שאלה בכימיה

2_be

New member
המממ לא. זו עברה על זכויות יוצרים

מצטערת...

SpyKid

New member
אילו שאלות בחרת?

אני בחרתי 2 (תרמודינמיקה), 7 (פולימרים) ו-17 חובה (מעבדת חקר). לדעתי רק הפולימרים היה יחסית קשה.

maverick88

New member
2,9,10

מה 17? מאיפה השאלה הזאת? אצלנו חובה היה 2...(או אפשר היה 1) ד"א סתכלי שניה על 2-ג. ביקשו לכתוב איזה טענות נכונה\נכונות...רק 3 נכונה אז רשמתי רק אותה והסברתי...לפי יואל גבע היה צריך להסביר גם כל אחד מהלא נכונות. אבל זה לא מובן לפי הניסוח...ההפך http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1148493319156.pdf

SpyKid

New member
רגע,

אין לך בטופס שאלה שמספרה 17, או שאתה לא מבין למה חלק עושים אותה? (אם האפשרות השניה נכונה, אז אלה שלמדו מעבדת חקר כיחידה אחת מתוך ה-2 צריכים לענות עליה). לפי הניסוח צריך לבחור רק את הנכונה, ובכלל לא כתוב שם לנמק (נימקתי בכל זאת, אבל במקומות שבהם הם דורשים נימוק הם כותבים במפורש)!

SpyKid

New member
טעיתי ב-7 ד' ../images/Emo10.gif

אבל המורה אמרה שלא יורידו על זה יותר מ-2-3 נקודות.

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

איך זה שאתם לומדים שני נושאי בחירה ואנחנו אחד..?

UST

New member
גם אני לומד שניים. אבל זה בגלל

שאני לא עושה בגרות במעבדה(או שמא יש לומר עשיתי
)

SpyKid

New member
מעבדת חקר -

במהלך כיתה י"ב עושים כל שבועיים מעבדה (בהתחילת השנה עשינו 6 מעבדות בהדמיה מולקולרית שהמטרה העיקרית היא הכרות עם שתי תוכנות שימושיות שאפשר בעזרתן לצייר דגמים של מולקולות ולקבל מידע עליהן.לאחר מכן עברנו למעבדות החקר, ששם כל פעם יש ניסוי חקר שמבצעים במעבדה ובמקביל מעבדים את התוצאות בעזרת המחשב - יש אלקטרודות שמחוברות ישירות למחשב ותוכנה מסוימת מציירת גרפים וכל זה). את המעבדות עושים בקבוצות קבועות של 2-3 תלמידים, כשבסוף השנה כל אחד מגיש פורטפוליו הכולל את כל הניסויים + תשובות לשאלות שונות + פרוייקט קצר. הפורטפוליו מהווה יחידה אחת מתוך ה-2 שעושים בי"ב, והציון הוא ציון פנימי (אם כי העבודות נשלחות לטכניון לבדיקה).

SpyKid

New member
למען האמת מעבדת החקר זה באמת

כיף... הניסויים נחמדים והדבר נותן הזדמנות להתנסות במעבדה. מה שכן, נראה לי קצת חבל שלא למדנו אינטראקציה בין קרינה (או איך שזה לא נקרא) במקום פולימרים.

maverick88

New member
יכולתי לענות על שאלות של אינטרקציה

מהידע בפיסיקה...כמעט כל השאלות ממש שאלות לוגיות לא צריך לדעת שם יותר מדי

SpyKid

New member
תיאורטית כן, אבל עקרונית אסור לענות

על שאלות שאינן מהפרק שביה"ס שלך למד (אחרת יפסלו את התשובה).

maverick88

New member
זה לא מה שאני יודע..

אפילו המורה שלנו אמרה שאפשר ללמוד נושאים לבד ולענות על אותן השאלות... וזה דיי הגיוני כי על הצד החיצוני של החוברת רושמים גם את הנושאים עליהם עונים...אז פשוט הייתי רושם נושאים שבא לי

SpyKid

New member
מוזר, עד כמה שידוע לי חייבים לענות

על הנושאים שנלמדו בביה"ס (כמו בספרות למשל, שאסור לענות על יצירות שלא נכללות ברשימה שלך). אבל המורה שלך יודעת יותר טוב

למעלה