שאלה בקשר להצפות

שאלה בקשר להצפות

אני שמתי לב שבחדרי השידור של השדרנים שמשמיעים מוזיקה מיזרחית יש נטיה ליותר הצפות, מה כל כך טוב בהצפות? ש כל פעם אני יכול להגיע למצב שהצאט נתקע בשבילי ושכל פעם אני יכול להגיע למצב שאני צריך לרענן את הדף של הצאט?

...................................

................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... אני בטוח שלזה האביר התכוון

...................................

והאביר תמיד צודק כשהוא אומר ש..... .............................................................................. .............................................................................. .............................................................................. .............................................................................. וגם ש.... .............................................................................. .............................................................................. .............................................................................. ..............................................................................

בוא בוא בוא תסביר ליייייייייייייייי

מה הקשר בין מה שאמרת פהההההההההההההההה "השדרנים שמשמיעים מוזיקה מזרחית"???????????? מה הקשררררררררררררררררר וזה שהצאט נתקע לך זה אומר שתחליף מחשב בשעה טובה

בחחיאת דינאק מה אתה מתייחס אליו.?

הוא סתם מחפש צומי ולעורר ריבים.... תעשה כמוני כל הודעה שלו אני שם לו "....." חח :)

בלי נדר אני אחליף מחשב

למחשב יותר טוב כדי להיפתר מהבעיה של הצאט עם הוא ניתקע מההצפות ואולי גורם כתוצאה מזה ליתקוע את מערכת ההפעלה, מה יעשו האחרים אם יש להם מגבלה כספית? את זה אני לא יודע.

מצטער אבל הודעות כאלה מעצבנות אותי!

כאילו בכוונה לרמוזזז משהוווו אבל לא ממש להגיד אותוו הלוווווווווו יש לך משהו להגיד נגד מוזיקה מזרחית או הקהל שלה תגיד ישירות אל תלך מסביב!!!

לווין...

אם יש לך הצפות בשירותים, אתה מאשים את אלו ששומעים מזרחית? או שאתה קורא לאנסטלטור מזרחי? ואוכל עוגיות מזרחיות של עבאדי? בכל חדר שיש בו הרבה אנשים יהיו הצפות בלי שום קשר לאיזה סוג של מוזיקה שומעים

אני חושב

ש ההצפות לא קשורות לכמות האנשים שבחדר השידור אלא לדעת המשתמש שבחדר השידור. ויתכן שיש פה אנשים עם מחשב חלש שכאשר הצאט ניתקע מהצפות אז גם המערכת הפעלה שלהם נפגעת,והם כניראה בניגוד אליי פוחדים להיתבטא בצאט חופשי מחשש שיחרימו אותם,אז אם אני שמתי לב שהנטיה להצפות בחדרי השידור שבהם השדרנים משמיעים מוזיקה מיזרחית יכולה ליתקוע לי את הצאט ואת המערכת הפעלה אז אני חושב שגם לאחרים זה יכול ליקרות רק שלפי דעתי יש אנשים שבפורום הם פוחדים להיתבטא בצורה חופשית מחשש שיחרימו אותם, אני למשל מיתבטא בפורום בצורה חופשית אך על פי חוקי הפורום ונראה לי שמזה אני מקבל חרם מהאחרים אבל אני אדם שמאמין שבעולם הזה הכל לטובה מהקדוש ברוך הוא ואפילו אם מחרימים אותי אז אני לא מתייאש,אבל יש כאלו שכניראה הם יותר פגיעים ממני אז לפעמים גם אם הם נפגעים למשל מהצפות בצאט אז הם מעדיפים לא לרשום את זה בפורום כי הם פוחדים מריבים,ולא מדובר פה רק בנושא של הצפות בצאט אלא גם בנושאים אחרים שאולי יש אנשים שפוחדים להיתבטא בפורום בצורה חופשית מחשש שיחרימו אותם

למעלה