שאלה בקשר להצפות

מאיפה לך שאין לו חברים חומד

אני ועוד הרבה דווקא מדברים איתו מפתחים שיחות הכול טוב ויפה אזזזזזזזז אם את לא מכירה אותו אין לך זכות להגיד עליו כאלה דברים ואת לא חייבת להגיב משהו טיפשי כזה

אני אומרת ויאמר מה שבא לי

זכותי לומר מה שבא לי זו דעתי ואני יגיד אותה

אני לא בודד

אני אוהב לחיות בצורה שנוחה לי ואני בקשר עם מי שצריך להיות וזה לא מפריע שאני משלב גם כניסה לאתר האינטרנט של תפוז אנשים, יש לי תמיכה ולכן אני לא מתייאש אם אני מוחרם פה, אורלי, אני לא שונא אותך אבל אני לא סומך עלייך.

רמי למה אתה מכיר אותי בכלל?

שאתה לא שונא אותי או לא סומך עליי ממש הצחקת אותייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וממש מעניין אותי אם אתה סומך עליי או לא מה לי ולך

וגם

אם אני לא סומך על אדם אז זה לא מחייב שאני שונא אותו, בשבילי לא ליסמוך על אדם כל שהוא בדברים מסויימים זו אחוה בתנאים מגבילים לא אהבה ולא שנאה,

אנשים

הלינצ'ים שאתם עושים על רמי (המותקף התורן) כל הזמן - זה יכל להיות שרשור מצחיק ביותר.

הלוווו אנשים אני מבקש להרגע....

למה אתם מדברים מלוכלך הוא סך הכל אומר מה שיש לו להגיד...קיצר למי שיש בעיות עם רמי==לווין שיפנה אליי ואני כבר ישלח אותו לעשות קקי על ככביש6 :)

רמי אני איתך אח שלי אף אחד לא יעשה

אף אחד לא יעשה עלייך רעש בלאטטטטטט מה זה שוקקקקקקקקקקקקק..... לולוווווו i love you ינשנשונית:):):) ותעזבי את רמי פיזדמט!!

תודה על התמיכה

יש לי עכשיו יותר נסיונות כלפי אנשים שחושבים אחרת, אז אני יודע טוב יותר איך להתגונן מה לרשום בפורום כאשר אני מאמין שבצורה כזו אני מעכשיו לא אחסם לכתיבה בפורום ומה לרשום במסר האישי ומתי להיתחבר לצאט ובאיזה חדרי שידור להעדיף להיות ובקשר ללולו הזו אני כבר רגיל להיתנהגות של אנשים מסוגה

אני חושב

ש לא כל מי שחבר שלך הוא חבר שלי ואם אני רושם על זו שמישתמשת בשם המישתמש -לולה המדלולה-,במקום כל שהוא, אז אני לא רושם זאת כדי לפגוע בכוונה

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif הלווין של הצאט ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זו הודעה שניה שלך השבוע שאתה מחפש את זו שמשתמשת בשם המשתמש- לולו המדלולה. מחפש שהיא תענה לך אולי ואז תיצור ריב כמו שאתה רגיל לעשות... ובטוח אתה תטען שלא- כמו שענית ל"אחיין של הבאבא יוסף"- אז אם לא , אתה לא כותב כדי לפגוע בה. אז תאמר לנו בבקשה למה אתה כותב עליה , ומזכיר את שמה בפורום בזמן שהיא אפילו לא כותבת בו.? ואם היא כותבת אז זב בטח לא בתגובה אליך. ככה גם בהודעה שהיתה על עבודת מחקר השבוע שמישהו החליט לעשות, בכל פעם שהיא הגיבה אתה שירשרת תגובת נגד בדיוק מתחת לתגובה שלה, כאילו לעשות לה דווקא. ורואים ומבינים בבירור שזו תגובה שנועדה להרגיז אותה. (רק לא נראה לי בכלל שאיכפת לה) והיא לא עונה לך בכלל. ואתה ממשיך לנסות לקבל ממנה תגובה גם בהודעה אחרת. ואני חוזר על מה שכתב לך "אחיין של הבאבא יוסף" , ומחזק את דבריו- היא באמת אדם מקסים, ואתה סתם מחפש פה לריב עם האנושות כולה. ואגב- היום צפיתי בך כשהיית בחדר שידור של בחור בשם אליאב- והיו שם הצפות כל שניה , ומוסיקה מזרחית , ומעניין שלא נתקע לך המחשב- ממש מוזר. ואתה נשארת שם עד שזרקה אותך אחת המנהלות בבלוג - נדמה לי הכינוי שלה הוא משהו עם זאבה (לא זוכר - ואם טעיתי בכינוי אני מתנצל). מה שמוכיח שלא רצית להגיד כלום על הצפות אלא לעגת בדרך עקיפה על המוסיקה המזרחית. אז אני מציע לך הצעה- בדוק קודם את עצמך לפני שאתה מדבר על אחרים, או כותב עליהם יותר נכון.

