שאלה בקשר להצפות

להלן תגובתי לנושא זה

כיום ההיתנהגות שלי שונה מכבעבר בדברים מסויימים. ואני גם נמצא בחדרי שידור של מוסיקה מיזרחית וגם בניהול, זה שאני ניזרקתי זה כי יש כאלו שאוהבים ליזרוק אנשים מישעמום או שזה נעשה בטעות, לא זכור לי שאני רשמתי דברים בגנות המוזיקה המיזרחית או בגנות דברים אחרים בחדר שידור זה,אלא אם כן יש לך צילום מסך. ואם אני מזכיר שם של אדם אז זה לא מחייב שאני שונא אותו, ואני מגיב לתגובות של אנשים שאני מוצא להגיב לנכון. ואני לא טענתי שזה מחייב שהצאט ניתקע אלא שזו אפשרות. ואני לא הומו, זה לא מחייב שבמה שאני אוהב אני תומך,אני יכול לצפות בסרט רצח ולאהוב אותו ולא לתמוך ברצח.

ובנוסף

לשאלתך "אתה כותב לי שאתה יודע מה כוונתי - אז הסבר לי בבקשה מה כוונתי? (למרות שאין לי מושג למה כתבת את זה אבל מסקרן אותי ואני מבקש הסבר)." לפי כוונת הכתיבה שלך אני מבין שיש לך מטרה ליגרום לי לכעוס כדי להפוך אותי לאדם רשע כדי שיחסמו אותי לכתיבה בפורום אבל אני יודע בדיוק איך להגנתי לנהוג בצורה נכונה,עובדה נכון לעכשיו אני לא חסום לכתיבה בפורום.

וכמו שאתה שמת לב

אני לא מתייאש בקלות, אתה לא יכול ליטעון חד משמעית שאני מרגיז כדי לפגוע בכוונה,כי אני לא מרגיז כדי לפגוע בכוונה, כי אם אני היתי מרגיז כדי לפגוע בכוונה אז סביר היה להניח ש תגובתי היית נמחקת,ואו היתי נחסם לכתיבה בצאט על היתננהגות בלתי הולמת,הרי מה שמשותף לכתיבה בצאט ולכתיבה בפורום זו ההיתנהגות של כותב ההודעה,לא? זה שאם אני לא תמיד מחובר לצאט אין זה מחייב כי ניחסמתי לכתיבה בצאט אלא כי אולי אני באותו הזמן לא מעוניין ואו לא יכול להיכנס אל הצאט מסיבות טכניות שאינן תלוית בפקודות של חסימה. אז אולי יהיו בינינו חילוקי דעות מבחינת הדעה עצמה עד כדי כך שאתה תנסה ליפגוע בי כדי לצאת צודק,אבל אין זה מורה על דבר שנועד ליפגוע בכוונה,

לא לא ממש לא- אתה טועה לגמרי

אין לי כל כוונה שתיחסם או שתתפרע. גם כי אתה לא מסוגל להתפרע, כי אתה סתם חננה, גם לכעוס זה הרי ברור שלא תיכעס...כי כל המטרה שלך היא להכעיס אז כבר לא משנה מה יענו לך זה מבחינתך בסדר... כי מראש לא התכוונת לכעוס אלא רק להכעיס. עכשיו לגבי הכתיבה שלך בצאט או בפורום, ולגבי התגובות של הנהלת הצאט והפורום....אין מה לקחת את תפוז בכלל כדוגמא. ולא אפרט כי כולם יודעים למה אני מתכוון. למשל היום קם איזה מוקיון מטומטם בשם משתמש "חכם דויד" שבאמת מגזים עם השטויות שלו , וכתב הודעה הכי שפלה שיכולה להיות על החייל החטוף גלעד שליט. והוא כתב בצורה בוטה כל כך וממש מגעילה ומילים מגעילות. ההודעה המכוערת שלו נמחקה אמנם לא מיד ואני מתאר לעצמי שעקב תלונות רבות שההנהלה קיבלה. לביך אני אומר שאתה אולי כותב יפה, כביכול צורת התבטאות יפה, מנומסת נטולת קללות וגידופים אך בהחלט מציק, מתסיס, גורם לבעיות, מחפש מריבות , מעליב, פוגע ועוד... זה לא אומר שאם לא נחסמת - אז לא פגעת, הטרדת, הצקת והפרעת. !!!! סה"כ אם לא נחסמת זה כי אתה לא מקלל . אז אל תרגיש כל כך טוב עם עצמך, ואל תעשה מעצמך קורבן שכולם מתעללים בו מקללים אותו ופוגעים בו כי כל תגובה חריפה אליך היא באה כתוצאה מהודעה כביכול תמימה שלך אך מטרתה היא לעקוץ, לפגוע ולגרום בלאגן.

