שאלה בכימיה

maverick88

New member
שאלה בכימיה

לאיזה חומר נק' רתיחה\היתוך יותר גבוהה בד"כ - ליוני או למתכתי? כל הזמן אני שוכח את זה

maverick88

New member
משהו כזה..

אתה בטוחה? כי יש לי פה טבלה ולחומר מתכתי נק' היתוך יותר גבוהה.. אז חשבתי אולי מצאתי סתירה...סתם חשבתי שאולי אני טמבל יותר ממה שהערכתי מקווה שמישהו יגבה את דעתך...כי הציון שלי בידיים שלך

SpyKid

New member
איזה כבוד ../images/Emo9.gif

אני זוכרת שגם אני התבלבלתי בינהם בד"כ. יכול להיות שיש יוצאי דופן (כמו שיהלום יוצא דופן ביחס לחומרים המולקולריים), אבל באופן כללי הקשרים בחומרים יוניים חזקים יותר.

SpyKid

New member
איזו טעות טיפשית ../images/Emo122.gif

לימודי הכימיה משפיעים עליי....

SpyKid

New member
תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

אני מקווה שרוחו של מנדלייב (אל הכימיה) תהיה מעליי. יש גם את ניוטון אל הפיזיקה ופיתגורס אל המתמטיקה (שלאחרונה הוחלף באמאדור)

אחמס1

New member
גם את בדת אמאדור? ../images/Emo11.gif

אל תגידי לאף אחד, אבל במקדש אמאדור אנחנו כבר מתכוננים לעלייתו של קת'ולהו מן המעמקים.

SpyKid

New member
אל דאגה, המידע שמור היטב ../images/Emo11.gif

ובלי קשר, מה היה היום ב"תגליות"? משהו מעניין? (לא יכולתי לבוא בגלל הבגרות במעבדה)

SpyKid

New member
אתמול כלומר ../images/Emo6.gif

(הייתה בגרות באנגלית). לימודי הכימיה, או ליתר דיוק חוסר לימודים מפאת עצלנות, אכן משפיעים עליי...

אחמס1

New member
היה מעניין מאוד

הנושא היה הנדסה גנטית וההרצאה הועברה בצורה מעניינת ונוספו לי פרטי מידע חשובים בנושא. זה כנראה לא ידוע לך, אבל שבוע הבא גם ה-29 לחודש וגם ה-30 לחודש, שניהם יום שלישי. כתוצאה מכך לא יהיה יום שני בשבוע הבא ולא תהיה הרצאה בתגליות.* אבל ההרצאה ב-05/06 צפויה להיות בנושא האהוב עליי, קוסמולוגיה! * קצת קשה להסביר את המשמעות של שני ימי שלישי בשבוע, אבל אפשר להתייחס לזה כנתון. בתוך תחומי הטכניון דין ה-29/05/2006 כדין יום שלישי ולא שני.

SpyKid

New member
תמיד אני מפסידה את ההרצאות

המעניינות - גם ב-5.6 יש בגרות, והיא מסתיימת ב-13:30 כך שכנראה לא אספיק להגיע (אם כי אולי אני אסיים אותה לפני הזמן כמו שבדרך כלל קורה). זה גם הנושא האהוב עליי..! ותודה על המידע (אל דאגה, אני כבר רגילה ל"מתכונת יום שלישי" ודברים בסגנון בטכניון
).

maverick88

New member
איזה בגרות קשה דפקו לנו...חבלז

יחסית לזה המתכונת שהייתה לי זה כלום

למעלה