ובקשר לנושא של איזכור שמות

זה בשביל הידע ולא כדי לפגוע בכוונה, זורם בלילות-אני יודע מה הכוונה שלך אבל אני גם יודע איך לנהוג כלפיה. ותגובה לא אישית ובקשר לתגובות נגד אני חושב שיש דברים שיש לי זכות להיתנגד להם ואין זה מחייב שהיתנגדות מצביעה על שינאה, זכותי להיתנגד לדבר כל שהוא אך אין זה מחייב שאני שונא את מציע ההצעה, ובקשר לההצפות אני לא רשמתי שזה מחייב שזה תוקע את הצאט אלא שלפעמים זה אולי כן יכול ליתקוע את הצאט זה תלוי גם בעומס שיש בשרת של הצאט,שכינראה אם יש עומס בצאט אז הצאט עלול להיחלש ולהיתקע כניראה שמתי שאני היתי מחובר לצאט לא היה הרבה עומס בשרת של הצאט,אז כניראה שעדיין היה לו כוח להמשיך לפעול כרגיל. ושוב אין לי דבר נגד המוזיקה המיזרחית,אם היתי נגד אז אני לא היתי בחדר השידור הזה,

../images/Emo31.gif שוב אתה מתחמק לווין.....

ממתן תשובה אמיתית ורצינית. כשאתה אומר זה בשביל הידע ולא בשביל לפגוע - על איזה ידע אתה מדבר? מה אנחנו צריכים לדעת בזה שאתה מזכיר את שמה בכל פעם מחדש . ואני אזכיר לך כרגע כמה פעמים שחיפשת אותה. פעם אחת : אתה התגעגעת לכתיבה שלה. בשביל ההרגל שלך, והחוזק . פעם שניה: נורא כיף לך שלא חוסמים אותך--- ושוב שואל איפה לולו המדלולה והאם חסמו אותה. פעם שלישית: אתה רגיל להתנהגות של אנשים כמותה. (איזו התנהגות? אני שוב מזכיר לך היא לא מתייחסת אליך, אז אולי לכזו התנהגות אתה רגיל? שלא מתייחסים אליך? לזה התכוונת? ) בכל אחת מהפעמים האלו אני לא מוצא מה היא קשורה להודעות שלך (ואני כתבתי בכוונה רק חלק מההודעות כדי להזכיר לך במה מדובר , כמובן שלא אעתיק כמוך את כל ההודעה ולא אצרף קישורים וכל השטויות שאתה עושה..). היא כבר מיליון שנה לא מתייחסת אליך לא בתגובות טובות ולא ברעות, אפילו כשכתבת לה מזל טוב היא לא השתינה לכיוון שלך. זה אומר שהיא מזמןןןןןןןןןןן גמרה להתייחס אליך, ולא משנה מה תנסה לעשות. (ואגב, באמת כל הכבוד לה , כי אני מכיר אותה בתור אחת שלא שותקת). עכשיו לגבי תגובות הנגד שלך- זה הרי ברור שאתה לא חייב להסכים עם כל הדיעות של כולם...אך זה היה כל כך שקוף שהגבת רק לתגובות ולדעות שלה, לאף אחד אחר לא הגבת. וזה מה שמראה לכולם שאתה מחפש אותה למטרת ריב. כי אם לא , אז היו עוד כאלו שכתבו על השגיאות של אותו בחור, וכאלו שלא כתבו על השגיאות אבל ענו לא בצורה לא יפה- מדוע אליהם לא הגבת??? אתה כותב לי שאתה יודע מה כוונתי - אז הסבר לי בבקשה מה כוונתי? (למרות שאין לי מושג למה כתבת את זה אבל מסקרן אותי ואני מבקש הסבר). ועוד התחמקות שלך אחת לגבי הצאט שנתקע בחדרים שמשמיעים בהם מוסיקה מזרחית- לא זכור לי שביקשתי הסבר טכני על תפקוד השרת (את זה תשאיר לפורום טכני). פשוט אמרתי שלמרות שהיו היום הצפות ממש בצורה מוגזמת, לא נתקע לך הצאט, ולא יצאת מחדר השידור מיוזמתך כי אולי הפריעו לך ההצפות. אתה פשוט נזרקת מהחדר !!!!! אז זה מה שמשתמע ממה שראיתי היום, שההודעה שלך היתה לעג באופן עקיף על המוסיקה המזרחית. בדיוק כמו שדדי "ישו יאסין" אמר- שאתה רוצה להגיד משהו אבל מעדיף לרמוז אותו. (משהו בסגנון, לא זוכר את הנוסח המדויק) והוא צדק ב 1000% !!!! ואגב אתה נכנסת לחדר שידור הזה בדיוק כמו שכולם נכנסו כי ראו בדף הראשי שכמעט מתקיימת שם אורגיה. ואני עוקב אחריך, רק כדי להוכיח לכולם כמה אתה משמיץ את כולם לחינם. כמו במוסיקה המזרחית, וכמו אז שהשמצת הומואים, ומצאתי אותך בשידורי מבוגרים אך ורק בחדרים שהומואים משדרים בהם. ושוב , לא איכפת לי- תהנה מהכל, תהנה אם אתה הומו, תהנה אם אתה שומע מזרחית, רק אל תשמיץ את כולם, תשחק אותה חכם ותלעג לכולם. בזמן שאתה בעצמך עושה את הדברים שהזכרתי. מצפה ממך לתגובות רציניות יותר ולא מתחמקות. תודה

למעלה