הדעות שלי שונות מדעותיך

ואני חושב שבהודעה שאני רשמתי גם אם הרבה יבקשו היא לא תימחק כי אין בה כל כוונה לפגוע בכוונה, שאני רושם דברים אני לא מיתכוון ליפגוע בכוונה, אבל אתה אדם כיראה משועמם שמשנה את הדברים לפי דעתו.

טוב לווין בוא נסכם את השרשור בנינו

1. אתה מטומטם, וחולה נפש , למרות שתכתוב שאתה לא משוגע ושולט על עצמך.... 2. אתה ממשיך להתחמק למרות שביקשתי ממך תשובות אמיתיות . ולמרות שהסברתי לך מי נחסם ומי לא..... 3. תירגע מלולו ותפסיק להציק לה ולכתוב את שמה בכל הודעה שלא קשורה אליה בכלל !!! 4. אם תמשיך לעשות את מה שביקשתי שלא תעשה אתה עלול לסבול ולא רק ממני !!! בקיצור לדבר איתך או להסביר לך ......כבר עדיף להסביר לקיר...הוא יבין טוב יותר, והוא יענה בחכמה ולא כמוך כמו כוסית מתחמק. קח לתשומת ליבך את כל מה שאמרתי כדאי מאד.

אז ככה

1-אדם משוגע זה אדם שלא יכול לשילוט בעצמו,אני יכול לישלוט בעצמי,ואני רושם את זה כי אני אוהב לרשום את זה,ואני חושב שאולי מה שאני רושם זה דבר שונה אך זה דבר לא רע. 2-אני לא מיתחמק אלא מביע את דעותי כמו שהם,ואני מביע את דעותי בצורה נכונה כי איפה אתה ראית שאני נחסמתי? 3-אם אני רושם את השם של לולו ואו שם של אדם אחר אז זה לא כדי לפגוע בכוונה,אלא בשביל הנושא עצמו, 4-אני לא אלך לפי התנאים שלך אלא לפי מה שאני חושב שיש לעשות לנכון כולל להגן על עצמי בצורה שראויה לי,ואני לא פוחד ממך לא במובן של איום אלא במובן של שליטה עצמית

