לא זועמים ולא מקנאים, תעשי מה שבא לך...
אני עצמי לא הייתי מוציאה כלכך הרבה כסף על שטויות כאלה, אני לא יודעת איך זה אצלך אבל אני משלמת את זה, וגם כשלא עבדתי לא ביקשתי מההורים. וכל מה שרשמת פה זה רק פינוקים, כן אני רוצה את זה, אבל אני מעדיפה לקנות עם הכסף שלי דברים ממשיים יותר מבגדים וחפצים ווירטואלים.. אבל כל אחד והעדפות שלו. ופאט יש לי, ואני מסתפקת בחיה זולה (קוף) והתוספות שאני צריכה, אני לא אבזבז כסף בשביל לאחל לאנשים דברים, בשביל זה יש את הצ'אט. וכן שיניתי תספורת וצבע עיניים בקופון רנדומלי. אני לא חושבת שהכל צריך להיות מושלם, כי מושלם זה הרבה כסף. (ורוב הדברים אפילו לא נשארים, נעלמים אחרי שלושה חודשים.) ובקשר ל SP ריסט, הייתה לי קלרקית רמה 43 ובתור נובית לקח לי שנים להגיע לזה (משו כמו חצי שנה, נו.) ואהבתי אותה ואחרי כל האימונים והקווסטים וכל זה עזבתי אותה ופתחתי קלרקית חדשה כי הסטאטים שלה היו גרועים. אז לקח לי איזה חודשיים אבל הגעתי שוב לרמה שהייתי בה... (אני חושבת שאפילו לקח לי יותר, כי כרגע בקושי אני משחקת, אין לי זמן.) כ"מ, אני אפסיק לחפור, תעשי מה שאת רוצה עם הכסף שלך, אף אחד פה לא מנסה לקבוע לך, בסופו של דבר זאת החלטה שלך..