דווקא אני רואה הגיון בדבריו....
בראייה לטווח ארוך כולנו רוצים שלום. ואני בטוח שרוב הציבור גם מוכן לוויתורים כואבים בשביל שלום אמיתי , ולא סתם קשקושי שלום שהיו מנת חלקו של השמאל הישראלי בשנים האחרונות. (קורבנות השלום-פחחח). אין טעם לפי דעתי שחטיבה שלמה תשמור על 50 משפחות באיזה התנחלות בשטחים-ופה נגמר ההגיון, ולכן אני בעד פינוי חלקי של התנחלויות. למה רק חלקי??? ובכן אין ברצוני לתת פרס לטרור. לגבי השהות של צה"ל השטחים אני יותר מאשר סתם בעד כי הוכח כבר שזה מספק הגנה לתושבי מדינת ישראל, וזה לא משנה כרגע אם הם מתנחלים (מחובתינו לשמור גם עליהם כל עוד הם שם), וגם על אזרחי המדינה בתוך הקו הירוק. עכשיו רבים בפורום יאמרו שאם אני בעד פינוי התנחלויות אז אני בשמאל, ובן חבר´ה ממש לא. כיום השמאל מייצג עבורי ועבור רבים מאזרחי המדינה דברים כמו: פשרות בכל תנאי, פחד ממלחמה גם אם היא מוצדקת, ייפות נפש מוגזמת, רצון לנהל מו"מ בכל תנאי וכמעט על הכל, -אני עדיין לא הבנתי עם מי בדיוק ננהל מו"מ???, ובחלקו מייצג גם סרבנות. אם השמאל יבוא ויציג תכנית שלום עם חזון ותוכן, אני אהיה הראשון שאצטרף אליו. בימים אלה, אני חושב שצריך להלחם בטרור בדרך היחידה שהוא מבין וזה הכוח, לאחר שנפגע בתשתית הטרור, נשב ליד השולחן המו"מ, וזה לא לפני שערפאת יעוף לנו מהעיניים. אני לא מבין מה השמאל היום רוצה? איזה תחלופה בדיוק יש לשהיית הצבא בשטחים???. האם התחלופה היא להמשיך ולספוג?. אני לא מזדהה עם חזון ארץ ישראל השלמה. צריך להתעורר מהחלום שהכל שלנו, אם כי אסור לוותר על אחיזה בירושלים, ובשאר הערים הנמצאות בתחומי הקו הירוק. וצריך להתנגד באופן החמור ביותר לזכות השיבה- יש מספיק מקומות שבהם אפשר להתפשר, וזה ייחשב לפשרה כואבת מאוד.. לגבי ההפגנה עצמה: אני יותר מבטוח שרבין היה מתהפך בקברו אם הוא היה יודע שבמקום שנקרא על שמו תתקיים הפגנה שמטרתה תהיה בין השאר לעודד סרבנות, לפגוע במוראל החיילים הלוחמים בשטח (ע"י כינויים והשוואות לדברים לא נעימים)- אם ההפגנה היא רק בעד פינוי התנחליות , אני אפילו הייתי מצטרף אליה, אבל הבעיה היא שההפגנה הזו מייצגת שוב את ההתרפסות של השמאל הישראלי ששוב מוכיח עצמו לרעה. חבורת אוסלו,נכשלתם, תודו בטעות, אל תנסו למשוך את הטעות עוד ועוד.