להלן התחמקותך בנושא זה. חחחחחחח

היום אתה מתנהג בדיוק כמו בעבר, אולי פחות - אבל לא כי השתנית לטובה חלילה אלא כי אנשים כבר לא מתייחסים אליך, ואני מדבר על : "לולו המדלולה" . "מלך השכונה כאן" , " נזרקת על הצפה", "הנהלת החדר" שאיתם תמיד חיפשת לריב עד שהפסיקו להגיב לך, ועוד כל מיני "קורבנות" חדשים שאיתם אתה מחפש לריב . (ויסלחו לי כל החברה שאני מזכיר את שמם אך זה רק לצורך תזכורת והוכחות ) נחמד נורא שאתה נמצא גם בחדרי שידור של מוסיקה מזרחית ו- וואאאוווווו אתה גם מקבל ניהול (שניה אני עומד ומוחא כפיים) לא אמרתי שרשמת שם בחדר, בצאט דברים בגנות המוסיקה המזרחית (שוב התחמקות שלך- וראש קטן כאילו לא הבנת למה התכוונתי),אלא כאן בפורום עשית עצמך כותב / מתלונן על הצפות בחדרי שידור מוסיקה מזרחית.(מה גם שאתה לא מספיק גבר בכדי לכתוב דברים בצורה ישירה ואמיתית כמו שטענת השבוע ואמרת שאנשים חוששים מפני אנשים אחרים....ולמעשה זה מה שעשית ועושה תמיד) אבל הוכחתי לך שהיום היית בחדר שההצפות שם לא ממש הפריעו לך ולא יצאת מיוזמתך אלא הועפת מהחדר ולא משנה כבר מאיזו סיבה...שעמום או טעות. פשוט חיפשת איך להתסיס שוב את הפורום ואת הגולשים- כי בסך הכל מה הקשר בין הצפות למוסיקה מזרחית??? זה הרי קורה בכל חדר...זה סתם- מן שעשוע של הגולשים. ואגב זה לא תוקע שום דבר חוץ מאת המוח שלך נראה לי !!!! ואתה תמיד חוזר על זה שאתה לא הומו כמו שלא מחייב שתהיה רוצח אם ראית סרטי אימה או פעולה. (אני זוכר היטב את התשובות שלך משרשורים קודמים). נכון, במקרה זה אתה צודק שזה לא מחייב. אבלללללללללללללללללל אם אני משמיץ הומואים , אז למה לי לצפות בהם בחדרי השידור שלהם??? או אם אני שונא סרטי אימה או פעולה , אז למה לי לצפות בהם??? וככה לגבי כל מה שאנחנו לא אוהבים....אז פשוט אנחנו לא עושים אותם. עכשיו זה שאתה מזכיר את שמו של אדם מסויים, זה אמנם לא מחייב שאתה שונא או אוהב אותו, רק תלוי באיזה הקשר הזכרת אותו. כשאתה כותב לבחורה (נדמה לי שמה היה לימור, מקווה שאיני טועה). שהקשר שלה ושל איציק מעמיד אותך ואותה בסיכון (או את הקשר שלך ושלה בסיכון ...משהו כזה כתבת) אז אתה בפירוש כתבת את שמו כדי שהוא יראה את ההודעה בפורום , יידלק, ואז יחזיר לך מילה ואתה תחזיר לו מילה וכך נוצר ויכוח / ריב בפורום....בדיוק מה שאתה מחפש. וכשאתה כותב את השם לולו המדלולה בכל הודעה שממש ממש לא קשורה אליה, אז שוב- אתה מחפש שהיא תקרא את ההודעה הזו ותחזיר לך מילה או שתיים ואז אתה תמשיך והיא תמשיך ושוב אתם רבים....שוב משהו שאתה מחפש !!! וככה אתה עושה עם "מלך השכונה כאן"- גם איתו חיפשת לריב לא מעט פעמים. אין לך לאן להתחמק ידידי, ביקשתי שתענה לי תשובות אמיתיות של גבר ולא כמו שאתה עונה לי כמו ילדה פחדנית, אבל אתה לא מסוגל, כי אתה יודע שמה שאני כותב זה נכון. שאני משבית אותך בכל מה שאני כותב. אני שואל אותך על א' אתה עונה לי על ת'....בקיצור ...תענה כמו שצריך, תהיה גבר כמו שאמרת....שאתה מביע דעות בלי לפחד מאנשים אחרים. ועכשיו שהזכרתי את המילה "לפחד" בטוח תעשה לי כמו שעשית לשאר שרבת איתם, תגיד שאיימתי עליך ברצח, ותשמור בדיסק, ותביא חברים, ומשטרות וכל הבולשיט הזה. חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אולי עונה ככה לאלו שמקללים, או משמיצים אבל תכל'ס לא עונים לך כמו שאני עונה לך, בפירוט מלא של כל מעלליך - אולי אין להם את הסבלנות שיש לי אז בקיצור בלי לשרוף ולבזבז עליך אנרגיה הם מקללים אותך וזהו. אבל אני גם מוכיח לך בסבלנות רבה את טיפשותך, וגם אקלל אותך אם צריך , ואלך איתך ראש בראש אם צריך, ואמרתי לך אני עוקב אחריך ולא רק בניק הזה והכל כדי להוכיח לכולם כמה שאתה לא בסדר. יאללה תחזיר לי תשובה כתחליט להיות גבר , ולרשום לי מהן באמת מטרותיך בכל מה שאתה עושה אם זה לא כדי להרגיז, לפגוע , להתסיס וללעוג לאנשים. והכי חשוב בלי להתחמק !!!!!!

