ידידי, ביקשתי שתענה לי תשובות אמיתיות של גבר ולא כמו שאתה עונה לי כמו ילדה פחדנית, אבל אתה לא מסוגל, כי אתה יודע שמה שאני כותב זה נכון. שאני משבית אותך בכל מה שאני כותב. אני שואל אותך על א' אתה עונה לי על ת'....בקיצור ...תענה כמו שצריך, תהיה גבר כמו שאמרת....שאתה מביע דעות בלי לפחד מאנשים אחרים. ועכשיו שהזכרתי את המילה "לפחד" בטוח תעשה לי כמו שעשית לשאר שרבת איתם, תגיד שאיימתי עליך ברצח, ותשמור בדיסק, ותביא חברים, ומשטרות וכל הבולשיט הזה. חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אולי עונה ככה לאלו שמקללים, או משמיצים אבל תכל'ס לא עונים לך כמו שאני עונה לך, בפירוט מלא של כל מעלליך - אולי אין להם את הסבלנות שיש לי אז בקיצור בלי לשרוף ולבזבז עליך אנרגיה הם מקללים אותך וזהו. אבל אני גם מוכיח לך בסבלנות רבה את טיפשותך, וגם אקלל אותך אם צריך , ואלך איתך ראש בראש אם צריך, ואמרתי לך אני עוקב אחריך ולא רק בניק הזה והכל כדי להוכיח לכולם כמה שאתה לא בסדר. יאללה תחזיר לי תשובה כתחליט להיות גבר , ולרשום לי מהן באמת מטרותיך בכל מה שאתה עושה אם זה לא כדי להרגיז, לפגוע , להתסיס וללעוג לאנשים. והכי חשוב בלי להתחמק !!!!!!