שאלה בענין nx

דנדנה5

New member
שאלה בענין nx

בעצם שתי שאלות הראשונה באתר רשום שניתן לקנות ביורו, ניסיתי להעביר לדולר, זה עבר אך כשהגעתי לדף שבו רושמים את הפרטים זה חזר שוב ליורו. מה לעשות על מנת שישאר נקוב בדולר? שניה האם יש אפשרות לקנות מעל 30k בפעם אחת? נניח 100k nx ולא לאגור 30+30+10 +30דולר בשלוש בקשות נפרדות? אם כן אנא הסבירו תודה מראש למשיבים

את באמת רוצה להוציא 330 שקל על זה?

לודעת לפי דעתי זה נשמע טיפשי. זה בסכ"ה משחק רשת.. בקשר לשאלות שלך אין לי מושג.

דנדנה5

New member
ברור! הולך ל כ 30K בחודש, למה לא לקנות 3

חודשים מראש? ואגה בעלי במשחק שם עבורי nx ואני לא מוכנה לקבל ממנו הוא בודק את החשבון שלי וכשהוא רואה שנגמר הוא שם nx לכן אני רוצה לקנות לעצמי

למיטב ידיעתי לא ניתן לשלוח מעל 30 דולר במעטפה

כלומר, את יכולה להזמין רק 30K. ולשים גם מליון שקל, אך תקבלי רק 30K. מה שניתן זה רק כמה מעטפות. בהצלחה.

דוראן2

New member
בימים האלו

די מסוכן להסתובב עם כסף במעטפות
והמבין יבין

דוראן2

New member
לא

לא דיברתי על אבא שלך ולא על מייפל אלא אם כן לאבא שלך קוראים אהוד

אני חייבת לשבח את נקסון דווקא

לפני שידעתי שאי אפשר לשלוח יותר שקלים, שלחתי להם מעטפה בדואר רשום 100 ש"ח. תוך 3.5 שבועות קיבלתי מעטפה בחזרה עם הכסף שלי..... אז כשצריך להגיד כל הכבוד-צריך. כל הכבוד לנקסון שהחזירו את הכסף !!! כן כן.. שלחתי יורו
במקום

D amaged R oses

New member
לא קשור

זה לא להביע דעה, זה יותר מלחלוק דעה, את שופטת את אותה. אני בזבזתי לא מעט כסף על נקסון, אבל היום אני לא אוציא אפילו חצי שקל עליהם, אבל אני עדיין לא אגיד לה "את באמת רוצה להוציא 330 שקל?" זה לשפוט ואני לא מבינה בשביל מה לעשות מזה עניין... היא שאלה לגבי עצה לא לגבי האם יש לה כסף או היא רוצה שייכנסו לה לכיס שלה

מישהו 2

New member
צודק, לדעתי אין מה להוציא על מייפל כסף

אם כבר לקנות משחק חדש.....

דנדנה5

New member
למשיבים הזועמים (לא אומרת קנאים כי אתם לא)

לא הייתם רוצים להשתמש ב vip transfer ולחסוך מלא זמן? לא הייתם רוצים pet מתוק עם כל התוספות? לא הייתם רוצים smega's לברך את החברים על ימי הולדת או עליה ברמה, או בשביל למכור\לקנות items? לא הייתם רוצים לשנות תספורת, צבע עיניים, בגדים? לא הייתם רוצים sp reset לתקן את הטעויות שעשיתם כשהייתם נובים? כל זה עולה כסף עכשיו תשאלו את עצמכם ותענו בכנות נכון שגם אתם רוצים?

ToryMaster

New member
בטח שהייתי רוצה

אבל בואו נאמר שסדר העדיפויות שלי שונה, ויש בראשו דברים שקצת יותר חשובים לי. [מה קשור קנאים?]

למעלה