כל הדברים שאתה רושם

הן רק על סמך דעות אישיות ולא קביעות מוצדקות, זה דברים שהם לדעתך ולדעת מי שמנסה ליגרום לריב, בנושא עם לימור אני לא היתכוונתי לרשום שאיציק הוא רשע אלא שבשבילי קשר אדם שבקשר אם אדם שלא טוב לי זה לא מתאים לי,והסיכון הוא בכל ש אני מסתכן בקשר ש לי בצורה אישית הוא לא טוב. בנושא של המוזיקה המיזרחית וההצפות זה לא מחייב שיש הצפות תמיד,אבל זו הייתה התוצאה שאני חוויתי בה לעומת חדרים אחרים,ולפי דעתי ההצפות לא טובות למי שיש מחשב חלש במיקרה שיש יותר מידי עומס בשרת ובזמן מסויים יותר תווים נכנסים לצאט.יתכן ש למי שיש מחשב חזק אז הוא לא ירגיש שהצאט ניתקע מההצפות,אבל מחשב חלש כן יכול להיתקע מהצפות כלומר מה שרואים מהשאחרים רושמים לא רואים בתנועה מלמטה למעלה וצריך כל פעם לילחוץ עם העכבר בחץ של שורת השיחה הכללית של הצאט,ואז רצוי לרענן את דף האינטרנט של הצאט כדי שהצאט יחזור להיות תקין, ו כן יש אנשים שחוששים מאנשים אחרים אז הם לא רושמים בצאט דברים בצורה חופשית, וכיום אני לא שונא הומואים, וכיום ההיתנהגות שלי שונה לא בגלל שאולי היחס של האחר הישתנה כלפי,אלא כי אני חושב שההיתנהגות הקודמת שלי לא הייתה מספקת, ונראה לך שאתה תוכל להשבית אותי?אני לא נכנע בקלות, ואני רושם בפורום דברים שנראים לי נכון. היו עוד שניסו להשבית אותי אבל לא הצליחו,כי אני לא וותרן,

חופשיי קטעים מלך, אחי

הוא ממשיך לעשות צחוק מעצמו ומנסה להראות שהוא חכם אך בכל תגובה הוא עושה העתק הדבק ויוצא יותר מטומטם... חחחחחחחחחחחח ועוד מאמין בשטויות של עצמו חמור.... אין מה לעשות. וטוב עשיתם מלך...אתה ולולו שהפסקתם להתייחס אליו.... אתם גורמים לו להראות אפס בכל פעם מחדש !!!!

אז ככה

אני רושם מה שאני חושב שאני צריך לרשום כי לפי דעתי אם אדם כל שהוא חוזר על דברים מסויימים אין זה מראה שזו טיפשות אלא עניין של דעה איך לנסח את התגובה

אז זהו, שאתה לא יודע לנסח תגובה

בגלל זה העתק הדבק גם אם ישאלו אותך באיזה צבע הבלון הזה??? אתה תענה: אדם משוגע זה אדם שלא שולט בעצמו ....ושאר המילים המטופשות שאתה ממציא לעצמך וכל ההגדרות..... וזה...בהחלט מראה על טמטום שלך, ועל התחמקות ממתן תשובות אמיתיות. כי בתכל'ס אין לך שום סיבה אמיתית להזכיר בהודעות שלך את לולו המדלולה או כל שם אחר איתו אתה מחפש לריב... אז אתה ממציא לעצמך תשובות שנראות רק לך בקיצור.....אישפוז דחוף....שם תבין בדיוק מה זה משוגע.

אז ככה

אדם משוגע זה אדם שלא יכול לישלוט בעצמו,אני יכול לישלוט בעצמי,ואני רושם את זה כי אני אוהב לרשום את זה,ואני חושב שאולי מה שאני רושם זה דבר שונה אך זה דבר לא רע. והדבר ואו הדברים שאני רושם זו דעה שלי שלא נועדה לפגוע בכוונה, מה שאתה מציג פה זה דבר שהוא לדעתך ואין זה מחייב שזה דבר המייצג את כל אזרחי המדינה,אלא אם כן אתה מצרף לפה את רוב חתימות אזרחי המדינה כלפי דעתך. ובנושא איזכור שם של אדם כל שהוא, מה שקובע זו כוונת הדבר ולא האיזכור שם של אדם מסויים

עידן תורג'מן כנס

תירגע למה אני לא יבוא לך לב"ש תקבל מכות מתורג'מנית

טוב ראיתי שמדברים פה על זמרים

אז המלך הבלתי מעורער זה המלך הזה... >> עמיר מלך ישראל וכל השאר קצבים! ( חוץ מעופר לוי) שהוא גם זמר גדול אבל לא כמו עמיר דדי חח לדעתי בכל אופן..

למעלה