שאלה בקשר להצפות

אני לא חושב שבחדרים שידור שהשדרנים

לא משמיעים שם מוזיקה מיזרחית אין הצפות. אבל אני חושב שיש יותר הצפות בחדרי השידור שבהם השדרנים שם משמיעים מוזיקה מיזרחית.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לוטוס טעות בידייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המלך הבלתי מעורער של המוזיקה המזרחית לפני זוהר אבי ביטר ושאר ירקות........... אין עוד מלבדו!!! עופר אהובי:)

דדי אני חולקת על דעתך..

שזוהר ארגוב התחיל את הקריירה שלו, עופר לוי היה ילדון מקרית אתא. (שעשה בייבי סיטר לילדים של חברה של אמא שלי) גם אבי ביטר וגם עופר לוי זמרים מצויינים. אבל בל נשכח, שאבי ביטר גם שחקן ובמאי. והתמונה ישנה, עוד מימי הזוהר שלו, הרבה לפני שחשב לבכות בטלויזיה לעיני אלפי צופים.

singlelove

New member
אבי ביטר שחקן ??? במאי ???

שמעתי שרוברט דה נירו בא לקבל ממנו שיעור משחק, ומרטין סקורזה בא לבקש ממנו עזרה בבימוי הסרט כנופיות ניו יורק.... מאמי הדבר היחיד שביטר יודע לעשות זה ללכת לסניפי איקאה ולהשתין בהם. היחיד שאפשר לקרוא לו מלך זה זוהר עוקרבי.

סינגל לך תאסוף פחיות שתייה

שיהיה לך ממה לאכול.. היית מת להגיע לרבע של אבי ביטר.. ואבי הוא איש גדול.

singlelove

New member
לוטוסית את כל כך טועה .............

קודם כל את צודקת אבי ביטר הוא איש "גדול" הייתי אפילו אומרת "ענק". הוא פשוט ענק מימדים. אגב לא הייתי מתה להגיע לרבע של אבי ביטר, אין לך מושג כמה זה קל להגיע לרבע של אבי ביטר. פשוט הולכים למקדונלדס 5 פעמים ביום ואוכלים הכול ואז אולי נגיע לרבע מהגודל של אבי ביטר. ניתן לקנח בשווארמה שמש ובשיפודי התקווה כדי להגיע למידה הרצוייה.

לא התכוונתי לזה מבחינת משקל

רואים כמה את סתומה. אבי ביטר איש ענק לא רק במימדים. הוא זמר דגול, הוא גילה וטיפח זמרים. כמו ליאת בנאי וירון כהן. זה שהפילו עליו תיקים, אנשים קנאים שהרסו לו תקריירה, זה לא מוריד מערכו. סינגל אני בטוחה שאת מתקרבת למימדים של אבי..ואם לא, אז אני מקווה שתגיעי

מסכים עם סניגל לאב

זוהר ארגוב הוא המלך הבלתי מעורר של הזמר המזרחי הבן שלו גילי ארגוב מכניס בכי הקטן את כל הזמרים האחרים אך בגלל הנוער שהתסתובב איתם וכל ההופעות שלו בגיל הנעורים הביאו לו להתמכר לסמים וזה הרס לו קריירה עצומה שהיתה יכולה להיות לו! אבי ביטר -הוא מלך הדיכאונות ועם זה הוא בעצמו יסכים עם זה. עופר לוי-סתם זמר שלא יודע מה רוצה מעצמו אני חושב שכיום מלך המזרחית הוא אייל גולן גם שיש עשרות מזרחים שכמעט אף אחד לא מכיר בגלל שאין יותר ערוץ מזרחי כמו שהיה ביס ערוץ בריזה. מדינה שנמצאת במזרח התיכון רוב האוכלוסיה שלה מזרחים ואפילו ערוץ אחד מזרחית שמדבר אליהם- אין!!! סתם מדינה מפגרת שמשחקת אותה אירופה אפילו בכדורגל אין לה השגים חוץ מלשכב עם נערות לווי לא הגיעו לשום השיג משמעותי.

אני חושב שהסיגנון מוזיקה

והקול של הזמר זה עניין של דעה אז לפי דעתי אין דבר כזה זמר שהוא מלך אלא רק לפי דעת אנשים מסויימים

לוטוס!!!! נגעת אצלי בנושא רגיש מצטע

בואי נגיד ככה מה זה משנה מתי הוא התגלה כזמר?? הרי גם אבי ביטר היה לפנייייי עופר לוי!!! אבל שעופר לוי הגיע הוא נתן לו קיק אחושרמוטה סטייל מה נישמע נבעט ע"י פוליס אי אפשר על עופר זאת הסיבה היחידה שאבי ביטר בכל מהלך הקריירה שלו היה במלחמה איתו ולגבי זוהר.......... יש עיר שנקראת ראש העין תאספי משם כמה ילדים כולם שרים אותו דבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק יש עיר שנקראת ראש העין תאספי משם כמה ילדים כולם שרים אותו דבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראסמיייייי

חחחחחחחחח הצחקת אותי!!

לגבי ראש העין. האם אבנר גדסי,אייל גולן,שימי תבורי שהיה לפני זוהר ועוד כמה הם ברמה של זוהר ארגוב? תמשיך להעריץ את ישו,לפי זה אפשר לראות מי הם המעריצים של אחד שלא יודע מה רוצה מהחיים שלו פעם נהפך לדוס ומסרב להופיע מול הקהל החילוני פעם לא מסרב.. גם כשהיו לו מלא בחורות שרצו אותו הלך והתחתן עם אחת 20 שנה גדולה ממנו..ואחרי התגרש. קיצור עופר לוי אדם מתוסבך חזק עם עצמו .

למה נראה לך שאני אתווכח איתך?

אפשר להגיד עליי הרבה דברים את ההבנה שלי במוסיקה אי אפשר לקחת ממני תהנה מהספק

VoLcOm3

New member
יצאת מהארון

דדי כפרה אתה רוצה לספר לי משהו, על אהבתך לזוהר או למי שזה לא יהיה????חחחחח מתי יצאת מהמקרר ולא סיפרת לי על כך???

אני יגיד לכם מה העיה של הלווין

ניראה ככה שאין לו עים מי לדבר והוא בן אדם בודד אז פה הוא מוצא מי שיענה לו לשטויות שלו ואתם עושים את זה ובגדולללללללללללללל אז עכשיו הבנתם מה הבעיה שלו .... היא שאין לו חברים והוא מוציא את כל התיסכולים שלו עליכם יום טוב לכולם .... אורלי

למעלה